Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6538 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

minden itt van, aminek súlya van és a bringához van valami köze:
http://www.weightwee...om/listings.php

Csak én nem látok Mozo-t? ;)
itt minden van, ami nagy név.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.558 hozzászólás
minden itt van, aminek súlya van és a bringához van valami köze:
http://www.weightwee...om/listings.php

Bikeriders

Bikeriders

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Hello,

a Mozo R500 típusú teleszkóp pontos súlyadata kellene. Nagyon fontos lenne!
Elõre is kösz!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Igaz, de nem akkora a különbség, hacsak nem használtan veszi. Teljesítményben nuku difi.
Burce manó pénztárcájának tartalmát sejtve jó lesz az SD7 is neki. :-)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
szerintem is állat az SD7, de ha már a grammániánál tartunk akkor SD SL, vagy még fellelhetõ a régebbi SD Ti!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
SD7 pörfekt, ha eredeti, vagy CoolStop, vagy RimWrangler pofákkal van.
Szép, jól modulálható, könnyû, használtam, hajrá!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Sziasztok!

Elõször is ugorjon fel a topic :)

Volt szó egy nyeregrõl, ami olcsó, könnyû és kényelmes és létezik :-) Mondta valaki, hogy majd rak fel fotókat, azzal mi a helyzet? illetve kérdéses volt, hogy van-e még, most már van infótok arról, hogy jött-e újabb adag?

És van egy másik kérdésem is, mégpedig v-fékkel kapcsolatban: az avid sd 7-rõl kinek mi a véleménye? (igaz már kérdeztem a fékes topicban is, de ott 0 reakció volt...)

Köszi,
B.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Egyébként full-hobbista vagyok, de utálok defektet szerelni!

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Igen, ez is egy érv, gondoltam, hogy úgy már drága móka, ha gyakran csereberél az ember külsõt. Viszont ha van egy versenykereke az embernek jó gumaccsal (mondjuk ami elmegy a legtöbb terepen), meg mondjuk egy edzõ+2-3 külsõ (mint nekem) akkor ez már jó alternatíva.
Még versenykerekem ugyan nincs, de jövõre én is (xc-riderhez) hasonló kombinációval szállok harcba :-)!
Mégegyszer köszi a válaszokat!

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Igazából annak éri meg aki versenyzik és az élmezõnyhöz tartozik! Egy CC versenyen nincs idõ defektel bajlódni, mert akkor elég nagy hátrányt lehet összeszedni. Maratonon is jól vissza lehet ám esni egy defekt miatt. Mondjuk nem az abszolut hobbystákra gondolok akiknek mindegy hogy 200. vagy 210. lesz, hanem az élmezõnyre!

Tüzes Paripám

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Hmmm... Köszi a választ!!
Aszem ezen nincs mit makkolni... Tökéletes!
Üdv,
Sanyi

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Azért, mert a bringáimon általában sûrûn cserélõdnek a tesztgumik, és az drága játék lenne, hogy mindig lötyit töltögessek bele...meg én még mindig kitartok a 120g-os 500ft-os kínai belsõk mellett...ha meg defekt,akkor 5perc a csere...

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Igen hagyományos gumival mûködik, bár a gyártó szerint nem mindegyikkel (a honlapjukon megtalálható melyik gyártó gumijaival ok és melyikkel nem). Hátránya csak annyi hogy a gumicserével valamennyi szmernyák kárba vész, 3-5 havonta után kell tölteni (külsõ hõmérséklettõl függõen), mert beleszikkad a gumiba, amitõl a levegõt nem ereszti el ugyan, de nem tud tömíteni ha kiszúrja valami a külsõt. Feltenni és leszedni ugyanúgy kell mint egy tubelesses gumit. Az elõnyei: Lehetetlen felütni, mert nincs mit, max a felnit vered szét, alacson nyomáson is használható, amint kiszúrja valami a gumit azonnal tömíti is (nekem nem volt még tüske a kerekemben azóta amióta használom,-vagy csak nem tudok róla??-, de csapattársamnak egyszerre 3 tüske is volt a külsõjében és ugyanúgy használta a kereket, nem engedett le; kerekenként elég 60-90g belõle.

Tüzes Paripám

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás

Bármilyen felnivel tudod használni, csak bele kell rakni a szallagot, amit a NoTubes szetthez adnak...
Hátrányáról nem tudok, majd a Robi elmondja:)

Köszi!
Thommey te (is) grammániás vagy (az ésszerûség keretein belül;)), hogyhogy nem ezt használod akkor :)?
A gyártó honlapján olvasottak alapján ez maga a kánaán...
Most már tényleg nagyon furdalja az oldalam pár hónap használatra alapozott felhasználói beszámoló...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Na most hamarabb kérdzetem, mint olvasgattam...
Ezek szerint ehhez nem UST-s külsõt is lehet használni, megfelelõ felniben?
Bocs ha nagyon lámer a kérdés...
Mi a hátárnya ennek a megoldásnak? (pl macerás a gumicsere?)

Bármilyen felnivel tudod használni, csak bele kell rakni a szallagot, amit a NoTubes szetthez adnak...
Hátrányáról nem tudok, majd a Robi elmondja:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Hi!
Egy maxxis flyweight belsõ(92g) vásárlásán gondolkozom.
Esetleg tapasztalat? Mennyire defektveszélyes?:chin:

Én Maxxis SL-t használok (116 gr asszem), s semmi gondom nincs vele, hacsak nem az, hogy a ritkásabb gumi miatt kb 2-3 hetente rá kell pumpálni. Én eleve benganagy nyomáson (4-4.5 bar) használom, így felütni lehetetlen. A tüske meg tökre ugyanúgy átszúrja a 0.1 mm-es gumit mint mondjuk a 1.3-ast.

Ez a "nem tartanak mert likad" meg LOL :D.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Na most hamarabb kérdzetem, mint olvasgattam...
Ezek szerint ehhez nem UST-s külsõt is lehet használni, megfelelõ felniben?
Bocs ha nagyon lámer a kérdés...
Mi a hátárnya ennek a megoldásnak? (pl macerás a gumicsere?)

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Szia Xc Rider!
Megnéztem a honlapodat, s azt szeretném megkérdezni, hogy sima (nem tubless) Racing ralphot használsz? a tömeg adatból vontam le eme következtetést...
A folyékony latexel kapcsolatban pedig: ezt hol lehet kapni (mármint magyarországon kapható-e)?
Elõre is köszi!

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Én sokáig használtam 100g-os belsõket (most nincs belsõm :cool:). Ha nem csörtetsz lefelé mint egy vaddisznó (azaz ésszel mész lefelé) és ügyelsz a megfelelõ nyomásra akkor no problem. A szúrásos defektet meg egyik belsõ sem szereti legyen az akár 200g-os is. Megoldás defekt és belsõ ellen NoTube folyékony latex! nagyon ajánlom!

Tüzes Paripám

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Nekem ez a belsõ a ránézek és kilukad kategóriába tartozik...sztem elég gázos...inkább egy Michelin latex, ami ugyan 120g, de legalább ezen kívül is vannak jó tulajdonságai...