Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6548 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
thommey:
YASEC-DT-SUNDS2XC
lehet kicsit nehezebb, mint a Tune agyak, de én a megbízhatóságot azért többre tartom. Sõt még kicsit olcsóbb is. szerintem.
ha lesz súlyadat, írok.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na de télleg gyenge lett. Kolléga. ;) (most nézem csak...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Ehh, ilyennel szívózni, amikor üreges csapos lánc kábé 1 db ezressel drágább, s többet nyerne vele... :chin:

Õ tulajdonképpen nem a súlycsökkentés miatt csinálta, az csak másodlagos szempont volt. A fõ cél számára az volt hogy valami egyedit alkosson :) És szerintem sikerült.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

']Igen úgy tünik, de mégis bivajerõs. Mellesleg ezt nem én követtem el, hanem haverom biciklijérõl készült a kép.

Ehh, ilyennel szívózni, amikor üreges csapos lánc kábé 1 db ezressel drágább, s többet nyerne vele... :chin:
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Az a modell XL volt..játszottam a guminyomással is...egy gyárilag aránylag rugalmas Giant VT ben volt Minute villával, ezért átszereltem az NRS-embe is aminek 4 forgáspontos rendszere azért merevnek mondható. A küllõfeszességet még elhittem volna, ha centírozás, és feszítés után nem lettek volna bajok...Az XL nem tom milyen, mert azt nem próbáltam...de mint mondom én 80 kg vagyok, nem 60.de a különbség érezhetõ....és nem mellékesen a komplett kerékkészlet 200 rugó,még hasonló súlyban tudsz fûzni felébõl...

köszönöm..... mikor legutobb alkudoztam 140 körül tudtam volna elhozni de az sem kevés....+ attól tartok,ha netán történik vele valami...sl-t már láttam elég csúnya állapotban..no úgysem holnapi téma, alszom még rá párat..
mégegyszer kösz...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Az a modell XL volt..játszottam a guminyomással is...egy gyárilag aránylag rugalmas Giant VT ben volt Minute villával, ezért átszereltem az NRS-embe is aminek 4 forgáspontos rendszere azért merevnek mondható. A küllõfeszességet még elhittem volna, ha centírozás, és feszítés után nem lettek volna bajok...Az XL nem tom milyen, mert azt nem próbáltam...de mint mondom én 80 kg vagyok, nem 60.de a különbség érezhetõ....és nem mellékesen a komplett kerékkészlet 200 rugó,még hasonló súlyban tudsz fûzni felébõl...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

igen...mentem elõtte egy hónapig cm-el is...ami problémái vannak annak a keréknek, és még rugalmas is...mondjuk gyönyörû..

thommey sl vagy xl volt ? mert távoli terveimben szerepel egy pár xl...de ha azt mondod rugalmas....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Na jó, de mi van, ha annak nem voltak rendesen meghúzva a küllõi, vagy más külsõt használtál, más nyomáson, más terepen, stb... Nem mintha ismerném a két kereket, de sok tényezõ van.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Khmmm... biztos ez? :chin:

igen...mentem elõtte egy hónapig cm-el is...ami problémái vannak annak a keréknek, és még rugalmas is...mondjuk gyönyörû..

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

szép, és ötletes! de a kanál így egy kicsit gyengusnak tûnik nekem.

Igen úgy tünik, de mégis bivajerõs. Mellesleg ezt nem én követtem el, hanem haverom biciklijérõl készült a kép.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

(...)és merevebb is...(...)

Khmmm... biztos ez? :chin:
"In idem flumen bis non descendimus"

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Sziasztok!

A kerekek tényleg ilyen 1726grammosak?!
gyári kerékszet nem de?mármint made by dt swiss...
menetapasztalat?csak mert én is könnyebb+megbizható+tartós tárcsás kerekeket keresek...

hát én is épp nézem...de nem nagyon találok tömegadatot vázadra a neten...de lehet hogy en vagyok bena...de nem latok 2004-es 19.5 tömegadatokat...

endre

Nekem FRM agyak vannak Sun DS1XC felnivel , és elõl húzott, hátul sima 2-es DT küllõvel, és könnyebb lett mind a két kerék, mint a CrossMax Disc, és merevebb is...és én 80 kilóval használom.
Üdv:Thy

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
szép, és ötletes! de a kanál így egy kicsit gyengusnak tûnik nekem.

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Hátsóváltókönnyítés hand made:Feltöltött kép

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Megrendeltem a nyerget, de azt mondták nekem is, hogy tényleg nincs a nagykerben. A következõ konténerrel állítólag jönni fog. 1 max 2 hét.

megvan már a nyereg? Ha lesznek tapasztalatok, légyszi írjál, mert én is ilyet készülök venni.

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

Wanna!
egyébként - bár már elhangzott itt párszor - ezen az oldalon találsz sokmindenrõl hiteles súlyadatot. ugyan nem vagyok nagyon grammániás, de (pont amiatt, hogy a prospektusok néha erõsen kozmetikáznak) néha bekukkantok ide.
http://weightweenies...=hardtailframes

Ja.. ismerem, meg a tobbi hasonlo site-ot is, az en altalam kozolt adatok sajat meresek, azoknak jobban hiszek :)

Amugy a kerek nemetorszagbol valo, ott fuztek.
WaNNaRiDE

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Wanna!
egyébként - bár már elhangzott itt párszor - ezen az oldalon találsz sokmindenrõl hiteles súlyadatot. ugyan nem vagyok nagyon grammániás, de (pont amiatt, hogy a prospektusok néha erõsen kozmetikáznak) néha bekukkantok ide.
http://weightweenies...=hardtailframes

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Húúúú Wannna!
Nyamm-nyamm. Ez nagyon fincsi kis bringa lett!!!!
A kerekeket is Vizdiék fûzték? Megkérdezhetem, hogy mennyi volt a kerék kb? Mert ez lesz a következõ tuning a gépemen... a válasz jöhet privibe is.
A telóról, és a kerekekrõl szeretnék majd élménybeszámolót a késõbbiekben hallani :-)

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

És ez most országúti bringa, hogy SLR nyerg van rajta???

Szerinted?
WaNNaRiDE

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
És ez most országúti bringa, hogy SLR nyerg van rajta???