Hátramentem, és megmértem...koszi! csak érdeklõdés képpen merrefele találtad meg?
Szívesen
Hátramentem, és megmértem...koszi! csak érdeklõdés képpen merrefele találtad meg?
Demo 8: 5100g
Demo 9: 5300g
+/- 30-40g a méretek miatt....
tag nélkül...
Demo 8: 5100gmegtudja szerezni a demo8-9 és a v-10 (régi és az idei) súlyát? tag nélkül.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Race Face Deus tényleg irgalmatlanul drága?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
na most már van jó okom, mért nem dh-zokhát grammos cucc ez is nem?
Egyébként a dh a folyamatos gumicserérõl szól...kimégy megnézed a pályát...gumit cserélsz, és azzal talán jó lesz...reggelre leesik az esõ, és mehetsz gumit cserélni:)
Meg hát a versenygumik gyorsan kopnak...a profiknál 1 gumi 1 futam...
én is szeretem, csak az a baja hogy nálam kb 800 km-t bír, és nincs havi 20 rongyom gumira, meg nincs kedvem 1 nap esõ után gumit cserélgetni...mer oda se jóÉn a 2.4-est használom a Giant AC-n...teljesen jó gumi arra a területre, amire ajánlják...
mondjuk ez nem a janihegy csúszós homokja...
dh-ra tök jó lesz a racing ralphsingletrack felni notubes rendszer, meg racing ralph külsõ
ezzel már sokat...
lemértem:294g a belsõ...
Hát én is kíváncsi leszek hol áll majd meg a mérleg:)