nekem jó lesz az a 12,5....nem vagyok annyira teljesítménycentrikus...A Saint 160-assal lesz, és ha tetszik neki, ha nem ez lesz:D De a merevsége a Skarebnek is jó volt, és attól ez merevebb lett...
Remélem jó lesz:)
Mondjuk nekem a 12kg az AM géphez is sok volt, ezt pedig szeretném, ha 9-essel kezdõdne:)
Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Írta 2005. október 24. - 12:49
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. október 24. - 11:49
Hát a skareb, meg a SID között is ég, és föld a különbség...a SID nem változott...az R7 meg merevebb lesz...Skareb merevsege mihez merheto? SID-hez kepest? Mert ugye ez merevebb lesz es akkor talan van viszonyitasi alap. A saint azert eros fek Es feher telot vegyel.
Írta 2005. október 24. - 11:46
De legyen az, hogy elhisszuk, hogy 1300gr. Az a 200gr engem akkor sem mozgatna, mert meg tarcsafekkel es reba wc-vel is 10kg alatt mozogna a gep es az szamomra megfelelo suly lenne boven. Cserebe atom eros vaz, telo, isten tarcsafek es orulunk. Amugy kivancsi volnek mit mozog az R7 es vajon mennyire manitou es mennyire minoseg. Es ugyanez igaz a REBA WC-re is, ami szinten uj (reszben).
Viszont barmely is, hofeher verziot kell venni. Nagyon menne ehhez a vazhoz is
"Az a 200gr engem akkor sem mozgatna"
mondjuk engem se...igaz a jövõ évi reba sem..
amúgy biztos hogy jó lesz az R7....azért ez nem axel kategória....
edit : sidnél merevebb a skareb is....
fehér teló ...fúúúújj , bõõõõee:)
Írta 2005. október 24. - 11:43
A Saint 160-assal lesz, és ha tetszik neki, ha nem ez lesz:D De a merevsége a Skarebnek is jó volt, és attól ez merevebb lett...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. október 24. - 11:42
Mondjuk nekem a 12kg az AM géphez is sok volt, ezt pedig szeretném, ha 9-essel kezdõdne:)
Írta 2005. október 24. - 11:39
Viszont barmely is, hofeher verziot kell venni. Nagyon menne ehhez a vazhoz is
velós xls szerint 1,3 a R7 platinum, német m.bike szerint 1530g...30as becs...
rs reba WC meg 1513 a sram site szerint...és eddig amit mértem nagyjából pontos volt a rs sulyadat ...
Let the people speak
Írta 2005. október 24. - 11:20
velós xls szerint 1,3 a R7 platinum, német m.bike szerint 1530g...30as becs...Reba merevebb szerintem. 28-as becsuszo az R7 ugye? Es 1300-1400gr kozott, modell fuggoen. Reba WC pedig 1600gr alatt picivel. Nalam ez a max 300gr kulonbseg megerne a reba-t a tarcsahoz.
Senki ne ertsen felre, nem akarom megmondani mit csinaljon Thy (fel sem merul), csak leirtam, hogy mi motoszkal az en fejemben arra az esetre ha ram szakadna egy bank.
rs reba WC meg 1513 a sram site szerint...és eddig amit mértem nagyjából pontos volt a rs sulyadat ...
Írta 2005. október 24. - 11:18
R7 már állítólag merevebb lesz...igaz nem is eszméletlenül könnyebb a rebánál...(legalábbis mérve)
az én grammos gépem meg 12,5 kiló lesz...csak kicsit több rugóuttal
Senki ne ertsen felre, nem akarom megmondani mit csinaljon Thy (fel sem merul), csak leirtam, hogy mi motoszkal az en fejemben arra az esetre ha ram szakadna egy bank.
Let the people speak
Írta 2005. október 24. - 11:12
R7 már állítólag merevebb lesz (mondjuk 30-as becsúszók muszáj is neki)...igaz nem is eszméletlenül könnyebb a rebánál...(legalábbis mérve)Thy
Az R7 szeretni fogja a Saint-et? Nekem csak ez jutott eszembe. Amugy _en_ azon gondolkoztam, hogy egy jo konnyu gep, de maskepp, mint Te. Ha tehetnem akkor ez (vagy mas gyarto, szinten minosegi karbon) vaz + Reba '06 WC + XT/Saint tarcsafek es amugy XTR szett. Nyilvan nehezebb lenne par szaz grammal, mint az R7 verzio, viszont bitang jo lenne es meg igy is a pehely suly kategoria, eros teloval es jo fekekkel
az én grammos gépem meg 12,5 kiló lesz...csak kicsit több rugóuttal
Írta 2005. október 24. - 11:05
Az R7 szeretni fogja a Saint-et? Nekem csak ez jutott eszembe. Amugy _en_ azon gondolkoztam, hogy egy jo konnyu gep, de maskepp, mint Te. Ha tehetnem akkor ez (vagy mas gyarto, szinten minosegi karbon) vaz + Reba '06 WC + XT/Saint tarcsafek es amugy XTR szett. Nyilvan nehezebb lenne par szaz grammal, mint az R7 verzio, viszont bitang jo lenne es meg igy is a pehely suly kategoria, eros teloval es jo fekekkel
Hát igen...vissza az alapokhoz...legutóbb mentem merev géppel, és rájöttem, hogy ha haladni akarok,és nem csak túrázós tempóban, akkor vagy Epic-et kell vennem, vagy merevet...de az Epic nem jön be nekem, így újra visszatérek a merevhez...meg hát az R7 villa is megmozgatja a fantáziámat...
Az XTR tárcsa fékereje nagyon gázos...fõleg kint...a Saint meg nome est omen:D
Let the people speak
Írta 2005. október 24. - 10:45
Írta 2005. október 24. - 10:42
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. október 24. - 09:31
Írta 2005. október 24. - 08:09
A pontos választ nem tudom, de sztem azért lehet,hogy a karbon csövet ne csak egy helyen deformálja, és így egyenletesebb az erõ elosztása...szép, szép. minek van a nyeregcsõnél az a két bilincs? a konákon is láttam már két nyeregcsõbilincset. ez minek van ott? hisz csak súly...
xtr helyett mi lehetne? X.0? de abból nem tudod körbeaggatni, mert még hiányos a paletta.
én kezdek elpártolni a velotól, mert naon drága külföldhöz képest. a többi nagyker érdekes módon nagyjából tudja tartani magát.
X.0 túlárazott...annyira nem jó, mint amilyen drága..a trigger karjai is horror árban vannak...
Írta 2005. október 24. - 08:06
Ehhez vazze az egész vesédet:) durván 450 a váz ára...hm
http://www.specializ...CarbonFrm_l.jpg
?
..csini vaze ;-)
megyek, eladom a fél vesémet :-)
...amúgy miért xtr? mert velo?
Hát már régi vágyam volt egy XTR szett, és itt most végre tudtam rendelni régi szürke rapidfire karokat, meg normál hátsóváltót rövid kanállal...
Meg a SRAM-ot már próbáltam...
Írta 2005. október 24. - 07:54
Hát igen...vissza az alapokhoz...legutóbb mentem merev géppel, és rájöttem, hogy ha haladni akarok,és nem csak túrázós tempóban, akkor vagy Epic-et kell vennem, vagy merevet...de az Epic nem jön be nekem, így újra visszatérek a merevhez...meg hát az R7 villa is megmozgatja a fantáziámat...Azért a márka az alapanyag és a kategória talált! Hogyhogy hátul nem lesz min. 130mm rugóút??? És hogyhogy Saint fékek? Nem jó az XTR?
Az XTR tárcsa fékereje nagyon gázos...fõleg kint...a Saint meg nome est omen:D
Írta 2005. október 23. - 19:48
simán csak könnyebb azonos erõsség mellett.
én nemtom.
Írta 2005. október 23. - 19:47
nem mintha lett volna bármelyik is,csak ugyebár titánra azt mondják h örökélet
+1 nap,a karbonnál meg meg van adva h hányezer hajlítást tud Lviselni 1 adott csõ és az bizony elég alacsony érték szokott volt vala lenni,yóval kevesebb mint 1 átlag alucsõnél
Írta 2005. október 23. - 13:15
az jó könnyû
grammfejüeknek nyilván tökéletes.
Írta 2005. október 23. - 13:14
Nehezebb, mint egy titan villa, de nem tudom, hogy mennyire rugalmas.
Merida CX500