Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6538 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Akkor most légyszíves mondjátok meg mi az az R7.

Sem RS, sem manitou, sem marzocchi honlapon nem látom, és kezd kisebbségi érzésem lenni most már.

@thommey, azért remélem neked még megvannak a veséid ;-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát szeretném, ha a súlya megállna 9 ben....de ez majd kiderül...és nem akarok v-féket..
1 millának a közelében sem lesz szerencsére...ha minden igaz, akkor a KTM ára alatt marad...de ez csak az én szerencsém...egyébként 8-900 lenne az tuti...
De XLE-nek van igaza...:D

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Valamit valamiért. Semmi nincs ingyen.
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
1 mihályért lehet...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Lehet, hogy Thy gepe pedig Saint tarcsafekkel es a SID-nel sokkal erosebb teloval is ilyen sulyban lesz. :)

Most láttam Bécsben a Intersport-ban 1 KTM csúcsgépet, scandium vázzal, full xtr-el, v-fék, sid teló,9.6kg, 2500 Euro/625ezer Ft.
Lehet, hogy ez jobban megéri, mint 1 váz több mint 400ezer-ért.
De Speckó ÁÁÁÁÁLOMSZÉP !!! Ezt meg kell mondjam.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Most láttam Bécsben a Intersport-ban 1 KTM csúcsgépet, scandium vázzal, full xtr-el, v-fék, sid teló,9.6kg, 2500 Euro/625ezer Ft.
Lehet, hogy ez jobban megéri, mint 1 váz több mint 400ezer-ért.
De Speckó ÁÁÁÁÁLOMSZÉP !!! Ezt meg kell mondjam.
Marci

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Thommey! Nem lesz semmi ez a gép.Feltöltött kép Ha kész lesz, azonnal várjuk a fotókat! Aztán meg a menettapasztalatokat. Milyen kerekek lesznek benne? Ja, és miért nem jött be az Epic?

Hát március környékén jön be a váz, ha minden rendben lesz....
Kerekeknek a már 3 éve tökéletesen üzemelõ FRM-DS1XC párosításúak mennek...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Hát a skareb, meg a SID között is ég, és föld a különbség...a SID nem változott...az R7 meg merevebb lesz...

Hát ez valsz igaz, bár nekem a Skareb és a SID egyformán takonyhajlékonynak tûnt - bár az is igaz, hogy biza ezt meg lehet szokni. Egy apró komment - SID V-fékkel, Skareb tárcsával merevebb - SID-et tárcsázni, vagy Skarebet v-fékezni halál. Kicsit félnék a könnyû-de-bazimerev telóktól - ha emlékeztek, a Hungary:A-k is marhamerevek voltak súlyukhoz képest...és...és...reccs...ropp...izé...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Thommey! Nem lesz semmi ez a gép.Feltöltött kép Ha kész lesz, azonnal várjuk a fotókat! Aztán meg a menettapasztalatokat. Milyen kerekek lesznek benne? Ja, és miért nem jött be az Epic?
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
9-el fog az kezdodni Reba-val is. :)

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

A Saint 160-assal lesz, és ha tetszik neki, ha nem ez lesz:D De a merevsége a Skarebnek is jó volt, és attól ez merevebb lett...
Remélem jó lesz:)
Mondjuk nekem a 12kg az AM géphez is sok volt, ezt pedig szeretném, ha 9-essel kezdõdne:)

nekem jó lesz az a 12,5....nem vagyok annyira teljesítménycentrikus...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Skareb merevsege mihez merheto? SID-hez kepest? Mert ugye ez merevebb lesz es akkor talan van viszonyitasi alap. A saint azert eros fek :) Es feher telot vegyel. :D

Hát a skareb, meg a SID között is ég, és föld a különbség...a SID nem változott...az R7 meg merevebb lesz...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

De legyen az, hogy elhisszuk, hogy 1300gr. Az a 200gr engem akkor sem mozgatna, mert meg tarcsafekkel es reba wc-vel is 10kg alatt mozogna a gep es az szamomra megfelelo suly lenne boven. :) Cserebe atom eros vaz, telo, isten tarcsafek es orulunk. :) Amugy kivancsi volnek mit mozog az R7 es vajon mennyire manitou es mennyire minoseg. Es ugyanez igaz a REBA WC-re is, ami szinten uj (reszben).
Viszont barmely is, hofeher verziot kell venni. Nagyon menne ehhez a vazhoz is :)

"Az a 200gr engem akkor sem mozgatna"
mondjuk engem se...igaz a jövõ évi reba sem..
amúgy biztos hogy jó lesz az R7....azért ez nem axel kategória....

edit : sidnél merevebb a skareb is....
fehér teló ...fúúúújj , bõõõõee:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Skareb merevsege mihez merheto? SID-hez kepest? Mert ugye ez merevebb lesz es akkor talan van viszonyitasi alap. A saint azert eros fek :) Es feher telot vegyel. :D

A Saint 160-assal lesz, és ha tetszik neki, ha nem ez lesz:D De a merevsége a Skarebnek is jó volt, és attól ez merevebb lett...

Enyim Paripa

Let the people speak

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Mondjuk nekem a 12kg az AM géphez is sok volt, ezt pedig szeretném, ha 9-essel kezdõdne:)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
De legyen az, hogy elhisszuk, hogy 1300gr. Az a 200gr engem akkor sem mozgatna, mert meg tarcsafekkel es reba wc-vel is 10kg alatt mozogna a gep es az szamomra megfelelo suly lenne boven. :) Cserebe atom eros vaz, telo, isten tarcsafek es orulunk. :) Amugy kivancsi volnek mit mozog az R7 es vajon mennyire manitou es mennyire minoseg. Es ugyanez igaz a REBA WC-re is, ami szinten uj (reszben).
Viszont barmely is, hofeher verziot kell venni. Nagyon menne ehhez a vazhoz is :)

velós xls szerint 1,3 a R7 platinum, német m.bike szerint 1530g...30as becs...
rs reba WC meg 1513 a sram site szerint...és eddig amit mértem nagyjából pontos volt a rs sulyadat ...

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Reba merevebb szerintem. 28-as becsuszo az R7 ugye? Es 1300-1400gr kozott, modell fuggoen. Reba WC pedig 1600gr alatt picivel. Nalam ez a max 300gr kulonbseg megerne a reba-t a tarcsahoz.

Senki ne ertsen felre, nem akarom megmondani mit csinaljon Thy (fel sem merul), csak leirtam, hogy mi motoszkal az en fejemben arra az esetre ha ram szakadna egy bank. :)

velós xls szerint 1,3 a R7 platinum, német m.bike szerint 1530g...30as becs...
rs reba WC meg 1513 a sram site szerint...és eddig amit mértem nagyjából pontos volt a rs sulyadat ...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Reba merevebb szerintem. 28-as becsuszo az R7 ugye? Es 1300-1400gr kozott, modell fuggoen. Reba WC pedig 1600gr alatt picivel. Nalam ez a max 300gr kulonbseg megerne a reba-t a tarcsahoz.

R7 már állítólag merevebb lesz...igaz nem is eszméletlenül könnyebb a rebánál...(legalábbis mérve)

az én grammos gépem meg 12,5 kiló lesz...csak kicsit több rugóuttal :)

Senki ne ertsen felre, nem akarom megmondani mit csinaljon Thy (fel sem merul), csak leirtam, hogy mi motoszkal az en fejemben arra az esetre ha ram szakadna egy bank. :)

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Thy

Az R7 szeretni fogja a Saint-et? Nekem csak ez jutott eszembe. Amugy _en_ azon gondolkoztam, hogy egy jo konnyu gep, de maskepp, mint Te. Ha tehetnem akkor ez (vagy mas gyarto, szinten minosegi karbon) vaz + Reba '06 WC + XT/Saint tarcsafek es amugy XTR szett. :) Nyilvan nehezebb lenne par szaz grammal, mint az R7 verzio, viszont bitang jo lenne es meg igy is a pehely suly kategoria, eros teloval es jo fekekkel :)

R7 már állítólag merevebb lesz (mondjuk 30-as becsúszók muszáj is neki)...igaz nem is eszméletlenül könnyebb a rebánál...(legalábbis mérve)

az én grammos gépem meg 12,5 kiló lesz...csak kicsit több rugóuttal :)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Thy

Az R7 szeretni fogja a Saint-et? Nekem csak ez jutott eszembe. Amugy _en_ azon gondolkoztam, hogy egy jo konnyu gep, de maskepp, mint Te. Ha tehetnem akkor ez (vagy mas gyarto, szinten minosegi karbon) vaz + Reba '06 WC + XT/Saint tarcsafek es amugy XTR szett. :) Nyilvan nehezebb lenne par szaz grammal, mint az R7 verzio, viszont bitang jo lenne es meg igy is a pehely suly kategoria, eros teloval es jo fekekkel :)

Hát igen...vissza az alapokhoz...legutóbb mentem merev géppel, és rájöttem, hogy ha haladni akarok,és nem csak túrázós tempóban, akkor vagy Epic-et kell vennem, vagy merevet...de az Epic nem jön be nekem, így újra visszatérek a merevhez...meg hát az R7 villa is megmozgatja a fantáziámat...:)
Az XTR tárcsa fékereje nagyon gázos...fõleg kint...a Saint meg nome est omen:D

Enyim Paripa

Let the people speak