Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6548 hozzászólás a témában

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Az az igazsag, hogy nem nagyon zavar a dolog, amig 580 grammos villat hasznalok :)

Merida CX500

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
furcsa! Sajna manapság arra is rámondják hogy titán cucc ami csak nyomokban tartalmaz egy kis titániumot, mint ötvözõelemet....

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás

Titán megmunkáláshoz úgy tudom speciális szerszám kell. Síma vasfûrész tuti nem viszi :)!

Akkor az enyem biztos valami nagyon extra volt...

Merida CX500

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Miért, nektek nincs otthon nagynyomású vízvágótok vagy lézerkardotok? :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Titán megmunkáláshoz úgy tudom speciális szerszám kell. Síma vasfûrész tuti nem viszi :)!

Tüzes Paripám

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás

meg nem is nagyon tudnál :)

Miert is nem tudna belevagni?

Merida CX500

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
meg nem is nagyon tudnál :)

Tüzes Paripám

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Én mikor lecseréltem az új kormányomat nem méricskéltem a fokokat, és a szélességet. Sõtt meg sem kérdeztem, hogy milyen széles. Feltettem, kipróbáltam -> jó volt -> örültem -> hagytam úgy :) Meg egyébként is. Titánba nem volna szívem belevágni :)
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

az én mostani kormányom 645mm széles... a következõ 716mm-es lesz.... de ez persze nem mérvadó :)

Na igen, nem valószínû. Bár sokat megyek kiállva, szóval lehet, hogy jól fog jönni a szélesebb darab.

Köszi a hozzászólásokat, úgyhagyom, majd menet közben kiderül, mit tud a kicsike.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

meg az autok közt se férni el vele. legyobb levágni 30mm-re :)

rossz a megközelités! férjenek el az autók mellettem! :)

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
716??? azta az már nemegesseges.
meg az autok közt se férni el vele. legyobb levágni 30mm-re :)
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

...szóval, mi az ideális kormányszélesség szerintetek?

az én mostani kormányom 645mm széles... a következõ 716mm-es lesz.... de ez persze nem mérvadó :)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Szerintem ha tényleg csak 2mm van mindkét oldalon akkor hagyd rajta. Nem fogod megérezni!

Tüzes Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Aha, de lehet, hogy csak optikai dolog, mivel 3 fokos lett 5 fokosra cserélve, meg átépült kissé a mûszerfal, s több a "látható" kormányszakasz. Elvileg egy kormányt, nagyemberre gyártják, vagy M-es (180 cm) népre vannak méretezve?

(na még nem tekertem vele, de ha az eddigi tapasztalatokat nézem, hátfájás nélkül nem úszom meg...borzasztóan megszokom a rendszeremet, s minden geometria változást nagyon megérzek)

mondjuk a szélesség sztem nem feltétlen magasságfüggõ....:) nekem a 62-63 cm-es a jó...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Aha, de lehet, hogy csak optikai dolog, mivel 3 fokos lett 5 fokosra cserélve, meg átépült kissé a mûszerfal, s több a "látható" kormányszakasz. Elvileg egy kormányt, nagyemberre gyártják, vagy M-es (180 cm) népre vannak méretezve?

(na még nem tekertem vele, de ha az eddigi tapasztalatokat nézem, hátfájás nélkül nem úszom meg...borzasztóan megszokom a rendszeremet, s minden geometria változást nagyon megérzek)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Senki nem fogja tudni megmondani ilyen szûk sávban. Egyéni preferencia. Tényleg érzel +5 mm-t?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Kicsit offolok, mert hát kimondott kormány topic nincsen, de hát egy 135 grammos kicsike ide tartozna...szóval, mi az ideális kormányszélesség szerintetek? Mert szarvval akarom használni, s elvileg ugye az az ökölszabály, hogy a markolat fogásakor párhuzamban álljon a két felkar, s ne kifelé - ez esetben viszont a szarvakat enyhe karterpeszben fogom. Kérdés, hogy nekiessek-e fûrésszel, mivel a lejtõk kivételével mindig ott fogom a bringát. Igazából az azért merült fel, mint probléma, mert az új kormányom 5 mm-el szélesebb, ami azért feltûnt. (590 mm) (namost nemtom van-e értelme 2 mm-t levágni oldalanként...) Csak kíváncsi lennék egy-két tapasztalatra - szóval ti megnyesitek? ;)

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Én erre direkt nem akartam célozni ezen a fórumon... :) Próbáltam diplomatikus lenni.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
persze hogy ódákat zengtek, hiszen valamelyest közük volt a magyar forgalmazáshoz!

Tüzes Paripám

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Miért hagyták abba a gyártást. Atomék ódákat zengedeztek róla. Vagy ez is tört, mint a morati hajtómû?
Just for fun.