Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6538 hozzászólás a témában

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
716??? azta az már nemegesseges.
meg az autok közt se férni el vele. legyobb levágni 30mm-re :)
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

...szóval, mi az ideális kormányszélesség szerintetek?

az én mostani kormányom 645mm széles... a következõ 716mm-es lesz.... de ez persze nem mérvadó :)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Szerintem ha tényleg csak 2mm van mindkét oldalon akkor hagyd rajta. Nem fogod megérezni!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Aha, de lehet, hogy csak optikai dolog, mivel 3 fokos lett 5 fokosra cserélve, meg átépült kissé a mûszerfal, s több a "látható" kormányszakasz. Elvileg egy kormányt, nagyemberre gyártják, vagy M-es (180 cm) népre vannak méretezve?

(na még nem tekertem vele, de ha az eddigi tapasztalatokat nézem, hátfájás nélkül nem úszom meg...borzasztóan megszokom a rendszeremet, s minden geometria változást nagyon megérzek)

mondjuk a szélesség sztem nem feltétlen magasságfüggõ....:) nekem a 62-63 cm-es a jó...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Aha, de lehet, hogy csak optikai dolog, mivel 3 fokos lett 5 fokosra cserélve, meg átépült kissé a mûszerfal, s több a "látható" kormányszakasz. Elvileg egy kormányt, nagyemberre gyártják, vagy M-es (180 cm) népre vannak méretezve?

(na még nem tekertem vele, de ha az eddigi tapasztalatokat nézem, hátfájás nélkül nem úszom meg...borzasztóan megszokom a rendszeremet, s minden geometria változást nagyon megérzek)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Senki nem fogja tudni megmondani ilyen szûk sávban. Egyéni preferencia. Tényleg érzel +5 mm-t?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Kicsit offolok, mert hát kimondott kormány topic nincsen, de hát egy 135 grammos kicsike ide tartozna...szóval, mi az ideális kormányszélesség szerintetek? Mert szarvval akarom használni, s elvileg ugye az az ökölszabály, hogy a markolat fogásakor párhuzamban álljon a két felkar, s ne kifelé - ez esetben viszont a szarvakat enyhe karterpeszben fogom. Kérdés, hogy nekiessek-e fûrésszel, mivel a lejtõk kivételével mindig ott fogom a bringát. Igazából az azért merült fel, mint probléma, mert az új kormányom 5 mm-el szélesebb, ami azért feltûnt. (590 mm) (namost nemtom van-e értelme 2 mm-t levágni oldalanként...) Csak kíváncsi lennék egy-két tapasztalatra - szóval ti megnyesitek? ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Én erre direkt nem akartam célozni ezen a fórumon... :) Próbáltam diplomatikus lenni.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
persze hogy ódákat zengtek, hiszen valamelyest közük volt a magyar forgalmazáshoz!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Miért hagyták abba a gyártást. Atomék ódákat zengedeztek róla. Vagy ez is tört, mint a morati hajtómû?
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás

Hehh, pedig egy Morati váz mellett lógott, nem? És ugyanúgy néz ki, legalábbis felületes szemlélõnek:D

Igen. A Morati is pont ilyen. Szerintem azt koppintották a ferdeszemûek. Egyébként a Morati már abbhagyta a gyártást.

Merida CX500

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Hehh, pedig egy Morati váz mellett lógott, nem? És ugyanúgy néz ki, legalábbis felületes szemlélõnek:D

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Titán lett. A Probikeban kapható az nem Morati, hanem XACD, amit kínában gyártanak. Én most tartóstesztnek vetettem alá :)

Merida CX500

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Rendelhetõ külön villaként is...

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Mintha láttam volna egy titán Moratit a Probike-ban. Netes súlyadat haccázvalahány gramm, ha az uaz a villa. Persze könnyen lehet, hogy a Probike-ban csak vázastul adják...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Szeretnek egy konnyu merevvillat. Szerintetek titant vegyek, vagy karbont.
A Spicer titan(http://spicercycles....t_desc=Mountain) ugy 70ezer korul van. A karbon (http://www.wiggle.co...dID=5360009980) szallitassal megintcsak annyi.

titán....az még kicsit könnyebb is :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Szeretnek egy konnyu merevvillat. Szerintetek titant vegyek, vagy karbont.
A Spicer titan(http://spicercycles....t_desc=Mountain) ugy 70ezer korul van. A karbon (http://www.wiggle.co...dID=5360009980) szallitassal megintcsak annyi.

Merida CX500

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
nincs mit; de más hátha tud jobbat is (Syncros?)...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Én ezeket leltem 145g alatt:

RaceFace Bars Next SL Composite 25,4 flat 99
Easton Bars EC90 Composite 560 mm 25,4 3 fok 99
RaceFace Bars Next SL Composite OS flat 110
Pazzaz Bars ATB-81DB7 7075+Carbon 560mm 25,4 112
FSA Bars K-Force Flat Carbon/Kevlar 600mm 6 fok 120
Easton Bars EC70 Composite 580 mm 25,4 3 v. 5 fok 125
Ritchey Bars WCS Flat TRX50 125
RaceFace Bars Next XC Carbon 25,4 flat 127
Pazzaz Bars ATB-217-8 Carbon 580 mm OS 132
RaceFace Bars Next xC Carbon OS flat 135
RaceFace Bars Deus XC Flat 25,4 135
Ritchey Bars WCS Carbon Flat 580mm OS 135
Roox Bars R.A.C.T. Crosscomp Carbon/Kevlar 585mm 3 fok 138
Pazzaz Bars ATB27-DB7 7075 25,4 140
Pazzaz Bars ATB-203 Carbon 560 mm 25,4 140
Ritchey Bars Pro 2014 570mm 5 fok 25,4 140

Köszi Xian,
egy a bibi, nó karbon és nó kompozít, valamint 3 fokos kellene, így a lista ezekre szûkûl (a Pazzaz ráadásul 6 fokos, grrr...nem értem a gyártókat):

Ritchey Bars WCS Flat TRX50 125
RaceFace Bars Deus XC Flat 25,4 135
Ritchey Bars Pro 2014 570mm 5 fok 25,4 140

Ritcheybõl már öltem párat, talán Raceface lesz...

Hurka, köszi az infót, 13K az nemtom mennyi lehet beszerzõi áron, de úgy 6-7ezer körül, nagyon körül kell nézni, nekem annyit már megérne.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Isten vagy Thy :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak