Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6549 hozzászólás a témában

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.568 hozzászólás
A montimon WCS a kormány (Rizer), nyeregcsõ, gumik, markolat. Maximálisan meg vagyok elégedve velük. Rövid ideig használtam wcs egyenes kormányt, és szarvat is azzal sem volt semmilyen probléma, csak az egyenes kormányt nem tudtam megszokni a sok-sok év hajlított kormány után. A stucni csak azért nem WCS, mert a Cannondalere nem megy fel….
Viszont WCS stucnit használ pl. a Vizdák Jani, aki azért ad a bringának rendesen.
Az országútin is vannak Ritchey kiegészítõim, és eddig mûködtek.

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás
Jah egyetertek, Ritchey jo, megbizhato cuccokat csinal.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Nekem sem volt soha semmi problémám a Ritchey cuccokkal. Volt comp kormányom, még most is tökéletes, 3 évet használtam WCS stucnit, semmi baja, 2 évet WCS kormányt szintúgy no problem. A WCS nyeregcsõ meg a legjobb amit valaha próbáltam eddig. Kényelmes és jó rugalmas, sok 10000 km van már benne és semmi gond. Ja és van még 1 10éves Ritchey Comp patentpedálom, amely már kicsit viseltes, de még mindíg mûködik. És nem csak túrázgatok velük, hanem gyepálom rendesen. Sok éve versenyzek Ritchey cuccokkal...

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Gondoltam megvárom mások véleményét is az ügyben, ezért szólok csak most hozzá.
Ritchey Pro nyeregcsõ és Pro stucni ügyben nem tudok egyetérteni Dante-val. Ilyet használok, és aki ismer, tudja, hogy elsõsorban nem igazán CC-re. Mindkettõ kap hideget, meleget, és a mai napig is hibátlanul teljesítenek.
Továbbá megelégedéssel tudok szólni a Vector Groove Pro nyeregrõl (másodikat használom), Riser SC, Riser WCS, Pro Flat MTB kormányokról, és természetesen a fékpofáikról (amíg V-féket használtam).

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

valami olyasmi kellene nekem hogy csak elsõ gyorszár valmi piszok könyû és pofás darab.
leeht valami yót kapni külön elsõt vagy csak szettben árulnak?

nemrég láttam régi XTR-t, megnézem hátha megvan még, csak az is párban van...
legyobb lenne bontrager, mert egy oyan agyba lessz.
vagy ringlé. :) mert van egy oyan agyam is de gyorszár nuku.

Csekkold az ebay-t! Van gyorszár rogyásig, mindenféle: titán, alu, sima, amilyet csak akarsz. Tune, Heylight, Ringle, Shimano, stb.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
yo tudom :) ismerem az oldalt de viszont semmit nem hallani róluk sanos. legalábbis magyarországon nem. itt persze nem a minden boltban kapható kalloy termékekre gondolok.
több tipus méret van mint égen a csillag.
dehát a nyagykerek uyglátszik csk kis százalékát rendelik meg.
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
letezik meg a kalloy uno mint olyan

http://www.kalloyuno.com/main.html
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
tamaska

de az nem is bay, régen mikor még sayát névvel UNO (kalloy) és a sas madrá fey logóval voltak kormányaik nyeregcsöveik pl. a Spezialized factory team stb is avilágkupán iyenekkel ment. és tök yól nézetek ki a csöveik és a felületkezelésük 8nekem is volt sasfeyes nyeregcsövem)
ez kb. 1995 ig volt aztán valahohy eltüntek és most az olcsó gagyit azonosítyuk velük, pedig a háttérben tényleg ez a cég csinál mindent.

pl. nekem a Ritchey logic nyeregcsövembe annó Kalloy volt belagravírozva....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat meg en ezzel az axis-sel se igazan ertem hogy mit akarnak...

az meg hogy kalloy... minden kalloy, ami nyeregcso, es 3-4-5 ezer ft.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Na hát ez szomorú. Csak, mert a Ritchey nagyon nagyra van a cuccaival. Mintha azt írták volna, hogy a világon még egy wcs stucniuk sem törött el rendeltetésszerû használat alatt. Akkor mi az a rendeltetésszerûség? Igaz külön van stucnija országútra és montira, bár súlyban nincs nagy különbség közte. Akkor hol az a plusz merevség?

Nem tartom nagyra a Ritchey-t még a WCS-t sem. A stucni csak a papírjában, a hosszban és az emelkedésben különbözik.
Láttam már és mások is kormányon és nyeregcsövön Kalloy feliratot. A hajtómûvön Truvativ tányér van, az agy megy American Classic. Ritcheyben csak a vázakat ismerem el.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

abotika

abotika

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Na hát ez szomorú. Csak, mert a Ritchey nagyon nagyra van a cuccaival. Mintha azt írták volna, hogy a világon még egy wcs stucniuk sem törött el rendeltetésszerû használat alatt. Akkor mi az a rendeltetésszerûség? Igaz külön van stucnija országútra és montira, bár súlyban nincs nagy különbség közte. Akkor hol az a plusz merevség?

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
valami olyasmi kellene nekem hogy csak elsõ gyorszár valmi piszok könyû és pofás darab.
leeht valami yót kapni külön elsõt vagy csak szettben árulnak?

nemrég láttam régi XTR-t, megnézem hátha megvan még, csak az is párban van...
legyobb lenne bontrager, mert egy oyan agyba lessz.
vagy ringlé. :) mert van egy oyan agyam is de gyorszár nuku.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
ha egyszer fel kellene másznod 400 m szintet, és másnap megtehetnéd fél kilóval könnyebb kerekekkel, lehet te is elkezdenél gondolkodni, hogy miként tudnál könnyíteni a bicikliden...

ha meg dirt bringád van, akkor ez a topik nem igazán neked szól szerintem

[VA]kevin david mitnick

[VA]kevin david mitnick

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
van itt olyan aki nem nézi a sulyt?rajtam kivül... :D engem valahogy nem izgat hogy nehéz-e a bringám vagy nem...bár most már lefogom mérni... mert én is kiváncsi vagyok:Dszerintem enyém a legnehezebb merev seggü az országban :D (dirt,fourcross bringa)
FREE KEVIN!!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nálam már több is.
Ritchey Forcelite kormány - elhajlott, behorpadt - esésnél a szarv simán behorpasztotta - csak azt mondja meg valaki, hogy a 130 grammos RF vagy 135 grammos Roox kormányt a szarv miért nem hajlítja el?
Ritchey Pro stucni - elcsavartam kiállva tekeréssel - úgy maradt
Ritchey Pro nyeregcsõ - elhajlott, elõször cserélték, másodjára már nem (ekkor berágtam, s vettem egy Rooxot) - nem eséstõl, fáradásos hajlás sziklás terepen (75 kg vagyok, szóval még annnyira nem is horror) - szerintem a nyeregcsövek a termékpaletta leggyengébb pontjai

Szomorú, de való, hogy szinte csak a WCS tudja azt az anyagminõséget, amitõl nem esik szét izmosabb használattól - de az meg olyan horroráron van, hogy akkor már érdemes más high-end terméket venni, olyan gyártótól, ami pl élettartam garit / versenygaranciát ad a termékeire.

Csak megjegyzem, hogy más gyártók termékeivel nem nagyon van gondom, s nem is mind drágább a Ritchey-nél. Nem feltétlenül az anyagminõség a szutyok, pl a nyeregcsõnél elemi tervezési hiba a hátrahajló szár - akkora külpontossággal terheli, hogy azonos anyaggal is beroskad, amit mondjuk más gyártó terméke kibír. A stucni egy testsúly felett (65 kg) használhatatlan, nyiklik-nyaklik, akkor jó, ha sosem állsz ki, s nem dolgozol annyira felsõtestbõl.

Nyilván szubjektív, értsd úgy, ahogy akarod, de szvsz a Ritchey termékskálájából egyedül a gumik és a fékpofák használhatóak. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

abotika

abotika

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
tört már el valaki alatt valami Ritchey cuccos? Nyergcsõ, kormány stb. Tényleg olyan jó a 3D kovácsolás? És az ultrkönnyû wcs stucni a 100gjával bírni fog egy esetleges keményebb zúzást is? vagy egy durván kihúzott wcs nyeregcsõ nem hajlik meg alattam? Néhány kérdés, hogy egyen mire válaszolgatni.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

és mit szólnál ahoz
hátsó 36 küllõ 2.0 mm-es (sokáig yo lesszklel is 85 kg, hoz
)elsõ 32 küllõ 2-1.8-2

nálam is ugyanez, és semmi problem.....

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Mennyi van még Karácsonyig???
http://www.leichtbau...pics/ramsch.jpg

Lehetnének ilyen turkálók!
Jelige:"Alkatrész kilajra"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
ha az én súlyomat bírta a 32 db 2-1,8-as dt kûllõvel fûzõtt 517-es mavic, akkor az ilyen piszkafákkal mint Ti, semmi baja nem lesz.....csak ezt mind annyival jobb lett volna a keréképités topekába....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Mennyi van még Karácsonyig???
http://www.leichtbau...pics/ramsch.jpg

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]