Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6548 hozzászólás a témában

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás
Jah egyetertek, Ritchey jo, megbizhato cuccokat csinal.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Nekem sem volt soha semmi problémám a Ritchey cuccokkal. Volt comp kormányom, még most is tökéletes, 3 évet használtam WCS stucnit, semmi baja, 2 évet WCS kormányt szintúgy no problem. A WCS nyeregcsõ meg a legjobb amit valaha próbáltam eddig. Kényelmes és jó rugalmas, sok 10000 km van már benne és semmi gond. Ja és van még 1 10éves Ritchey Comp patentpedálom, amely már kicsit viseltes, de még mindíg mûködik. És nem csak túrázgatok velük, hanem gyepálom rendesen. Sok éve versenyzek Ritchey cuccokkal...

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Gondoltam megvárom mások véleményét is az ügyben, ezért szólok csak most hozzá.
Ritchey Pro nyeregcsõ és Pro stucni ügyben nem tudok egyetérteni Dante-val. Ilyet használok, és aki ismer, tudja, hogy elsõsorban nem igazán CC-re. Mindkettõ kap hideget, meleget, és a mai napig is hibátlanul teljesítenek.
Továbbá megelégedéssel tudok szólni a Vector Groove Pro nyeregrõl (másodikat használom), Riser SC, Riser WCS, Pro Flat MTB kormányokról, és természetesen a fékpofáikról (amíg V-féket használtam).

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

valami olyasmi kellene nekem hogy csak elsõ gyorszár valmi piszok könyû és pofás darab.
leeht valami yót kapni külön elsõt vagy csak szettben árulnak?

nemrég láttam régi XTR-t, megnézem hátha megvan még, csak az is párban van...
legyobb lenne bontrager, mert egy oyan agyba lessz.
vagy ringlé. :) mert van egy oyan agyam is de gyorszár nuku.

Csekkold az ebay-t! Van gyorszár rogyásig, mindenféle: titán, alu, sima, amilyet csak akarsz. Tune, Heylight, Ringle, Shimano, stb.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
yo tudom :) ismerem az oldalt de viszont semmit nem hallani róluk sanos. legalábbis magyarországon nem. itt persze nem a minden boltban kapható kalloy termékekre gondolok.
több tipus méret van mint égen a csillag.
dehát a nyagykerek uyglátszik csk kis százalékát rendelik meg.
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
letezik meg a kalloy uno mint olyan

http://www.kalloyuno.com/main.html
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
tamaska

de az nem is bay, régen mikor még sayát névvel UNO (kalloy) és a sas madrá fey logóval voltak kormányaik nyeregcsöveik pl. a Spezialized factory team stb is avilágkupán iyenekkel ment. és tök yól nézetek ki a csöveik és a felületkezelésük 8nekem is volt sasfeyes nyeregcsövem)
ez kb. 1995 ig volt aztán valahohy eltüntek és most az olcsó gagyit azonosítyuk velük, pedig a háttérben tényleg ez a cég csinál mindent.

pl. nekem a Ritchey logic nyeregcsövembe annó Kalloy volt belagravírozva....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat meg en ezzel az axis-sel se igazan ertem hogy mit akarnak...

az meg hogy kalloy... minden kalloy, ami nyeregcso, es 3-4-5 ezer ft.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Na hát ez szomorú. Csak, mert a Ritchey nagyon nagyra van a cuccaival. Mintha azt írták volna, hogy a világon még egy wcs stucniuk sem törött el rendeltetésszerû használat alatt. Akkor mi az a rendeltetésszerûség? Igaz külön van stucnija országútra és montira, bár súlyban nincs nagy különbség közte. Akkor hol az a plusz merevség?

Nem tartom nagyra a Ritchey-t még a WCS-t sem. A stucni csak a papírjában, a hosszban és az emelkedésben különbözik.
Láttam már és mások is kormányon és nyeregcsövön Kalloy feliratot. A hajtómûvön Truvativ tányér van, az agy megy American Classic. Ritcheyben csak a vázakat ismerem el.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

abotika

abotika

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Na hát ez szomorú. Csak, mert a Ritchey nagyon nagyra van a cuccaival. Mintha azt írták volna, hogy a világon még egy wcs stucniuk sem törött el rendeltetésszerû használat alatt. Akkor mi az a rendeltetésszerûség? Igaz külön van stucnija országútra és montira, bár súlyban nincs nagy különbség közte. Akkor hol az a plusz merevség?

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
valami olyasmi kellene nekem hogy csak elsõ gyorszár valmi piszok könyû és pofás darab.
leeht valami yót kapni külön elsõt vagy csak szettben árulnak?

nemrég láttam régi XTR-t, megnézem hátha megvan még, csak az is párban van...
legyobb lenne bontrager, mert egy oyan agyba lessz.
vagy ringlé. :) mert van egy oyan agyam is de gyorszár nuku.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
ha egyszer fel kellene másznod 400 m szintet, és másnap megtehetnéd fél kilóval könnyebb kerekekkel, lehet te is elkezdenél gondolkodni, hogy miként tudnál könnyíteni a bicikliden...

ha meg dirt bringád van, akkor ez a topik nem igazán neked szól szerintem

[VA]kevin david mitnick

[VA]kevin david mitnick

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
van itt olyan aki nem nézi a sulyt?rajtam kivül... :D engem valahogy nem izgat hogy nehéz-e a bringám vagy nem...bár most már lefogom mérni... mert én is kiváncsi vagyok:Dszerintem enyém a legnehezebb merev seggü az országban :D (dirt,fourcross bringa)
FREE KEVIN!!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nálam már több is.
Ritchey Forcelite kormány - elhajlott, behorpadt - esésnél a szarv simán behorpasztotta - csak azt mondja meg valaki, hogy a 130 grammos RF vagy 135 grammos Roox kormányt a szarv miért nem hajlítja el?
Ritchey Pro stucni - elcsavartam kiállva tekeréssel - úgy maradt
Ritchey Pro nyeregcsõ - elhajlott, elõször cserélték, másodjára már nem (ekkor berágtam, s vettem egy Rooxot) - nem eséstõl, fáradásos hajlás sziklás terepen (75 kg vagyok, szóval még annnyira nem is horror) - szerintem a nyeregcsövek a termékpaletta leggyengébb pontjai

Szomorú, de való, hogy szinte csak a WCS tudja azt az anyagminõséget, amitõl nem esik szét izmosabb használattól - de az meg olyan horroráron van, hogy akkor már érdemes más high-end terméket venni, olyan gyártótól, ami pl élettartam garit / versenygaranciát ad a termékeire.

Csak megjegyzem, hogy más gyártók termékeivel nem nagyon van gondom, s nem is mind drágább a Ritchey-nél. Nem feltétlenül az anyagminõség a szutyok, pl a nyeregcsõnél elemi tervezési hiba a hátrahajló szár - akkora külpontossággal terheli, hogy azonos anyaggal is beroskad, amit mondjuk más gyártó terméke kibír. A stucni egy testsúly felett (65 kg) használhatatlan, nyiklik-nyaklik, akkor jó, ha sosem állsz ki, s nem dolgozol annyira felsõtestbõl.

Nyilván szubjektív, értsd úgy, ahogy akarod, de szvsz a Ritchey termékskálájából egyedül a gumik és a fékpofák használhatóak. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

abotika

abotika

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
tört már el valaki alatt valami Ritchey cuccos? Nyergcsõ, kormány stb. Tényleg olyan jó a 3D kovácsolás? És az ultrkönnyû wcs stucni a 100gjával bírni fog egy esetleges keményebb zúzást is? vagy egy durván kihúzott wcs nyeregcsõ nem hajlik meg alattam? Néhány kérdés, hogy egyen mire válaszolgatni.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

és mit szólnál ahoz
hátsó 36 küllõ 2.0 mm-es (sokáig yo lesszklel is 85 kg, hoz
)elsõ 32 küllõ 2-1.8-2

nálam is ugyanez, és semmi problem.....

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Mennyi van még Karácsonyig???
http://www.leichtbau...pics/ramsch.jpg

Lehetnének ilyen turkálók!
Jelige:"Alkatrész kilajra"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
ha az én súlyomat bírta a 32 db 2-1,8-as dt kûllõvel fûzõtt 517-es mavic, akkor az ilyen piszkafákkal mint Ti, semmi baja nem lesz.....csak ezt mind annyival jobb lett volna a keréképités topekába....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Mennyi van még Karácsonyig???
http://www.leichtbau...pics/ramsch.jpg

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
és mit szólnál ahoz
hátsó 36 küllõ 2.0 mm-es (sokáig yo lesszklel is 85 kg, hoz
)elsõ 32 küllõ 2-1.8-2
????
szerintem adya magát...
esetleg elõre a 28-at is kipróbálhatnád de szerintem XT agyban nincs oyan...

én hátul 36-ot 2 mm-el, elõl 28-at 2mm-el használok
és 66-68 kg vagyok, yó, csk éventeegyszer kell centírozni, de akkor is csak kicsi 8-ast