Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Írta 2006. április 16. - 19:21
Írta 2006. április 16. - 18:27
Írta 2006. április 16. - 18:19
Ritchey Pro nyeregcsõ és Pro stucni ügyben nem tudok egyetérteni Dante-val. Ilyet használok, és aki ismer, tudja, hogy elsõsorban nem igazán CC-re. Mindkettõ kap hideget, meleget, és a mai napig is hibátlanul teljesítenek.
Továbbá megelégedéssel tudok szólni a Vector Groove Pro nyeregrõl (másodikat használom), Riser SC, Riser WCS, Pro Flat MTB kormányokról, és természetesen a fékpofáikról (amíg V-féket használtam).
Írta 2006. április 16. - 18:14
valami olyasmi kellene nekem hogy csak elsõ gyorszár valmi piszok könyû és pofás darab.
leeht valami yót kapni külön elsõt vagy csak szettben árulnak?
nemrég láttam régi XTR-t, megnézem hátha megvan még, csak az is párban van...
legyobb lenne bontrager, mert egy oyan agyba lessz.
vagy ringlé. mert van egy oyan agyam is de gyorszár nuku.
Csekkold az ebay-t! Van gyorszár rogyásig, mindenféle: titán, alu, sima, amilyet csak akarsz. Tune, Heylight, Ringle, Shimano, stb.
Írta 2006. április 16. - 17:09
több tipus méret van mint égen a csillag.
dehát a nyagykerek uyglátszik csk kis százalékát rendelik meg.
Írta 2006. április 16. - 16:17
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. április 16. - 16:05
de az nem is bay, régen mikor még sayát névvel UNO (kalloy) és a sas madrá fey logóval voltak kormányaik nyeregcsöveik pl. a Spezialized factory team stb is avilágkupán iyenekkel ment. és tök yól nézetek ki a csöveik és a felületkezelésük 8nekem is volt sasfeyes nyeregcsövem)
ez kb. 1995 ig volt aztán valahohy eltüntek és most az olcsó gagyit azonosítyuk velük, pedig a háttérben tényleg ez a cég csinál mindent.
pl. nekem a Ritchey logic nyeregcsövembe annó Kalloy volt belagravírozva....
Írta 2006. április 16. - 15:50
az meg hogy kalloy... minden kalloy, ami nyeregcso, es 3-4-5 ezer ft.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. április 16. - 15:41
Nem tartom nagyra a Ritchey-t még a WCS-t sem. A stucni csak a papírjában, a hosszban és az emelkedésben különbözik.Na hát ez szomorú. Csak, mert a Ritchey nagyon nagyra van a cuccaival. Mintha azt írták volna, hogy a világon még egy wcs stucniuk sem törött el rendeltetésszerû használat alatt. Akkor mi az a rendeltetésszerûség? Igaz külön van stucnija országútra és montira, bár súlyban nincs nagy különbség közte. Akkor hol az a plusz merevség?
Láttam már és mások is kormányon és nyeregcsövön Kalloy feliratot. A hajtómûvön Truvativ tányér van, az agy megy American Classic. Ritcheyben csak a vázakat ismerem el.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. április 16. - 15:22
Írta 2006. április 16. - 15:05
leeht valami yót kapni külön elsõt vagy csak szettben árulnak?
nemrég láttam régi XTR-t, megnézem hátha megvan még, csak az is párban van...
legyobb lenne bontrager, mert egy oyan agyba lessz.
vagy ringlé. mert van egy oyan agyam is de gyorszár nuku.
Írta 2006. április 16. - 13:07
ha meg dirt bringád van, akkor ez a topik nem igazán neked szól szerintem
Írta 2006. április 16. - 13:01
Írta 2006. április 15. - 23:36
Ritchey Forcelite kormány - elhajlott, behorpadt - esésnél a szarv simán behorpasztotta - csak azt mondja meg valaki, hogy a 130 grammos RF vagy 135 grammos Roox kormányt a szarv miért nem hajlítja el?
Ritchey Pro stucni - elcsavartam kiállva tekeréssel - úgy maradt
Ritchey Pro nyeregcsõ - elhajlott, elõször cserélték, másodjára már nem (ekkor berágtam, s vettem egy Rooxot) - nem eséstõl, fáradásos hajlás sziklás terepen (75 kg vagyok, szóval még annnyira nem is horror) - szerintem a nyeregcsövek a termékpaletta leggyengébb pontjai
Szomorú, de való, hogy szinte csak a WCS tudja azt az anyagminõséget, amitõl nem esik szét izmosabb használattól - de az meg olyan horroráron van, hogy akkor már érdemes más high-end terméket venni, olyan gyártótól, ami pl élettartam garit / versenygaranciát ad a termékeire.
Csak megjegyzem, hogy más gyártók termékeivel nem nagyon van gondom, s nem is mind drágább a Ritchey-nél. Nem feltétlenül az anyagminõség a szutyok, pl a nyeregcsõnél elemi tervezési hiba a hátrahajló szár - akkora külpontossággal terheli, hogy azonos anyaggal is beroskad, amit mondjuk más gyártó terméke kibír. A stucni egy testsúly felett (65 kg) használhatatlan, nyiklik-nyaklik, akkor jó, ha sosem állsz ki, s nem dolgozol annyira felsõtestbõl.
Nyilván szubjektív, értsd úgy, ahogy akarod, de szvsz a Ritchey termékskálájából egyedül a gumik és a fékpofák használhatóak.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. április 15. - 23:26
Írta 2006. április 13. - 18:37
és mit szólnál ahoz
hátsó 36 küllõ 2.0 mm-es (sokáig yo lesszklel is 85 kg, hoz
)elsõ 32 küllõ 2-1.8-2
nálam is ugyanez, és semmi problem.....
Írta 2006. április 13. - 17:49
Mennyi van még Karácsonyig???
http://www.leichtbau...pics/ramsch.jpg
Lehetnének ilyen turkálók!
Jelige:"Alkatrész kilajra"
Írta 2006. április 13. - 17:45
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. április 13. - 17:40
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. április 13. - 17:39
hátsó 36 küllõ 2.0 mm-es (sokáig yo lesszklel is 85 kg, hoz
)elsõ 32 küllõ 2-1.8-2
????
szerintem adya magát...
esetleg elõre a 28-at is kipróbálhatnád de szerintem XT agyban nincs oyan...
én hátul 36-ot 2 mm-el, elõl 28-at 2mm-el használok
és 66-68 kg vagyok, yó, csk éventeegyszer kell centírozni, de akkor is csak kicsi 8-ast