Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6548 hozzászólás a témában

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Nagyobb Láncos boltokban biztos van!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.677 hozzászólás
Budapesten hol lehetne ezeket a Pro cuccokat megtekintenem ? Még 1 boltban sem láttam õket.
Marci

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

A Pro cuccok meg a shimano égisze alá tartoznak! Ha jól tudom hollandiában csinálják õket.

Shimano házimárka, de nem hinném, hogy Hollandiában gyártanák:
"PRO bicycling equipment is imported and supplied in the EU by Shimano Benelux B.V. (hereinafter “PRO”)."
A BBB is kínai/tajvani üzemekben készül.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
F99 bõl is van 31,6-os! És itthon is forgalmazzák. 23000Ft. Én Ebay-rõl vettem zsír újonnan 14ért. Sõt ha most veszel valakitõl egy agyonhasználtat és még régi szériás (nincs a syntace felirat alatt az f99 odaírva és 2004 43. heti gyátás elõtti), akkor ki is cserélik egy vadi újra ha visszaküldöd a gyárba.

Tüzes Paripám

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
tudom, hogy csak kintrõl lehetne szerezni, és valami miatt ugy érzem, hogy 20k körül kellene rááldozni. de akkor már itt van ez a pro, ami nehezebb 21 grammal, és 8500huf. (jah: amugy oversize, ami nekem jobban tetszik, de ha lenne pénzem f99-re, akkor mindegy lenne, mert a monkey lite dh-ból elég a sima befogós is :D)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Jó a Syntace f99, csak kintrõl kell rendelni, esetleg ebay. Az figyel a gépemen és merevebb mint a lecserélt WCS-em volt, És még könnyebb is. A Pro cuccok meg a shimano égisze alá tartoznak! Ha jól tudom hollandiában csinálják õket.

Tüzes Paripám

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

nem igazán tudom hová tenni ezt a pro márkát, de ma fogdostam a csúcs stucnijukat, és nagyon meggyõzött, gyönyörû kidolgozás, 120g és 8E körüli ár...
valakinek tapasztalat, vélemény?

nekem csak véleményem van: ha vennem kellene valamit, 99% hogy olyat vennék. a maradék 1% az a syntace f99, de csak azért olyan kevés, mert millió ft az ára.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
nem igazán tudom hová tenni ezt a pro márkát, de ma fogdostam a csúcs stucnijukat, és nagyon meggyõzött, gyönyörû kidolgozás, 120g és 8E körüli ár...
valakinek tapasztalat, vélemény?

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
yo más téma.
de pl. a SUN UFo felnibõl van 24 lyukas és 370g!
szóval ha bontrager gyári kerekem felniye elkopik, oyan lessz bele...

a Ringlé cuccokat itthon csak a Probike "forgalmazza" ill. hozza be?
létezik itthon ringlé moby deuce nyeregcsõ?
nagyon tetszik és van csomó féle színben.
persze az ára mayd valószínû visszafog:)

ya, ki hallott a Speed-tec német cégrõl?
nagyon fasza tune szerû dolgokat csinált pár éve, van eg ykatalógusom, abban gyönyörûek az agyaik.
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Van rá egy zizim, hogy 32 2-1,5-2es küllõ strapabíróbb és merevebb kereket ad, mint 20 db 2es.

Én is ezt mondom a 61-62 kilómmal, mellesleg elöl 32 db 1.8/1.5/1.8-as küllõvel, hátul 32 db 2.0/1.5/2.0-essel nyomom...
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Van rá egy zizim, hogy 32 2-1,5-2es küllõ strapabíróbb és merevebb kereket ad, mint 20 db 2es.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
A kevés küllõ csak a gyári kerekeknél jöhet szóba, mert ott géppel fûzik, egyszerre, és nem raknak bele esetleg feszültségeket. Hagyományos módszerrel, kézzel fûzve nem az igazi. Ráadásul szerintem országúti agyat akarsz venni.

Tüzes Paripám

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Ahogy érzed...bár én semmiképpen nem eröltetném a 20-as kereket. Mi szól mellette?
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
yah kérem eleve nem használnék 1.5 ös küllõt 32-es kerékben sem.
most a 24-esemben 2 mm-es van és kurva yo merev.
szerintem 1.8ast meg lehet kockáztatni.
csak verenyre használnám..és mondyuk nem a pilisi ox páyán ( a nagy letörések miatt) csak felnit nem tudom honnan szereznék hozzá.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

errõl a 20 yukas agyról van szó

És mit nyernél egy ilyennel? Azon kívül, hogy jól néz ki...
20 db 2.0-ás küllõ 138,75g + 6,25g az anya (össz: 145g), 32 db 2.0/1.5/2.0-es pedig 141,5g + 10g (össz: 151,5g)...:chin:
Én is grammbuzi vagyok, de 6,5 grammért nem szopatnám magam egy 20 küllõs kerékkel, ami (SZVSZ) még gyengébb is, mint a másik...
Péter

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
errõl a 20 yukas agyról van szó
amugy az ebay-en lehetne megvenni.
Feltöltött kép

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Igen Pl a CrossMax SL elöl 18 hátul 20 küllõs. És mégis erõsebb és könnyebb kerék nem nagyon létezik nála.

Tüzes Paripám

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Van 18 kullos kerek is ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
naés. oyan könyû kreket lehetne belõlle csinálni! :)
nayo, persze valószínû én sem veszem meg.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

de külföldi oldalon láttam olcsóóón bontrager agyat ami 20 yukunak van feltüntetve....szóval nem másznék bele ha az életben nem sikerülne hozzá felnit vennem.

Én, még ha kapnék hozzá bármit is, akkor sem venném meg. Acélküllõs hagyományos fûzésõ kerébõl szerintem az már országútra való. Abban már nem sok szusz lehet.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]