Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6540 hozzászólás a témában

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás

Matrix Mr.T (titán) felni 360 g , nekem van ilyenem és eléggé yól birya, igaz 2mm-es 36 db küllõvel van fûzve.
Ráadásul szegecselt ami még nehezít rayta.

Hat, csak igy meg osszessegeben nem jossz ki konnyebben. Sot. Amugy a 717es Mavic szerintem nagyon jo felni, a tarcsas 400g, ennek ellenere szerintem eleg jo eros es tartos.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

nekem pont 425 gr-osak a Sun CR17-eim...
hát azt meg kell hagyni, hogy nincs benne sehol több anyag, mint szükséges :)
(az ára meg kifejezetten baráti volt, ha jól emlékszem ~1800Ft-ért vettem darabját 3 éve :D)

nekm ilyen 430 körül van a 317 disc....az nem gyenge darab
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
nekem pont 425 gr-osak a Sun CR17-eim...
hát azt meg kell hagyni, hogy nincs benne sehol több anyag, mint szükséges :)
(az ára meg kifejezetten baráti volt, ha jól emlékszem ~1800Ft-ért vettem darabját 3 éve :D)

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
Matrix Mr.T (titán) felni 360 g , nekem van ilyenem és eléggé yól birya, igaz 2mm-es 36 db küllõvel van fûzve.
Ráadásul szegecselt ami még nehezít rayta.
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
évekig nem lehetett 380 grammnál könnyebb felnit kapni (campa montis felni) aztán jött a 395 grammos ritchey vantage és az x517-es (fullos) mavic, amit késõbb erõsitettek, mert tört, szakadt, meg deformálódott ezerrel, szóval az most 410 gramm körül van.
tehát a 425 gramm a versenysúly.
360 grammos sun lime light-ot se és 330 grammos magnézium mach1 felnit sem láttam még élõben. a weightweenies-en már mértek mach1 felnire, 341 gramm. de az csak tárcsafékes!

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Tán ez a jó topik.
425 grammos MTB felni az mennyire nehéz? Nem az érdekel, hogy van-e ennél könnyebb (mert nyilván), hanem nagyságrendileg milyen kategória, könnyû, közepes, nehéz?

könnyû......sokkal könnyebb nincs ,360 g a sun ufo ami még használható,/ meg most van egy két szkandium meg magnézium cucc olyan 330 g körül, de azért azok mögött még nincs több év hasznáéati tapasztalat asszem/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás
Konnyu, nagyon.

gkulcsar

gkulcsar

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Tán ez a jó topik.
425 grammos MTB felni az mennyire nehéz? Nem az érdekel, hogy van-e ennél könnyebb (mert nyilván), hanem nagyságrendileg milyen kategória, könnyû, közepes, nehéz?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
szomorúan hallom.
a thebikeshop-ban ajánlották az utódját, az exiwolf-ot..

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
ebike-on elfogyott.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
epic wolf race 1,95" kevlar 3199 az eBike-on. 490 g...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
sok helyen van mutatóban legalább egy két cuccuk emg minden lánc hálózat bolt tud szerezni.
én a stucniüket láttam, elég yo, szép, élõben is.

sikerült vennem michelin comp S light gummát 5900ért.
tud még valaki valahol iyet? mert aszem ez már valami régebbi tipus volt. és a boltban nem volt párya.

vayg WTB epicwolf 1.95ös lite gumit? esetleg drotos változatban?
lehetõleg valami olcsóbb heyen. mert 5-5.5 nél nem szánok rá többet.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Nagyobb Láncos boltokban biztos van!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Budapesten hol lehetne ezeket a Pro cuccokat megtekintenem ? Még 1 boltban sem láttam õket.
Marci

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

A Pro cuccok meg a shimano égisze alá tartoznak! Ha jól tudom hollandiában csinálják õket.

Shimano házimárka, de nem hinném, hogy Hollandiában gyártanák:
"PRO bicycling equipment is imported and supplied in the EU by Shimano Benelux B.V. (hereinafter “PRO”)."
A BBB is kínai/tajvani üzemekben készül.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
F99 bõl is van 31,6-os! És itthon is forgalmazzák. 23000Ft. Én Ebay-rõl vettem zsír újonnan 14ért. Sõt ha most veszel valakitõl egy agyonhasználtat és még régi szériás (nincs a syntace felirat alatt az f99 odaírva és 2004 43. heti gyátás elõtti), akkor ki is cserélik egy vadi újra ha visszaküldöd a gyárba.

Tüzes Paripám

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
tudom, hogy csak kintrõl lehetne szerezni, és valami miatt ugy érzem, hogy 20k körül kellene rááldozni. de akkor már itt van ez a pro, ami nehezebb 21 grammal, és 8500huf. (jah: amugy oversize, ami nekem jobban tetszik, de ha lenne pénzem f99-re, akkor mindegy lenne, mert a monkey lite dh-ból elég a sima befogós is :D)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Jó a Syntace f99, csak kintrõl kell rendelni, esetleg ebay. Az figyel a gépemen és merevebb mint a lecserélt WCS-em volt, És még könnyebb is. A Pro cuccok meg a shimano égisze alá tartoznak! Ha jól tudom hollandiában csinálják õket.

Tüzes Paripám

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

nem igazán tudom hová tenni ezt a pro márkát, de ma fogdostam a csúcs stucnijukat, és nagyon meggyõzött, gyönyörû kidolgozás, 120g és 8E körüli ár...
valakinek tapasztalat, vélemény?

nekem csak véleményem van: ha vennem kellene valamit, 99% hogy olyat vennék. a maradék 1% az a syntace f99, de csak azért olyan kevés, mert millió ft az ára.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
nem igazán tudom hová tenni ezt a pro márkát, de ma fogdostam a csúcs stucnijukat, és nagyon meggyõzött, gyönyörû kidolgozás, 120g és 8E körüli ár...
valakinek tapasztalat, vélemény?