Nem lett túl rugalmas? Esõben kiöblíti a víz a végbeled...
Zavaróan nem. Határozottan jobb érzés rajta ülni, és egy kicsit jobban beül, mint elötte, ennyi változást érzek.
Nem lett túl rugalmas? Esõben kiöblíti a víz a végbeled...
Közben megnéztem a horgász-mérlegeket: horgász mérleg árverések - Eladók és Vevõk Online Aukciós Piactere | Vatera.Hu Alapvetõen háromféle van. Olcsóak, talán túlságosan/gyanúsan olcsóak. Valakinek van ezekkel tapasztalata? Használhatóak?
Ez már 26-os bringa, a korábbi kerékpároknál ez a könnyítés projekt nyilvánvalóan reménytelen volt. A húzás nem fog mûködni, mert már edzésre jár (PCCC), nem is mindig vagyok ott.
Egy olcsón, használtan vett Merida Kalahari bringáról van szó. Ránézésre a teló gyanús rajta, mintha vasból lenne. Amúgy természetesen semmire sem jó, az én súlyom alatt is épphogy csak megmoccan, alatta semmit. A kerekek is nagyon drabálisnak néznek ki, furcsa homorú a profiljuk. Elõl egy mechanikus tárcsafék van, arra is kíváncsi lennék, mennyit nyom. Arra gondoltam, hogy egyszer rászánom a pénzt a jó cuccokra, és amikor nõ a kiscsaj, majd csak a vázat cserélgetem. Neki sokkal fontosabb lenne most egy könnyû bringa mint nekem, olyan neki a mostani, mintha nekem 35kilós lenne a kerékpárom, és hegyen föl ez nagyon sokat számít.
A horgász mérleg jó ötletnek hangzik, nem jutott eszembe, de akkor irány a Vatera! Köszi!
Én lebeszéllek errõl a projektrõl. Kilókat akarsz könnyíteni. Ez olyan költség, ami nagyon nem éri meg. Rövid idõ alatt úgy is ki kell cserélni a bringájukat, mert kinövik. Amúgy is, a vázzal-villával kéne kezdened, gondolom szénacél cuccokMilyen mérleget használtok méricskélésre? - Ugyan alapból nem vagyok gramm-mániás, de a kislányom bringája nehezebb, mint az én 29-esem, és ezen akarok változtatni, ehhez pedig mérleg kell, hogy tudjam, hol fogjak neki.
a kislányom bringája nehezebb, mint az én 29-esem, és ezen akarok változtatni, ehhez pedig mérleg kell, hogy tudjam, hol fogjak neki.
Alkatrészek méréséhez konyhai mérleget, komplett bringa méréséhez meg ajánlatos olyan mérleget keresni, amit fel lehet akasztani, és úgy méri le a bringát, hogy az lóg a mérleg "tányérján".
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Milyen mérleget használtok méricskélésre? - Ugyan alapból nem vagyok gramm-mániás, de a kislányom bringája nehezebb, mint az én 29-esem, és ezen akarok változtatni, ehhez pedig mérleg kell, hogy tudjam, hol fogjak neki.
Sajnos szedett-vedett szettben érne is valamitVintrinbe való az! :-) Képek jöhetnek! ;-) Milyen kerekek azok?