Lor:
Az FSA-nak az M15-ös önlehúzó csavarja szerintem teljesen aluból van és szerintem a Truvativ is. Egyébként van egy cég amelyik gyárt titán M15-ös lehúzót!
Bruce:
Az igaz, hogy a kistányér kapja a lánctól a egy fogra jutó legnagyobb terhelést. Viszon az én ex-hajtómûvemen a kistányér volt a legjobb állapotban, alu volt. Leginkább a középsõ kopik, kb. kétszer annyit mint a többi.
marton:
A Corratet annak jó választás aki nem üti szét, mert a túl spéci dolgokhoz ritka az alkatrészt. A Corretecnek van egy peládja ami a B+ édestestvére! A habverõt jó ötletnek tartom, viszont amelyiket eddig megnéztem, azok rendesen kotyogtak. Miért nem bírnak beletenni egy kis tûgörgõs csapágyat? Marketing?
Gyalogkakukk:
A titán tengelynek rejtett kúúlfaktora van, mert ha megtudod, ha már tudod mibõl van, többre értékeled! Szerintem, ha valaki úgy májerkodik, hogy csak olyan cuccokat tesz a gépére amelyikrõl már a falon át is látszi, hogy egy kiló aranyba került és közben a rejtett dolgok 1 Ft-ba vannak az már inkább csak felületes nagyképûség. A titán nyeregcsövemen még senki se vette észre hogy mibõl van, csak a tényleg komoly bringások!
thommey:
Igazad van! De EMBERT ismerve, õ neki nem lesz sok gondja az eltömõdéssel!
All:
Mindenki azt veszi ami NEKI tetszik!