Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6538 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
//OFFTOPIC

Misi: isten ments, hogy fikázni akarnálak. írtam is, hogy nem fikázni akartalak, hanem a véleményemet elmondani. és naná hogy azt csinálsz, amit akarsz, ezért mondtam, hogy az elõzõ az a _véleményem_ volt. és itt abba is hagytam, nem mondom többször. viszont ha megengeded hadd ajánljam GooRoo egy cikkét (nemtom megvan-e neked), amelyben a mohóságról vagy mirõl beszél. sztem frankó....

//ONTOPIC

vyger

vyger

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
heló

szerintetek ha olyan 75 kg körül vagyok akkor az Acor vagy Ike és ilyen 10.000 alatti karbon kormányt meg szabad vennem? vagy maradjak a jó vastag kõnehéz alukormányomnál? vagy vannak ezek a pl: Ritchey kormányok amelyek aluból vannak és szintén könnyûek. én a karbonban jobban bíznék....

másik.

a 2003-as /fcm 572/ lx hajtókart ti használnátok cc-re?
a súlya elég tûrhetõ. meg hollowtech 2.....

a truvativ stylo xr-t is néztem de az tán nem elég merev.... vagy mi

ja és egyik sem négyszögtengelyre menne...

nekem a karmerevség nagyon fontos mert nagy mászós vagyok. 8)

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

engem nem zavar, ha valaki grammozik, de annak nem sok értelmét látom, hogy áll a szoba sarkában a csili vili 4kiló80dekás pyxis, és ünnepnap, ha ránézel, és amikor alkatrészt vásárolsz nem érdekel, hogy hogyan mûködik... bocsánat, ha sértõ vagy durva lennék, de ennek nincs értelme úgy gondolom.
és ember igazán tudod, hogy ez egy fórum, ahol elmondhatom a véleményem, hát ezt tettem most...
talán nem kellett volna ::) :P

Akkor most én is elmondanám a véleményem: mi a fészkes fene közöd van hozzá, hogy melyik kerékpáromat hogy és mikor használom? Valamint hogy mikor és mit veszek rájuk? Egyébként ahogy észrevettem te se sok helyen jártál idén... :P (Ha már a fikázásnál tartunk.)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
olvass privit Szabi.

B._Szabi

B._Szabi

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás
ismételten csak azt tudom kérdezni, kinek van meg a bike kormányteszteje!?
Nagyon kellene nekem!!!!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát attól a kormánytól az isten mentsen meg!Szarvat még meg se próbálj rá rakni!Egy úgy már nem is él rá a gari,mellesleg meg is repesztgeti egy kissé:(
Több tesztújságnak az a véleménye,hogy egy két versenyes kormány,a német Bike tesztje pl MTB versenyzésre nem ajánlott kategóriába sorolja :o :o
Ha élni is szeretnél sokáig,akkor ezt neeeee

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
99 gram kell vagy szarv?

B._Szabi

B._Szabi

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás
Itt az a gáz, hogy nem lehet mindegyik fajtát rárakni... elvileg olyan szorító mehanizmusának kell lenni, mint a Rooxénak...
Egyáltalán az sem biztos, hogy a 99gr-osra lehet rakni szarvat....

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 hozzászólás
Szabi rakj rá Stubbs szarvat.Ilyen volt az elsõ színes bikkmakkban a porsche bikeon.Csak 57 gr :)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
nekem a rövid ike nagyon tetszik, és abból is van karbon... :)
asszem 5E körül van

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ehh... ::) nem akarléak leszolni, de az idõzités elég rosszul sikerült. ;)

B._Szabi

B._Szabi

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás
Na srácok, okos hozzászólásokat várok!
Easton EC90-es karbon kormányra szvsz-int milyen k.véget lehet rakni??? Én a Roox és Tune-ra tippelek!

B._Szabi

B._Szabi

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás
Úgy döntöttem, megveszem az easton EC90 carbon kormányt! Remélem bírni fogja a 62kg-omat!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
engem nem zavar, ha valaki grammozik, de annak nem sok értelmét látom, hogy áll a szoba sarkában a csili vili 4kiló80dekás pyxis, és ünnepnap, ha ránézel, és amikor alkatrészt vásárolsz nem érdekel, hogy hogyan mûködik... bocsánat, ha sértõ vagy durva lennék, de ennek nincs értelme úgy gondolom.
és ember igazán tudod, hogy ez egy fórum, ahol elmondhatom a véleményem, hát ezt tettem most...
talán nem kellett volna ::) :P

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Ember: bocs, lehet, hogy kicsit elkalandoztam. nyugodtankérdezz amit akarsz, de akkor választ is fox rá kapni. a grammozással nincs baj egy ideig, de mint a címben is van az ésszerûség határain belül. ettöl függetlenül nekem egy gramm tetves titán sincs a a gépemen, de ugy érzem, hogy kifejezi az egyéniségem valamennyire. nincs elsõfék ;D na mind1, Ember azt veszel amit akarsz de ettöl függetlenül a corratecet egy hányás duplónak tartom, az eggbeater meg jó és kész. na de mind1

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
EMBER:

És a Pyxisen hány gramm sár van? ;)

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Cukros: a Malimon annyi sár van, hogy már csak fotóról tudom, hogy eredetileg sárga volt (szerintem már megkövesedett rajta a sár, mert lusta vagyok lekaparni ;D)

Thommey:
Corratec Easy Click Ti 242.5g kb25'000 Ft
Egg Beater S 266g 29.900Ft
Egg Beater Triple Ti 185g 400US$

Én ez alapján döntök. Bár igaz, hogy a corratec pedál pontos árát nem tudom, mert nem képes a Kerékvár felrakni az árat. Õk is csak divatnak csinálnak honlapot aztán meg sz@rnak az egészre >:(

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Az én eggbeaterem nem kotyog egy kicsit sem,bár még csak egy ezres van benne:)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Lor:

Az FSA-nak az M15-ös önlehúzó csavarja szerintem teljesen aluból van és szerintem a Truvativ is. Egyébként van egy cég amelyik gyárt titán M15-ös lehúzót!

Bruce:

Az igaz, hogy a kistányér kapja a lánctól a egy fogra jutó legnagyobb terhelést. Viszon az én ex-hajtómûvemen a kistányér volt a legjobb állapotban, alu volt. Leginkább a középsõ kopik, kb. kétszer annyit mint a többi.

marton:

A Corratet annak jó választás aki nem üti szét, mert a túl spéci dolgokhoz ritka az alkatrészt. A Corretecnek van egy peládja ami a B+ édestestvére! A habverõt jó ötletnek tartom, viszont amelyiket eddig megnéztem, azok rendesen kotyogtak. Miért nem bírnak beletenni egy kis tûgörgõs csapágyat? Marketing?

Gyalogkakukk:

A titán tengelynek rejtett kúúlfaktora van, mert ha megtudod, ha már tudod mibõl van, többre értékeled! Szerintem, ha valaki úgy májerkodik, hogy csak olyan cuccokat tesz a gépére amelyikrõl már a falon át is látszi, hogy egy kiló aranyba került és közben a rejtett dolgok 1 Ft-ba vannak az már inkább csak felületes nagyképûség. A titán nyeregcsövemen még senki se vette észre hogy mibõl van, csak a tényleg komoly bringások!

thommey:

Igazad van! De EMBERT ismerve, õ neki nem lesz sok gondja az eltömõdéssel! :D

All:

Mindenki azt veszi ami NEKI tetszik!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Na akkor válaszok sorban:
Ember:bocs,én is az iparisra gondoltam:)
Bruce,Fruitfly,Gyalogk.:a májerfaktor nem egyenlõ szerintem az arcossággal.Nekem egy titán monoblokk is májer,és ki látja?Az XT agy titán kazettateste?Ki látja?Titán rugókészlet a telódba?Ki látja.Attól még te és a hozzáértõk tudni fogják!!
Egyébként tényleg ebben a topikban le kellene szokni a fikázásról >:(
Itt a súly a lényeg!
Eggbeater Triple Ti vs Corratec Easy Click Ti
Súly:260g patentekkel-egg.
Súly:294g patentekkel-corr.
Tehát az eggbeater könnyebb,mellesleg kurva jó a sárban(nekem is az van),nem úgy mint a corr.az pillanatok alatt tömõdik el!
301g a legóccsóbb eggbeater s,ami ugyanannyiba kerül,mint a corr.
Gyalgkakukk:egy közönséges halandó meg sem tudja különböztetni a titán vázat a sima acélszürkétõl!
Üdv:Thy