Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Please log in to reply
6538 replies to this topic

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
Az igazi súlykirály országúton:
Ambrosio Crono F20 felni: 340g, Hozzá jó kis Tufo Elite Jet szingo: 160g. vagy rövid távra pályaszingó: 110(!!!) g.
340+110g= 440g. Ennyi van 1 keréken a perdületen(meg pár gramm ragasztó+pár gramm alu küllõanya)...ezzel lehet nagyot repülni, csak ki tudja,h meddig.
De a Leightwieght készít fullakrbon kereket, a szett súlya: 1050g(!!!!). Hihetetlen lehet vele menni...
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

rollingwheels

rollingwheels

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Akkor most van egyáltalán olyan könnyû külsõ, ami megéri az árát, és teljes értékû CC-re?
Nagyon értékelnék némi tapasztalatot...kösz

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
XC Rider!
A Flyweight-nek 490 grammos változata van, de nem baj, edzõguminak jó - mondjuk a bütykök szvsz tök azonos méretûek...

tom_mirra
Egyetértek az elõttem szólókkal, tök értelmetlen kifúrkálni, nem lesz oldalmerevsége, ráadásul minimálisat spórolsz...Tegyél bele könnyebb csavart, vagy más tányérokat, inkább - de szerintem még ezt is értelmetlen - koptasd el ezeket elõször, s majd utána vegyél bele valami könnyebbet. :-)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Hát ahogy Te közlekedsz nem is csodálom :D:D:D! Egyébként arra a köves pályára nem is az való szerintem!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hát a Twister Supersonic a Pilis Kupán 2 kört bírt, mielõtt szétszakadt teljesen:(

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Thy, Te inkább meg se szólalj :D. Te már gyógyult grammániás vagy!!! Akkor a Fast Fred is öntési hibás, meg a Twister is???

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts

milyen hajtómû, milyen tányérokkal?

(nincs tapasztalatom az ügyben, de szerintem ott lesz a fúrkálás miatt nyúlós hajlékony, ahol a legjobban kéne a merevség...)

105-ös hajtómû gyári tányérokkal.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Ja,hogy az minta ami a 330-on van??:D
Azt hittem öntési hiba...

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
milyen hajtómû, milyen tányérokkal?

(nincs tapasztalatom az ügyben, de szerintem ott lesz a fúrkálás miatt nyúlós hajlékony, ahol a legjobban kéne a merevség...)

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
mennyire van értelme egy hajtómû lánctányérjait kifurkálni?
csinált már valaki ilyet?
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts

Köszönöm.
Apropó: defekt-ellenállás...?
Kevláros? Vagy drótos? 3500-ért kapni, ez nem tudom melyik változat.
Ha nem olyan kiemelkedõ lehet hogy a Fast Fred-et választom.

Azért megnézném még a FlyWeight-et is a helyedben!!! Ezerszer jobb a mintázata mint a Fast Frednek és létezik 430 grammos változata is ami kevésbé hártyavékony, és kopásállóbb és valamivel magasabbak a mintái mint a 330-nak!

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,558 posts
Azért nem teljesen (de majdnem) :
epicwolf: http://www.ebike.hu/...ermekek/314.jpg
exiwolf: http://www.wtb.com/i...lf_1.95_lge.jpg

Ezek elsõ-hátsó külsõk egyben?

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
jól látom, hogy az epicwolf és az új exiwolf ugyan az a külsõ? Legalábbis így képrõl azonosnak tûnik a mintázatuk

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,558 posts
Igen-igen, de errõl beszéltünk, állítottam fel téziseket. Ez egy 2.1-es könnyû külsõ, ergo gyorsan kopik (Contim már volt, és azt biztosan tudom, hogy gyorsan kopik). Azért venném az Exiwolfot, mert méretéhez képest nehéz, és nagy a felülete, de az eddig használt 2.1-hez képest "sokkal" könnyebb. Viszont szerintem tartós, mert a wtb-k tartósak. A mintázata sokkal nagyobb mint a Continak.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
continental explorer pro-t nézted már?
hasonló a mintázata, 2.1-es méretben 500g és az ebike-on 2990 Ft

...itt van...

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,558 posts
Én megtaláltam amit megveszek (ha lehet kapni, és nem 12 darabja)
http://www.wtb.com/p...es_ExiWolf.html
Nekem elõl egy jó régi WTB Enduro Raptor van fönt, és nagyon jó kis gumik ezek az biztos. Az Exi Wolf 1.95-ös méretben, majdnem akkora, mint egy normál 2.1-es (casing, footprint).
Súlyát tekintve van benne anyag, de egy 2.1-hez képest nem nehéz. Ez most a CC külsõ topic? :) (Csak mert ott is pont ilyen csevegés megy)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
itt van infó a schwalbe köpenyvédelmi rendszereirõl....katt....

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Köszönöm.
Apropó: defekt-ellenállás...?
Kevláros? Vagy drótos? 3500-ért kapni, ez nem tudom melyik változat.
Ha nem olyan kiemelkedõ lehet hogy a Fast Fred-et választom.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

rollingwheels

rollingwheels

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Bigzero, én használok, párban vettem, de aktuálisan csak elsõ kerékre, az 1,7- es szélességût. Normál külsõnek tartom, mindenbõl jó átlagos, sártûrése jó, gördülés közepes, kapaszkodik rendesen, fékezhetõ is elég jól. Nem tudom mennyiért adják, 2000 alatt jó.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
És persze Pana FireXC-t senki sem használ...:-(

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers