Nem, "ez" 4-Cross VK dobogót érõ bringázást mutat be az XTR kerekeivel...ez dirt-öl az xtr kerekeivel?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Indította
ruff
, 2002. október 17. 20:20
Írta 2005. április 14. - 17:57
Írta 2005. április 14. - 17:36
Írta 2005. április 14. - 13:06
omg! sexy.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. április 14. - 12:50
http://tarallanesrac...tripes_bike.htm
Tara Llanes 4-Cross merevfarú gépe... Súly ugyan nincs odaírva, de nem lehet sok.
Tara Llanes 4-Cross merevfarú gépe... Súly ugyan nincs odaírva, de nem lehet sok.
Írta 2005. április 14. - 10:33
Nekem is nagyon tetszik a habverõ, de végül nem vettem meg, mert kell valami minimális platform.
Írta 2005. április 14. - 10:29
...ez meg még szebb - mert a sajátom... Igaz, csak egy "Ti".
(Fókusz direkt a rugón.)
FIGYELEM!
1.45 MB JPG!!!
(Fókusz direkt a rugón.)
FIGYELEM!
1.45 MB JPG!!!
"In idem flumen bis non descendimus"
Írta 2005. április 14. - 09:50
Írta 2005. április 13. - 22:34
nyálcsorgatós kép, gondoltam berakom ide:
....egg beater triple ti....
egyébként a honlap, ahol a crankbros cuccokról ilyen frankó képek vannak:
...klikk...
....egg beater triple ti....
egyébként a honlap, ahol a crankbros cuccokról ilyen frankó képek vannak:
...klikk...
Írta 2005. április 12. - 08:43
Csak a Duke benne majd 2 kiló, meg a kerekek, gumik, nyereg sem a pille kategória!
Írta 2005. április 12. - 01:08
Tudja valaki h. a Pixys méérolyan "nehéz" mármint 11,2 kg pedál nálkül. Amilyen cuccok vannak rajta.. Én könnyebbnek nézném!
Na mind1
Na mind1
vendég_rvilike_*
Írta 2005. április 08. - 21:13
Írta 2005. április 08. - 20:30
Offolunk, offolunk?? :offtopic: Igen ez a bringám van ( http://pix.bikemag.hu/mybike ), valamikor januárban vettem, és az idõjáráshoz képest elég sokat mentem vele (egy-két dolog változott, majd frissítem a képeket). Semmi bajom vele, a telóból nem folyik semmi, nem ereszti a levegõt sem, és nagyon jól mászik. Legalább 4-5 évre vettem, majd akkor írok újra neked . Különben nem hiszem, hogy sok baja lenne 4-5 év után, mert az ebayen igen sokat adnak egy 2000-es váz+villa szettért.
Írta 2005. április 08. - 10:56
karakoram:
:offtopic:
A neved melletti "hedsok" matricának van valami jelentõsége? Cannondale cangád van? Csak érdekelne hogy pár év használat után lóg-e, mennyire lóg egy ilyen cucc....
:offtopic:
A neved melletti "hedsok" matricának van valami jelentõsége? Cannondale cangád van? Csak érdekelne hogy pár év használat után lóg-e, mennyire lóg egy ilyen cucc....
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2005. április 05. - 22:32
Ezek szerint ugyan azt mondod, mint Bigzero, és én is erre gondoltam. Kár, hogy most nincsen mire feltenni, mert reccsent egy nagyot a hátsó agyam.....de majd a szép új kerékre felteszem a jövõ héten :-)
köszi
köszi
Írta 2005. április 05. - 11:41
Hi Karakoram!
Nekem is EpicWolf van fenn. Szerintem úgy teszel helyesen, ha elöl úgy van fenn a gumi, hogy a - és ez lehet hogy most hülyén hangzik - tipust jelölõ színes cucc a bringa jobb oldalára esik. Hátul pont fordítva. Nekem így bejön a dolog.
Persze szívás ha neked esetleg mindkét oldalon van matrica...
És tényeleg, ez a gumi elsõ és hátsó kerékre is jó, szvsz nincs kikötve hogy csak egyik v. másik kerékre ajánlott.
Nekem is EpicWolf van fenn. Szerintem úgy teszel helyesen, ha elöl úgy van fenn a gumi, hogy a - és ez lehet hogy most hülyén hangzik - tipust jelölõ színes cucc a bringa jobb oldalára esik. Hátul pont fordítva. Nekem így bejön a dolog.
Persze szívás ha neked esetleg mindkét oldalon van matrica...
És tényeleg, ez a gumi elsõ és hátsó kerékre is jó, szvsz nincs kikötve hogy csak egyik v. másik kerékre ajánlott.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2005. április 05. - 09:36
Az elöl-hátul használható gumiknál van így néha; elöl nem mindegy az irány az irányíthatóság miatt, hátul meg az egyik iránban jobban gurul, a másikban meg jobban mászik...
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. április 05. - 09:24
Na ezt én is így értelmeztem. Tehát akkor a nyílnak megfelelõen felrakhatom elõre, és hátra is. Csak mert senki nem mondta nekem, hogy ez csak hátsó, vagy elsõ gumi lenne, és szerintem az írás is ezt bizonyítja. Köszi mindenkinet
Írta 2005. április 05. - 09:10
Én így értelmezem: forgásirány------->(hátul opcionális).
Rear hátsót jelent.
Rear hátsót jelent.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. április 05. - 09:08
A rear az nem hátsót jelent????? Tehát hátra úgy kell felrakni hogy a nyil a forgásirányba mutasson!!! Ha csak hátra ajánlják akkor elõre nem célszerü használni!!!