Hehh, pedig egy Morati váz mellett lógott, nem? És ugyanúgy néz ki, legalábbis felületes szemlélõnek:D
Igen. A Morati is pont ilyen. Szerintem azt koppintották a ferdeszemûek. Egyébként a Morati már abbhagyta a gyártást.
Hehh, pedig egy Morati váz mellett lógott, nem? És ugyanúgy néz ki, legalábbis felületes szemlélõnek:D
Merida CX500
Merida CX500
titán....az még kicsit könnyebb isSzeretnek egy konnyu merevvillat. Szerintetek titant vegyek, vagy karbont.
A Spicer titan(http://spicercycles....t_desc=Mountain) ugy 70ezer korul van. A karbon (http://www.wiggle.co...dID=5360009980) szallitassal megintcsak annyi.
Merida CX500
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Én ezeket leltem 145g alatt:
RaceFace Bars Next SL Composite 25,4 flat 99
Easton Bars EC90 Composite 560 mm 25,4 3 fok 99
RaceFace Bars Next SL Composite OS flat 110
Pazzaz Bars ATB-81DB7 7075+Carbon 560mm 25,4 112
FSA Bars K-Force Flat Carbon/Kevlar 600mm 6 fok 120
Easton Bars EC70 Composite 580 mm 25,4 3 v. 5 fok 125
Ritchey Bars WCS Flat TRX50 125
RaceFace Bars Next XC Carbon 25,4 flat 127
Pazzaz Bars ATB-217-8 Carbon 580 mm OS 132
RaceFace Bars Next xC Carbon OS flat 135
RaceFace Bars Deus XC Flat 25,4 135
Ritchey Bars WCS Carbon Flat 580mm OS 135
Roox Bars R.A.C.T. Crosscomp Carbon/Kevlar 585mm 3 fok 138
Pazzaz Bars ATB27-DB7 7075 25,4 140
Pazzaz Bars ATB-203 Carbon 560 mm 25,4 140
Ritchey Bars Pro 2014 570mm 5 fok 25,4 140
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakExcuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakkiváncsi leszek al, de sztem vhol 300 g körül lesz a többlet.....04 LX parhuzamositott fek + 04 LX fek kar, shimano bovdenezes
vs
05 LX tarcsafek mindenestul ami a csomagban van es hozza normal rogzitesu deore tarcsa
Igy nez ki a cucc :-) Es ezer hala es koszonet :-)
Má csak holnap mérem le:)
Milyen fékkarral?vagy fékváltókarral?
Adapterrel, vagy anélkül?nem mindegy
Let the people speakAkkor vedd meg gyorsan az ac vázam villával, olcsón, és már meg is van az álom nagy része...//OFF
..csak álmodozom egy 'enduro' géprõl.. pyxisbe furcsán állna :-) vagy éppen a váz állna furcsán...
//ON
..csak álmodozom egy 'enduro' géprõl.. pyxisbe furcsán állna :-) vagy éppen a váz állna furcsán...mibe kell neked travis????
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
szerintem 4 kg alatt nem jellemzõkoszi! csak érdeklõdés képpen merrefele találtad meg?
a v-10 még mindig rejtély azóta se találtammeg.
ha berágat veszek eggyet és megmérem a spályzba.
egyébként milyen súlyban vannak a dhvázak a menõ dhvázak? mert mindenki asszonnya hogy a demók kõnehezek.
Let the people speakHátramentem, és megmértem...koszi! csak érdeklõdés képpen merrefele találtad meg?