Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6548 hozzászólás a témában

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

No problem! Trek = élettartam gari. Cserélni fogják szó nélkül. Csak el kell vinni a Nellába. Fotó a problémáról, kiküldik a képet a gyárba, ott rábólintanak és már küldik is a cserevázat. Így megy ez a treknél.

az oké, hogy élettartam gari, de õk hány évben szabták meg az élettartamot?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Egy karbonváz hogy reped meg? Hülye kérdés, de inkább nem rojtosodni, szakadni, törni stb szokott? Csak mert nekem is karbon van, de el sem tudom képzelni, hogy egy aluvázon elõforduló mikrorepedés szép lassan elkezdjen terjedni rajta...s anyagszerkezetileg sem lenne logikus...de tényleg bocs, ha hülyeséget zagyválok, csak belegondoltam...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
No problem! Trek = élettartam gari. Cserélni fogják szó nélkül. Csak el kell vinni a Nellába. Fotó a problémáról, kiküldik a képet a gyárba, ott rábólintanak és már küldik is a cserevázat. Így megy ez a treknél.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ma sikerült kiszúrni egy repedést 1 Trek OCLV-n...
sz@r dolog :)

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Lõrincz Olivér bringája szerintem elég érdekes.
Keress magánban, ha érdekel a többi dolog.

Merida CX500

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Felhívás!:D
Ha tudtok olyan magyar élvonalbeli versenyzõrõl,akinek valami oknál fogva különleges a CC/maraton bringája,akkor ne tartsátok vissza:)Írjátok meg nekem priviben,vagy mailban.
Gondolok itt mindenféle high-end,könnyû alkatrészekkel felszerelt,avagy egyedi elgondolás alapján készült versenygépekre!
Köszi!
Üdv:Thy

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
http://www.soul-kozak.com/
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
OFFtopik
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
OFFtopik

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
OFFtopik

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

F I G Y L E M ! ! !

Hamisítják a Chris King fejcsapágyat!!!

http://www2.hibike.d...sel&menuID=2549

egyrészt b@ssszák meg!

másrészt pedig azért mindig azt kezdik el hamisítani, aminek az ára nem reális a megvalósítás árához, így egy hamisítvány ami ugyanúgy néz ki, jóval kevesebbõl kijön... persze gondolom a minõsége meg sem közelíti...

pl egy xtr hajtómûvet próbálhatnának hamisítani, de ami úgy néz ki mint az eredeti, nem sokkal jönne ki kevesebbõl...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Én csak a tõlem okosabbakat idéztem!

Rendben van, csak sokféle okos van. Okos lehet a cég marketingese és egy õszinte tesztelõ. Én kapásból nem veszek semmi olyat amit a gyártó szerint 2-év múlva biztonsági okokból selejtezni kell. Valószínûleg egy kínai gyártó sem mondja ezt, ezért azt sem veszem meg minden fenntartás nélkül. Ilyen alapon 2 évente lehetne nyeregcsövet, hajómûvet, telót cserélni amik megint aluból vannak. A két utóbbi még a stucninál is nagyobb terhelést kaphat. Komoly, versenyszerû igénybevétel mellett valószínû a csere szükségessége, de egy kocka DH stucni mikor fog kifáradni?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 hozzászólás
Én csak a tõlem okosabbakat idéztem!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Csak a legócskábbakat kell cserélni. A jobbfata autók futómûve is nagyrészt aluból van és azt sem cserélik 1-2 évente, pedig nagyságrendekkel nagyobb a terhelés. Vegyetek titán stucnit.

2-3 évet tekertem XC és MX versenyken egy Bike+ stucnival amit 176 gr-ról 125 gr-ra könnyítettem, szóval nem maradt benne túl sok anyag. Nem röntgeneztem meg, de nem tágult és nem repedezett meg a felülüte ahogy a küllõlyukaknál szokott.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Emil6: A jobbakat nem :) És a Syntace sem vállalna 10 év garit a cuccaira.

Tüzes Paripám

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
F I G Y L E M ! ! !

Hamisítják a Chris King fejcsapágyat!!!

http://www2.hibike.d...sel&menuID=2549

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 hozzászólás

Ide is berakom, végülis grammmániás cuccról van szó. Szóval akinek Syntace F99-es stucnija van és azt 2003 elsõ hete és 2004 45. het között gyártották, az garanciális cserére küldje vissza a gyárba. Tök mindegy, hogy kitõl, és honnan vette. Bõvebb info http://www.syntace.c...m?pid=1&pk=1172

Stucnit nem 1-2-évente kell cserélni? Már persze ha használja valaki? :-)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Ide is berakom, végülis grammmániás cuccról van szó. Szóval akinek Syntace F99-es stucnija van és azt 2003 elsõ hete és 2004 45. het között gyártották, az garanciális cserére küldje vissza a gyárba. Tök mindegy, hogy kitõl, és honnan vette. Bõvebb info http://www.syntace.c...m?pid=1&pk=1172

Tüzes Paripám

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
a 10+20 meg kicsit sok. ebike-on olcsóbb

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Ezek a jól ismert American Classic agyak, WTB logoval. Teljesen jól bírják, csak 1 baj van velük, nem szabványos a csapágyuk.

Nem hiszem, hogy bárki a világon bevállalná azt, hogy nem szabványos csapágyat gyárt sorozatban. Valószínûleg Kínából jönnek az olcsóbb csapágyak és nem valószínû, hogy nem milliós számban gyártják. Persze az egy indok lehet, hogy a kínai szábvány esetleg más. Valószínûleg a Discovery ûrhajóban vagy egy-két nem szabványos dolog, de egy az egész Földön kapható csapágyról nem mondanám. Meg egyszerûbb is legyártani egy szabványos alkatrészt, mint kitalálni egy teljesen újat, csak hogy szívassunk valakit.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]