Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6538 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Evek ota eloszor van az (koszonhetoen a tavalyi aligbicajozasnak) hogy nem kell szinte egyaltalan semmi alkatreszt vennem, szal vegre tudok olyan dolgokra kolteni meg olyasmiket csinalni a bicajomon amiket mar reg akartam/kellett volna.

Néhány ilyen év és egész komoly bringád lesz! ;) Én már a vásárláshoz is mérleggel mentem, volt is csodálkozás.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Robi te meg küldj 1 mailcímet, és megtudod azt ami érdekelt
Kona Dawg-ba milyen nyeregcsõ kell? Olvastam 27.2-õt és 30-at is... A második esetén vmi jó tipp, vagy 27.2-es + szûkítõ variáció a jobb? Szeretnék vmi könnyebbet venni, de azért nem USE Alien árának a magasságában.

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás
Ki fogom szamolni hany grammot lehet ezzel sporolni, mennyibe kerul, milyen eros, hova eri meg tenni, es ennek tukreben fogok venni/nemvenni. Evek ota eloszor van az (koszonhetoen a tavalyi aligbicajozasnak) hogy nem kell szinte egyaltalan semmi alkatreszt vennem, szal vegre tudok olyan dolgokra kolteni meg olyasmiket csinalni a bicajomon amiket mar reg akartam/kellett volna.
Vettem pl. merleget, lemertem mindent :D Tok meglepodtem pl. a 2002-es Duke Race villam csak 1530g! Masik amin meglepodtem, a shimano alkatreszek sulya majdnem grammra annyi amennyit katalogusban megadnak. Tobbnyire lefele csalnak a megadasnal pedig...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

de az aluminium csavart ha relativ sokszor ki becsavargatod esetleg megszorul..akkor könnyen darálódhat a 6 szög belül...
a tioga haytomü csavryai nagyon szep eloxáltak voltak..es meg lehet kapni sok boltban.

Azt hiszem nem hajtómûcsavarra (hajtókarcsavar) hanem lánctányércsavarra gongolsz. Megszorulás könnyen elõfordulhat, még zsírozás mellett is. A belsõ hatszöget nemigen teszed tönkre, mert nem tud tágulni, a másik oldalon a lánctányérfurat támasztja. Ezért ragad össze a menet, ha jól megszorítod.

más: van most egy zyzx paatentpedálom. saynos mérleg közelbe nem tudtamkerülni. nibnncs valahol interneten sulyadat rola..mert en nem láttam

Ajánlom a sarki közértet, a sonka és a virsi között biztosan lemérik! ;)

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
ok. de betelt a postaládád xc racer! kérlek töröld és akkor nem zavaryuk a topicot!

engem meg az ára idegesít ezeknek a csavraoknak..ha külön veszed akkor is 5 db (nekem enyi kell:) ) leg. 800Ft...
és utálok aproságokért ami valószinüleg 8 FT volt elõállítani enyit fizetni.
De álltaálban pl. shiomano gyári csvarok ugy vettem eszre nehezek de elég yol biryák. nem lazulnak ki.
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Kíváncsi leszek a végleges súlyra,mert a tavalyi modellnél sokan arra panaszkodtak,hogy a 19-es verzió 1450g körül van,emi már nem kevés...viszont a 9800-as óta az egyik kedvenc vázam,bár az akkori filigrán kinézet jobban tetszett,de a Wannaride-éra is csorgattam a nyálam...
Majd jól megemelgetem:D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
pls priviben!Thy

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

off:(bocs modik!)
xc racer

ugytudom ev vegen a fel egyesületeteket "kirugták"
mi a változás 2006ra?

ezt meghagyom,és akkor ez a téma itt kimerítve!Thy

Ez pletyka és gyorsan terjed!!! Nem rúgtak ki senkit, szabad átigazolási idõszak van. Új szabályok lettek bevezetve és leírva szerzõdés formájában és akinek ez nem tetszett az lelépett. ennyi! Bõvebb info priviben!

On

Az alu csavarnak véletlenül nem könnyebben nyíródik a menete? Magyarán könnyeben beleszakad a furatba és akkor gáz van. Egyébként sztem a titán csavar sokkal szívósabb mint az alu és többet bír.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Tioga volt/van és nemtom az én hibám-e de nekem elég gyakran kilazult...
Hupililában az igazi :)
Meg most majd Altrix cuccok! Best buy könnyítés.

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
pls priviben!Thy

on:
de az aluminium csavart ha relativ sokszor ki becsavargatod esetleg megszorul..akkor könnyen darálódhat a 6 szög belül...
a tioga haytomü csavryai nagyon szep eloxáltak voltak..es meg lehet kapni sok boltban.

más:
van most egy zyzx paatentpedálom.
saynos mérleg közelbe nem tudtamkerülni.
nibnncs valahol interneten sulyadat rola..mert en nem láttam
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Szerintem az alu csavar könyebb mint a titán, már csak a fajsúlya miatt is. Ha megfúrkálod hosszában és a fejet oldalról (mint a régi SID-en) akkor lehet hogy könyebb lesz. A titán biztosan erõsebb, de ott sem mindegy az anyagminõség. Az ilyen könnyítés inkább placebo. Mondjuk nekem is van, és jobban is érzem magam! :)

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
pls priviben!Thy

Alu csavar helyett inkább titán. Könnyebb, erõsebb és sajna drágább is. 2-5€/db.

Tüzes Paripám

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
pls priviben!Thy

alu csavarok a mihez?

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
fabory kft

fabory.hu

árpád híd körül a váci úton
Autist Team:)

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás
Bp-en hol nezzek alu csavarokat?Mennyire erosek az alu csavarok?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sok sikert hozzá:)Akkor "szenesedünk":D

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Itthonról, lévén Trek-Józsefhegyi-s vagyok. Még senki sem tud pontos súlyt, (még a Weightweenies-en sem) csak a Cyclingnews-on jelent meg egy cikk, ahol 1250g-ra mondták a 17.5-est. Meghát karbon váz élettartam garival!!!!

Tüzes Paripám

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
No Comment:D kintrõl?de az nem túl nehéz?mert sokan erre panaszkodtak...

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Trek 9.9

Tüzes Paripám

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Xc-Rider:eladod a Fusiont?mi lesz helyette,ami könnyebb?