Nálam már több is.
Ritchey Forcelite kormány - elhajlott, behorpadt - esésnél a szarv simán behorpasztotta - csak azt mondja meg valaki, hogy a 130 grammos RF vagy 135 grammos Roox kormányt a szarv miért nem hajlítja el?
Ritchey Pro stucni - elcsavartam kiállva tekeréssel - úgy maradt
Ritchey Pro nyeregcsõ - elhajlott, elõször cserélték, másodjára már nem (ekkor berágtam, s vettem egy Rooxot) - nem eséstõl, fáradásos hajlás sziklás terepen (75 kg vagyok, szóval még annnyira nem is horror) - szerintem a nyeregcsövek a termékpaletta leggyengébb pontjai
Szomorú, de való, hogy szinte csak a WCS tudja azt az anyagminõséget, amitõl nem esik szét izmosabb használattól - de az meg olyan horroráron van, hogy akkor már érdemes más high-end terméket venni, olyan gyártótól, ami pl élettartam garit / versenygaranciát ad a termékeire.
Csak megjegyzem, hogy más gyártók termékeivel nem nagyon van gondom, s nem is mind drágább a Ritchey-nél. Nem feltétlenül az anyagminõség a szutyok, pl a nyeregcsõnél elemi tervezési hiba a hátrahajló szár - akkora külpontossággal terheli, hogy azonos anyaggal is beroskad, amit mondjuk más gyártó terméke kibír. A stucni egy testsúly felett (65 kg) használhatatlan, nyiklik-nyaklik, akkor jó, ha sosem állsz ki, s nem dolgozol annyira felsõtestbõl.
Nyilván szubjektív, értsd úgy, ahogy akarod, de szvsz a Ritchey termékskálájából egyedül a gumik és a fékpofák használhatóak.