Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6540 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
No, akkor elõre. Mrazek fék magnéziumból:
Feltöltött kép

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
:)
ki hogy szereti pontosan;)
van nekem ez is, az is, egyikkel sincs gondom. zsír mind2.
na Grammfejüek elõre.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
öööö mielõtt 5 oldal flém lenne belõle, ez az én egyéni utálatom és itt zárjuk le a témát,,,igaz már a 2471es post is a keréképítés topikba való lett vón....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
jah, elõnye hogy nem kell állítani rajta. hátránya hogy sokkal kisebb a golyók futófelülete, vagyis lényegében az egész csapágy kisebb, pont a külsõ gyürüvel. de törött szakszterü felhasználású iparicsapágyas agy csapágyát még nem láttam.

saintem lenne nekemis csak nem felel meg a topic címének:)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
az "ipariban" is csak golyó van, nem varázslat
nem tudom miért van mindenki úgy oda értük
illetve igen, csak nem értek vele egyet ;)

más kérdés, hogy olcsón lehet jót kapni és nem kell törõdni velük
ezért nekem is iparis van, de ha pl asaint olcsóbb lenne és nem az az elbaszott cl rögzítése lenne, akkor tuti olyan agyam lenne inkább

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Én is így jártam! Nekem is XT lett.Nemigen találtam megfizethetõ alternatívát.
A súlytöbbletet megspórolom majd a kerék kerületén!;)

nekem a következõ a 340g-os 5 csapágyas B+ /quando/ lesz.....az xt-nél még mindig könnyebb pár grammal asszem....és valahogy születésemtõl fogva az ún "ipari csapágyat" preferálom a golyós cuccot utálom....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Sajna tényleg nincs más alternatíva. Ami könnyû és nem AC licensz az meg drága. Viszont lehet hogy lehet hozzá kapni pótalkatrészt. Mondjuk WTB, Ritchey. Esetleg gyári kereket néztél már?

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

kezdo

kezdo

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

Olvastam már elõtte is. Azért írtam mert lehet kapni ennyi pénzért 250 g körül AM agyakat meg lehet kicsit olcsóbban 100 g-al nehezebbet is pl. XT. A kettõ között meg nem találni ebben az árkategóriában semmit.Mivel nincs kedvem kiadni 35 ezer forintot -40 g ért ezért fogok venni 370 g os agyat, ez van.

Én is így jártam! Nekem is XT lett.Nemigen találtam megfizethetõ alternatívát.
A súlytöbbletet megspórolom majd a kerék kerületén!;)

szaBike

szaBike

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás

ezt már néhány oldallal elõbb kiveséztük!
de abban az árban nem fogsz találni mást.
olvass vissza néhány oldalt!

Olvastam már elõtte is. Azért írtam mert lehet kapni ennyi pénzért 250 g körül AM agyakat meg lehet kicsit olcsóbban 100 g-al nehezebbet is pl. XT. A kettõ között meg nem találni ebben az árkategóriában semmit.Mivel nincs kedvem kiadni 35 ezer forintot -40 g ért ezért fogok venni 370 g os agyat, ez van.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Lehet e kapni itthon ésszerû áron 370 grammnál könyebb hátsó agyat?
AM Classic kizárva és 18 ft a fájdalomküszöb árban.

ezt már néhány oldallal elõbb kiveséztük!
de abban az árban nem fogsz találni mást.
olvass vissza néhány oldalt!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

szaBike

szaBike

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás
Lehet e kapni itthon ésszerû áron 370 grammnál könyebb hátsó agyat?
AM Classic kizárva és 18 ft a fájdalomküszöb árban. Fogtam már kézben XT-t és hasonló súlyú B+, Novatec agyakat de nem voltak valami meggyõzõ súlyban.Nálam Grammmmánia - az ésszerûség és a pénztárca keretein belül...

Más: Észrevettétek hogy a Lánc Katalógusban szereplõ Pro szarv megeggyezik a WCS-el?Árban pedig kevesebb mint a fele. Szerintem az eggyik legkényelmesebb szarv MTB-re, és súlya sem vészes.

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.558 hozzászólás
A montimon WCS a kormány (Rizer), nyeregcsõ, gumik, markolat. Maximálisan meg vagyok elégedve velük. Rövid ideig használtam wcs egyenes kormányt, és szarvat is azzal sem volt semmilyen probléma, csak az egyenes kormányt nem tudtam megszokni a sok-sok év hajlított kormány után. A stucni csak azért nem WCS, mert a Cannondalere nem megy fel….
Viszont WCS stucnit használ pl. a Vizdák Jani, aki azért ad a bringának rendesen.
Az országútin is vannak Ritchey kiegészítõim, és eddig mûködtek.

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás
Jah egyetertek, Ritchey jo, megbizhato cuccokat csinal.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Nekem sem volt soha semmi problémám a Ritchey cuccokkal. Volt comp kormányom, még most is tökéletes, 3 évet használtam WCS stucnit, semmi baja, 2 évet WCS kormányt szintúgy no problem. A WCS nyeregcsõ meg a legjobb amit valaha próbáltam eddig. Kényelmes és jó rugalmas, sok 10000 km van már benne és semmi gond. Ja és van még 1 10éves Ritchey Comp patentpedálom, amely már kicsit viseltes, de még mindíg mûködik. És nem csak túrázgatok velük, hanem gyepálom rendesen. Sok éve versenyzek Ritchey cuccokkal...

Tüzes Paripám

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Gondoltam megvárom mások véleményét is az ügyben, ezért szólok csak most hozzá.
Ritchey Pro nyeregcsõ és Pro stucni ügyben nem tudok egyetérteni Dante-val. Ilyet használok, és aki ismer, tudja, hogy elsõsorban nem igazán CC-re. Mindkettõ kap hideget, meleget, és a mai napig is hibátlanul teljesítenek.
Továbbá megelégedéssel tudok szólni a Vector Groove Pro nyeregrõl (másodikat használom), Riser SC, Riser WCS, Pro Flat MTB kormányokról, és természetesen a fékpofáikról (amíg V-féket használtam).

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

valami olyasmi kellene nekem hogy csak elsõ gyorszár valmi piszok könyû és pofás darab.
leeht valami yót kapni külön elsõt vagy csak szettben árulnak?

nemrég láttam régi XTR-t, megnézem hátha megvan még, csak az is párban van...
legyobb lenne bontrager, mert egy oyan agyba lessz.
vagy ringlé. :) mert van egy oyan agyam is de gyorszár nuku.

Csekkold az ebay-t! Van gyorszár rogyásig, mindenféle: titán, alu, sima, amilyet csak akarsz. Tune, Heylight, Ringle, Shimano, stb.

Tüzes Paripám

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
yo tudom :) ismerem az oldalt de viszont semmit nem hallani róluk sanos. legalábbis magyarországon nem. itt persze nem a minden boltban kapható kalloy termékekre gondolok.
több tipus méret van mint égen a csillag.
dehát a nyagykerek uyglátszik csk kis százalékát rendelik meg.
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
letezik meg a kalloy uno mint olyan

http://www.kalloyuno.com/main.html
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
tamaska

de az nem is bay, régen mikor még sayát névvel UNO (kalloy) és a sas madrá fey logóval voltak kormányaik nyeregcsöveik pl. a Spezialized factory team stb is avilágkupán iyenekkel ment. és tök yól nézetek ki a csöveik és a felületkezelésük 8nekem is volt sasfeyes nyeregcsövem)
ez kb. 1995 ig volt aztán valahohy eltüntek és most az olcsó gagyit azonosítyuk velük, pedig a háttérben tényleg ez a cég csinál mindent.

pl. nekem a Ritchey logic nyeregcsövembe annó Kalloy volt belagravírozva....
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat meg en ezzel az axis-sel se igazan ertem hogy mit akarnak...

az meg hogy kalloy... minden kalloy, ami nyeregcso, es 3-4-5 ezer ft.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F