Bejelentkezés | Facebook
üdv,
Köszi szépen a segítségeketSátrazni szeretnénk mindenképp, ezt már eldöntöttük, de hallottam valakitõl hogy a medvéktõl is félni kell úgyhogy figyelni kell azért hogy hol sátrazunk.A medvéktõl való félelemnek van alapja?
én tûkön ülve várom az élménybeszámolót, fõként, hogy mi következõ nyáron mennénk arrafele és kíváncsi vagyok mennyire bringabarát az útvonal (forgalom, stb)
Úgy látom, (neked is) elgurult a gyógyszeredSzia,
Én 3hete értem haza livornoból, 1hónapos út volt 1 fixivel vittem 1 hátizsákot volt benne gázfõzõ, hálózsák, szerszámok minimál ruha térkép és rengeteg víz ja és 120euro
Defektem nem volt, lánc nem szakadt, mit is mondhatnék jobban féltem tõle elsõre, de aztán jól alakult minden.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Már megijedtem...
Esetleg valami egyéb ötlet?
gondolom az életösztön az alapja...A medvéktõl való félelemnek van alapja?
Üdv!
Jövõ nyáron Szlovákiába szeretnénk menni kerékpárral.Ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni minden fronton, de leginkább arról hogy merre érdemes menni ( mondjuk Pestrõl kiindulva ) úgy hogy naggyából minden nagyon csúcsot érintsünk ( természetesen a Tátra a cél ) és kb. két hetes túrát szeretnénk ( vadkempinggel és minden egyéb szépséggel)
Párizs kicsit sok lett volna így elsõre, majd jövõre
Elõre is köszi minden segítséget !