irnék most okosat, de inkább majd unit fejtse ki miért írta amit írt.... a lényeg talán csak annyi, hogy bizonyos emberek nehezen emésztik meg ha valaki SS-el elõtte gördül át a célvonalon és ennek hangot is adnak rosszindulatú megjegyzések formájában.... rájuk vonatkozott a jelzõ.... szerintem..... 
Hát igen, Te érted itt egyedül kedves barátom mirõl próbálok megnyilatkozni.
De akkor legyen konkrét a dolog:
- amire büszke vagyok: Crosskovácsi maratonon (is, meg Flash Across-on stb stb) a verseny utolsó 7-8km-éig Szuromi Gyuri bácsi elõtt/mögött/vele tekertem...azért Õ nem senki, és vele "meccselni" megtisztelõ dolog akár váltós, akár váltótlan a kerékpáros.
- szintén büszke vagyok a tavalyi 24órás versenyen elért duó kategóriás dobgós helyezésünkre, utána egyes fórumokon persze meg is gyanusítottak minket (vagy a körszámlálókat) óvatosan egy kis himi-humival...
- meg lehet nézni fõleg amerikai 24órás és egyéb endurance versenyeket...nem mindig olyan nagy az a különbség ám! Én csak egy átlagos bringás vagyok, de ha valamelyik vérprofi hazai kollega felülne egy ss-re, lehet, hogy nagy meglepetést okozna a mezõny elejében!!!
- van egy nevében is a választott versenytávot említett csapat, na az õ kedves megjegyzéseikre gondoltam, amiket már kb 3 éve hallok innen-onnan, persze közvetlenül a pofámba még senki sem merte...pedig én nyitott vagyok, meghallgatnám õket szívesen, sõt a bicajomat is kipróbálhatnák...hehe...
- ebbõl a csapatból ritkán végeznek elõttem 1-2-nél többen (többek közt egyetlen montis olimpikonunk), pedig nem kevesen indulnak velem együtt
- én nem tudok nagy elvérzéseimrõl, talán Szilvásvárad lehet, amire gondolsz, de talán ott is jobban elvérzett az "élmezõny" jelentõs része (lsd kiállt versenyzõk) , én meg csak az említett módon kifingtam és gutaütést kaptam ;-) de végigmentem a végén már majd' négykézláb
- persze vannak elvérzett ss riderek is, de én (talán) a relatíve tudatosan a hosszú távú versenyekre ss-el készülõk minimális táborát gyarapítom, s errõl akartam szólni, meg hátha más is velem (velünk) tart egyszer...
Többnek nem érzem magam, maximum annyival, hogy ki "mertem" próbálni egy olyan sporteszközt, amit sokan nem...és, hogy nem bántam meg.
Felsõbbrendûség? Kérdezd meg a mellettem eltekerõket, hogy milyen sebességgel rángatom ki a bringámat elõlük (ha netán ott feljtettem volna), amikor én tolom, õk meg tekernek...ha felsõbbrendûnek gondolnám magam, biztos nem így tenném ezt.
Amúgy nagyon jó, hogy a ss ilyen oldaláról is beszélgetünk végre, s nem csak a láncfeszítés lehet a téma!
No meg kiderült az is, hogy az erre még nem nagyon látott váltós "outsiderek" is be-benéznek ezek szerint.
?