Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 hozzászólás

Basszus a srác pont eladja a láncvezetõjét amit mutattál ='( [singulator]
könyörgöm ha valaki tud ilyen cuccot mint amit lófarkas is mutatott kérlek szoljatok nekem azonnal, mert nagyon fontos lenne.
Ugy hallottam "point" márkáju de foggalmam nincs h honnan tudnék ilyet szerzni =(

kérlek segitsetek

köszkösz

Van egy halovany tippem, hogy ilyet mar lattam a Luongoban ;) Kerdezz ra, csak van me'g belole. Ke't valtozata is van a Point lancfeszitonek: egy es ke't gorgos. Ne kerdezd tolem, hogy melyik a jobb... :confused:

Whage

Whage

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Basszus a srác pont eladja a láncvezetõjét amit mutattál ='( [singulator]
könyörgöm ha valaki tud ilyen cuccot mint amit lófarkas is mutatott kérlek szoljatok nekem azonnal, mert nagyon fontos lenne.
Ugy hallottam "point" márkáju de foggalmam nincs h honnan tudnék ilyet szerzni =(

kérlek segitsetek

köszkösz

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Nem is terveztem, max talán elõre eleinte, de anélkül is megvagyok. Mentem már Fort fixivel kicsit (jó fél órán át le sem lehetett volna imádkozni róla), pár másodpercig hiányzott csak a fék, aztán már az volt az idegen amikor visszaültem a montimra, és meg kellett állni...

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Én azt mondtam az embernek, h 30Eig bezárólag keressen valamit (villa nélkül). Ennyiért csak használt játszik sajna. Ha télleg érdekel, megkérdezem, hogy megadhatom-e neked a számát, aztán alkudozzatok. Ha mást nem, legalább megmondja, a pályabringások honnan vásárolnak.
Az új Fort vázak villástul olyan 80-100E be fájnak, úgy látom...
Mondjuk ezt én is meg tudnám szokni: http://www.fortframe...ck7005Wht12.jpg
De az ilyeneket akkor is kár lenne városi rohangálásra elb*szni, ha lenne ennyi pénzem (500 USD, nincs)
(Ja, Nova: azt remélem tudod, hogy ezek fék nélküli fixinek készültek, tehát féket nem feltétlenül lehet felrakni rájuk, fõleg hátra)

Whage

Whage

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
uhh Lofarkas köszi!
beszéltem az arccal aszonta megbeszéli a másik vevövel de remélem enyém lesz ^^
amugy tleg nagyon kösz, nagyon fontos ez!
itt áll mögöttem a bike és nincs szivem megin szétbontani és felraknia váltot.......azt a szar fost...........zörög meg ronda meg wáááááá.......... pedig most csüng a lánc =(

nah majd meglátjuk

jah és a novatec agy emg kazáttás jaja és gyönyörü =)

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás

Hátsó agy és fogas - ha jó a gagyi - kell legyen a Luongóban. Fort pályavázat meg szerintem tudok szerezni, ha ki tudod fizetni:-).

Ócsópályaváz jöhet mindenképp (58-as), de azért kiváncsi vagyok a Fort árára.

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 hozzászólás

OFF: Valaki a Luongóból! Bent van már a boltban a bicóm? Egy Trek 8500-as.

Annyira, hogy mar sze't is flexeltek Feltöltött kép

Kulonben, fogalmam sincs...

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
OFF: Valaki a Luongóból! Bent van már a boltban a bicóm? Egy Trek 8500-as.
One planet, one tribe...

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Whage: ha még nem adta el, akkor 5ért: http://bikemag.hu/ap...hp?siteid=29142A Novatec ss agy meg gondolom kazettás, ugye? Rövidebb kazetta egy fogaskerékhez.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

Na és egy noname platform klipsszel? Csak ne ilyen BMX/DH/hülyegyerek pedált

No azért ne hülyegyerekpedálozzunk kérmszépen! Én is írhatnám, hogy primitív nemtudomnormálishelyentartanialábam pedál.
Sajnos most én is SS-ezek de sok a 32-16, még ha haladni nem is lehet vele.

Ride everywhere.

.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Whage: point cucc boltokban kapható.
házilag meg csak gányolni lehet egy ideig óráig tartó darabot, amiknek jellemzõje hogy UNDORÍTÓAK.
akkor már inkább a kicsavart váltó...

Whage

Whage

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
srácok plz segitsetek!
láncfeszitöt keresek ami a válto helyére szerelhetõ ( váltopapucsba) és a lehetõ legrövidebb ( a kar hossza)
jo ideje singlespeed a polarX-em de undorodom már a válto zajátol meg kinézetétöl is =(
kérlek ha tudok eladó cuccot vagy el tudnátok irni hol találok alapanyagot a
kreálásoz irjatok !

-> FONTOS <-

kösz

[ja és ha még mindig kerestek singlespeed hátso agyat akkor ajánlom a Novatec et !!! nekem ez van nem rég ota és vmi hihetetlenül jo agy. Silentom volt elötte és imádtam és ez is silentos !! kurvajo! tárcsakonzol meg jo sok ipari ;) ami csak kell , ezt vegyétek ! 15 ér sztem teljesen korrekt ! ]

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Hátsó agy és fogas - ha jó a gagyi - kell legyen a Luongóban. Fort pályavázat meg szerintem tudok szerezni, ha ki tudod fizetni:-).
Pár napon belül beszélek a palival, úgyhogy ha valakinek van konkrét vágya, írja meg és rákérdezek. Én egy ócsó használt vázat keresek magamnak, ilyesmi elvileg akad.

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás

Én pont most keresgélek pályaváz témában, úgyhogy nem kizárt, hogy tudok segíteni. (Egy ismerõsöm ismerõse ismer pályabringásokat:-)). De ez egy héten belül intézõdik, úgyhogy gyorsan találd ki.

Ez engem is érdekelne, konkrétan egy fixi hátsó agy kellene (vész esetén megteszi egy SS agy is) + 16-os fogaskerék. Meg egy Fort pályaváz 58-as méretben, de azt hiszem az még egy ideig csak álom marad.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ha bejössz, odaadom:-D
vagy ha épp kerékpározok, akkor is simán.
csak szólj rám!

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás

((komolyan magának vette?:-))

És akkóó mivan??:) A kábel fogók meg kellenek:beer:
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Én pont most keresgélek pályaváz témában, úgyhogy nem kizárt, hogy tudok segíteni. (Egy ismerõsöm ismerõse ismer pályabringásokat:-)). De ez egy héten belül intézõdik, úgyhogy gyorsan találd ki. Pályavázakkal nem foglalkozik bolt, mert annyira kevesen versenyeznek. Csak a bringásoktól/egyesületektõl lehet szerezni.

Egyébként fixiztél már? Mert nem egy egyszerû játék...

Az összeg nagyon függ az igényektõl. Egy fék nélküli gettófixit sztem egy huszasból is össze lehet rakni, valami kukázott vázra csupa használt limlomból, de Fityisz ss-e asziszem többe kerülhetett...

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Mindennapi városi bringa gyanánt szeretnék egy fixit. Kb. mennyibõl lehet kihozni egyet, hol nézzek körül? Gondoltam majd Ti jól megmondjátok nekem a frankót... futárok honnan szerválják a retro pálya vázakat?
WaNNaRiDE

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
igenigen, pirosat akart de zöldike lett belöle...(lusta volt megvárni h kicseréljem pirosra:-)
ilyen ember ö:-D

nah de kellemes bringázást/bringaépítést neki!

((komolyan magának vette?:-))

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

gagyenkov: tényleg magadnak lesz?:-D
ugyse hiszem el, nem vagy ugribugri....
:-D
ja meg ottfelejtetted a kis pöcköket, ami kötegelõ helyett odaszorítja a vázra a bowdeneket...

hehe...vett egy SS Px-et?..... :) mekkorát? 14est? csak mert imád kis vázakkal bringázni.... az ugribugri múltja miatt.... rég volt..... 10éve? :D