Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Hello.
Miert van mindig ez a behalas a topicban? Azert, mert kb 6-tal kevesebb alkatresz van egy singlespeeden, mint egy normalis bringan? Ha nem irunk bele, elfeljetodik az egesz. Az meg nem jo, vagy nincs igazam?:-)

Bagira

nagy_M

nagy_M

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
haliho
Én vagyok az a bizonyos "nagy M nevû forumtag"...
A Yasec képek tortenete mindossze annyi, hogy bátyám(a VadKan "nevû fórumtag") õsszel(azert csak õsszel, mert  akkor jön haza tengerentúlrol, ) csinaltatni fog 1 Yasec vázat. A vázzal kapcsolatban már  februarban elkezdodtek a targyalaások a mesterrel, és õ példaképpen, hogy milyen is egy Õ általa készített alu vaz küldött pár kepet. A váz nem tudom kié, de ha valaki tudja megmondhatatja.
a képek egyébkent a "speci vazak vs. a tömeg " temában kerültak föl korabban.

ennyi.

M

ui. egyszer nekem is lesz SS. gépem megígérem...

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Hi ss topiclakók!
Lenne egy kicsit off kérdésem!
Valamelyikõtök dolgozik esténként a Trefort-kertben?
Tegnap beszéltünk ott egy pincérsráccal aki egy fixivel nyomja!
Nem közületek való?
Igazán beférne közétek a szövege alapján! :D

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
ahha kössz!

(egyébként eddig nem érdekelt ez a téma, ezért nem mûvelõdtem e téren!! én a dh-t kedvelem/ûzöm, de majd egy ss gépet is össze kéne rakjak!)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
A kérdés nem meglepõ, töled. Az örökhajtós bringa nevébõl adódoan olyan hogy sosem áll meg a hajtókar mikor a kerék forog, akár elõre akár hátra.

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
ne nézzetek hülyének, de milyen az az örökhajtós bringa??

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
még szép

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Jaja, olyan kék lesz, majdnem úgy fog kinézni mint a hómpédzsen bemutatott, csak annyi külömbség lesz, hogy én egyenes kormánnyal fogom összerakni.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
ja igen és milyen színû lesz az a kék ami az oldalon van?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Sokat gondolkodtam, végülis az On One -nak van monti ss váza is. Lehet ami késik nem múlik rendelek majd egy olyat is. ehhh

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
hát az nem is olyan vészes ha azt nézzük hogy mennyi lenne egy yasec agy illetve egy olyan váz amibõl talán ez az egy lesz az országban. szerintem is megéri bár én maradok a monti geonál.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
A dolog hátulütõje az, hogy jelenleg kishazánkban nem igen lehet ss hátsóagyat kapni. És egy DX aggyal gondoltam megoldani a problémát, ami viszont csak 110mm széles. Pajti bá' baromi jó kovácsolt papucsot rakott a vázba csak az összehúzás nem sikeredett valami jól /cca:120mm lett) hála a CroMo rugalmas tulajdonságának, és ez okoz némi galibát, nem sokat de ha lehet nem szedem ki a hátsó kereket.
Mos megrendeltem egy on one-t meg egy garnitúra Surly 1x1- es agyat. Ennek a bejutása országunkba forintosítva cirka 160e HUF. Most joggal kérdezheti bárki, hogy megér-e ennyit egy szimpla single speed váz. Én úgy gondolom, igen, nekem legalábbis.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
óó értem de ha jól emlékszem nem panaszkodtál a dologra.  végül is mit rendeltél? egy on one-t .

nem azért de mégis mennyi lesz az mire kishazánkba ér?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
fityisz = A4

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
no? mesélj

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Én már kettõt csináltattam, most meg inkább rendeltem egy "gyárit". Nem fenékig tejfel egy átalakított váz.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
csináltatni szerintem jobb lesz

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
azért kell olyan vázat venni!!!

(tudom nem sok van...)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Ne tudom mért irtam villapapucsot, össze-vissza beszélek, bocs.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Ahoz, hogy egy "hagyományos" villapapucs esetében kijöjjön a lánchossz és az még megfelelõ feszes is legyen hatalmas szerencse kell, és akkor nem beszélve a lánc nyúlásáról.