Hello.
Miert van mindig ez a behalas a topicban? Azert, mert kb 6-tal kevesebb alkatresz van egy singlespeeden, mint egy normalis bringan? Ha nem irunk bele, elfeljetodik az egesz. Az meg nem jo, vagy nincs igazam?:-)
Bagira
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Single Speed - SÖR
Indította
country
, 2002. február 16. 22:14
Írta 2002. augusztus 05. - 15:03

Írta 2002. július 04. - 22:48

haliho
Én vagyok az a bizonyos "nagy M nevû forumtag"...
A Yasec képek tortenete mindossze annyi, hogy bátyám(a VadKan "nevû fórumtag") õsszel(azert csak õsszel, mert akkor jön haza tengerentúlrol, ) csinaltatni fog 1 Yasec vázat. A vázzal kapcsolatban már februarban elkezdodtek a targyalaások a mesterrel, és õ példaképpen, hogy milyen is egy Õ általa készített alu vaz küldött pár kepet. A váz nem tudom kié, de ha valaki tudja megmondhatatja.
a képek egyébkent a "speci vazak vs. a tömeg " temában kerültak föl korabban.
ennyi.
M
ui. egyszer nekem is lesz SS. gépem megígérem...
Én vagyok az a bizonyos "nagy M nevû forumtag"...
A Yasec képek tortenete mindossze annyi, hogy bátyám(a VadKan "nevû fórumtag") õsszel(azert csak õsszel, mert akkor jön haza tengerentúlrol, ) csinaltatni fog 1 Yasec vázat. A vázzal kapcsolatban már februarban elkezdodtek a targyalaások a mesterrel, és õ példaképpen, hogy milyen is egy Õ általa készített alu vaz küldött pár kepet. A váz nem tudom kié, de ha valaki tudja megmondhatatja.
a képek egyébkent a "speci vazak vs. a tömeg " temában kerültak föl korabban.
ennyi.
M
ui. egyszer nekem is lesz SS. gépem megígérem...
Írta 2002. július 03. - 18:18

Hi ss topiclakók!
Lenne egy kicsit off kérdésem!
Valamelyikõtök dolgozik esténként a Trefort-kertben?
Tegnap beszéltünk ott egy pincérsráccal aki egy fixivel nyomja!
Nem közületek való?
Igazán beférne közétek a szövege alapján!
Lenne egy kicsit off kérdésem!
Valamelyikõtök dolgozik esténként a Trefort-kertben?
Tegnap beszéltünk ott egy pincérsráccal aki egy fixivel nyomja!
Nem közületek való?
Igazán beférne közétek a szövege alapján!

Írta 2002. július 02. - 22:51

ahha kössz!
(egyébként eddig nem érdekelt ez a téma, ezért nem mûvelõdtem e téren!! én a dh-t kedvelem/ûzöm, de majd egy ss gépet is össze kéne rakjak!)
(egyébként eddig nem érdekelt ez a téma, ezért nem mûvelõdtem e téren!! én a dh-t kedvelem/ûzöm, de majd egy ss gépet is össze kéne rakjak!)
vendég__*
Írta 2002. július 02. - 22:49

A kérdés nem meglepõ, töled. Az örökhajtós bringa nevébõl adódoan olyan hogy sosem áll meg a hajtókar mikor a kerék forog, akár elõre akár hátra.
Írta 2002. július 02. - 22:44

Írta 2002. július 02. - 22:43

vendég__*
Írta 2002. július 02. - 22:39

Jaja, olyan kék lesz, majdnem úgy fog kinézni mint a hómpédzsen bemutatott, csak annyi külömbség lesz, hogy én egyenes kormánnyal fogom összerakni.
Írta 2002. július 02. - 22:33

vendég__*
Írta 2002. július 02. - 22:22

Sokat gondolkodtam, végülis az On One -nak van monti ss váza is. Lehet ami késik nem múlik rendelek majd egy olyat is. ehhh
Írta 2002. július 02. - 22:16

hát az nem is olyan vészes ha azt nézzük hogy mennyi lenne egy yasec agy illetve egy olyan váz amibõl talán ez az egy lesz az országban. szerintem is megéri bár én maradok a monti geonál.
vendég__*
Írta 2002. július 02. - 19:00

A dolog hátulütõje az, hogy jelenleg kishazánkban nem igen lehet ss hátsóagyat kapni. És egy DX aggyal gondoltam megoldani a problémát, ami viszont csak 110mm széles. Pajti bá' baromi jó kovácsolt papucsot rakott a vázba csak az összehúzás nem sikeredett valami jól /cca:120mm lett) hála a CroMo rugalmas tulajdonságának, és ez okoz némi galibát, nem sokat de ha lehet nem szedem ki a hátsó kereket.
Mos megrendeltem egy on one-t meg egy garnitúra Surly 1x1- es agyat. Ennek a bejutása országunkba forintosítva cirka 160e HUF. Most joggal kérdezheti bárki, hogy megér-e ennyit egy szimpla single speed váz. Én úgy gondolom, igen, nekem legalábbis.
Mos megrendeltem egy on one-t meg egy garnitúra Surly 1x1- es agyat. Ennek a bejutása országunkba forintosítva cirka 160e HUF. Most joggal kérdezheti bárki, hogy megér-e ennyit egy szimpla single speed váz. Én úgy gondolom, igen, nekem legalábbis.
Írta 2002. július 02. - 17:27

óó értem de ha jól emlékszem nem panaszkodtál a dologra. végül is mit rendeltél? egy on one-t .
nem azért de mégis mennyi lesz az mire kishazánkba ér?
nem azért de mégis mennyi lesz az mire kishazánkba ér?
vendég__*
Írta 2002. július 02. - 16:55

Írta 2002. július 02. - 12:13

vendég__*
Írta 2002. július 02. - 10:51

Én már kettõt csináltattam, most meg inkább rendeltem egy "gyárit". Nem fenékig tejfel egy átalakított váz.
Írta 2002. július 02. - 10:39

Írta 2002. július 02. - 10:37

vendég__*
Írta 2002. július 02. - 10:12

vendég__*
Írta 2002. július 02. - 10:10

Ahoz, hogy egy "hagyományos" villapapucs esetében kijöjjön a lánchossz és az még megfelelõ feszes is legyen hatalmas szerencse kell, és akkor nem beszélve a lánc nyúlásáról.