hi!
azt kerdeznem toletek ss magusoktol, hogy letezik-e single-s agy tarcsafekes valtozatban szabadon futos?????
elore is koszike!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Single Speed - SÖR
Indította
country
, 2002. február 16. 22:14
Írta 2002. december 07. - 06:15

vendég__*
Írta 2002. december 06. - 23:38

részemröl sincs semmi baj, csak megkérdeztem
az il pompino-t csak ilyen szinben lehet kapni.....de nekem nagyon teccik.....az elözö bringám inkább bugyizöldnek volt mondható................úgy gondoltam/om, hogy egy feltünö bringát nem akarnak nagyon elkötni, mert, hogy feltünö.........bár ezügyben voltak már eszmecseréim olyanokkal akik nem igy vélik
a perverzió meg a single speed ugyérzem.........42-14 ----->Dobogókö
az il pompino-t csak ilyen szinben lehet kapni.....de nekem nagyon teccik.....az elözö bringám inkább bugyizöldnek volt mondható................úgy gondoltam/om, hogy egy feltünö bringát nem akarnak nagyon elkötni, mert, hogy feltünö.........bár ezügyben voltak már eszmecseréim olyanokkal akik nem igy vélik

Írta 2002. december 06. - 18:56

semmi gáz csak olyan hülyén hangzik.
egyébként a pompinonál a szín is szempont volt? ;D
az elõzõ bringád is hasonló volt nem? bugyikék
ez valami perverzió nálad?
egyébként a pompinonál a szín is szempont volt? ;D
az elõzõ bringád is hasonló volt nem? bugyikék

ez valami perverzió nálad?

Írta 2002. december 06. - 13:48

Hali nézzétek meg ezt,hátha találtok rá érdeklõdõt:
http://www.bikemag.h...5&aprorovatid=4
Köszike!Peti
http://www.bikemag.h...5&aprorovatid=4
Köszike!Peti
Írta 2002. december 05. - 23:41

Hali!
Én is éppen egy ss gépet építek kifejezetten 1kerekezésre, hogy ne kelljen már annyit húznom a féket. 8) Egyenlõre a menetes agy+heggesztett BMX racsni kombóval próbálkozok (súly nem annyira szempont), csak a letekeredéssel vagyok bajban. Próbálom fémragasztóval vagy csapágyrögzítõvel összegyógyítani az agyat meg a racsnit, ha lesz valami eredménye, akkor szívesen beszámolok róla.
De ha valakinek lenne kész megoldásról képe, az is érdekelne...
Én is éppen egy ss gépet építek kifejezetten 1kerekezésre, hogy ne kelljen már annyit húznom a féket. 8) Egyenlõre a menetes agy+heggesztett BMX racsni kombóval próbálkozok (súly nem annyira szempont), csak a letekeredéssel vagyok bajban. Próbálom fémragasztóval vagy csapágyrögzítõvel összegyógyítani az agyat meg a racsnit, ha lesz valami eredménye, akkor szívesen beszámolok róla.
De ha valakinek lenne kész megoldásról képe, az is érdekelne...
Írta 2002. december 04. - 17:06

Sziasztok
Szóval van egy régi orosz outim, és szeretném felújítani, ugyanis kellene munkábajáráshoz, és most hullott szét a váltója. Mivel síkságon lakom (Kecskemét) gondoltam jó lenne single-speedesíteni. Már egy ideje olvasgatom a topicokat, meg egy csomó leírást is olvasgattam, viszont sehol sincs leírva úgy egyben mibõl érdemes valami olcsó(bb) alsó középkategóriás bicót összehozni. Van egy csomó cikk arról hogy hogy ki és mibõl rakott össze 5kilós csodabicikliket 300ezerbõl meg hasonló, de nekem a munkábajáráshoz ez nem igazán nyerõ. Olyan árú kellene hogy még ne kapjak szívrohamot, ha valaki ellopja (azért remélem nem), de viszonylag könnyebb, jól hajtható stb.. legyen. A bikemagon levõ cikkek egész jók elinduláshoz, de kíváncsi lennék a ti bicikliteket mibõl hoztátok össze. Végülis ti már kitapasztaltátok mibõl érdemes összehozni ezt az egészet.
Szóval kiindulásnak annyi hogy egy régi orosz outim van, hátrafelé papucsos. És ugyebár ki szeretném rajta cserélni az egész hajtásrendszert, elsõ, hátsó kereket. És valami olyan érdekelne, hogy pl milyen márkájú, árú alkatrészekbõl raktátok össze a ezeket, hogy oda tudjak menni az itteni kerékpárboltoshoz, hogy ezt rakd össze haver
Kíváncsi vagyok ebbõl mit hoztok ki, de remélem valaki tud segíteni.
Köszi elõre is
bence
Szóval van egy régi orosz outim, és szeretném felújítani, ugyanis kellene munkábajáráshoz, és most hullott szét a váltója. Mivel síkságon lakom (Kecskemét) gondoltam jó lenne single-speedesíteni. Már egy ideje olvasgatom a topicokat, meg egy csomó leírást is olvasgattam, viszont sehol sincs leírva úgy egyben mibõl érdemes valami olcsó(bb) alsó középkategóriás bicót összehozni. Van egy csomó cikk arról hogy hogy ki és mibõl rakott össze 5kilós csodabicikliket 300ezerbõl meg hasonló, de nekem a munkábajáráshoz ez nem igazán nyerõ. Olyan árú kellene hogy még ne kapjak szívrohamot, ha valaki ellopja (azért remélem nem), de viszonylag könnyebb, jól hajtható stb.. legyen. A bikemagon levõ cikkek egész jók elinduláshoz, de kíváncsi lennék a ti bicikliteket mibõl hoztátok össze. Végülis ti már kitapasztaltátok mibõl érdemes összehozni ezt az egészet.
Szóval kiindulásnak annyi hogy egy régi orosz outim van, hátrafelé papucsos. És ugyebár ki szeretném rajta cserélni az egész hajtásrendszert, elsõ, hátsó kereket. És valami olyan érdekelne, hogy pl milyen márkájú, árú alkatrészekbõl raktátok össze a ezeket, hogy oda tudjak menni az itteni kerékpárboltoshoz, hogy ezt rakd össze haver

Kíváncsi vagyok ebbõl mit hoztok ki, de remélem valaki tud segíteni.
Köszi elõre is
bence
vendég__*
Írta 2002. december 04. - 11:51

Írta 2002. december 04. - 10:00

Írta 2002. december 04. - 09:59

nna. minimálnak egy sima lemezkerekecskéje van a kecskéjén, 14-es. no lehegesztett bmx-racsni. az nehéz ;D
azért nem rakok kontraanyát a fogaskerék után, mert ugyanarra a menetre megy, egyszer nekem lecsavarodott azzal együtt is, szétb..ta a menetet az agyon, csomót kellett vele szenvedni.
hajtókar: minél rövidebbet használj, szume! ha leér kanyarban, baromi nagyot lehet vele esni. próbáld ki egy szabadonfutóssal, hogy úgy kanyarodsz, hogy közben tekersz.
ha pedig rax fel elõre féket, akkor bármilyen lejtõn le tudsz vele jönni. naphegy-tér sem akadály, pedig az elég meredek.
a luongo a v.ker. hegedûs gyula utcában van, asszem 27/b, vagy ilyesmi. ha a körút felõl jössz, jobb oldalt lesz. ki van írva, meg mindig áll kint egy-két bicaj, fel lehet ismerni.
azért nem rakok kontraanyát a fogaskerék után, mert ugyanarra a menetre megy, egyszer nekem lecsavarodott azzal együtt is, szétb..ta a menetet az agyon, csomót kellett vele szenvedni.
hajtókar: minél rövidebbet használj, szume! ha leér kanyarban, baromi nagyot lehet vele esni. próbáld ki egy szabadonfutóssal, hogy úgy kanyarodsz, hogy közben tekersz.
ha pedig rax fel elõre féket, akkor bármilyen lejtõn le tudsz vele jönni. naphegy-tér sem akadály, pedig az elég meredek.
a luongo a v.ker. hegedûs gyula utcában van, asszem 27/b, vagy ilyesmi. ha a körút felõl jössz, jobb oldalt lesz. ki van írva, meg mindig áll kint egy-két bicaj, fel lehet ismerni.
Írta 2002. december 04. - 09:47

Lenne meg egy hajtokarhossz kerdesem. Ha fixit szeretnek, akkor ahhoz jobb lenne rovidebb hajtokar a kanyarodas miatt? Hasznal valaki fixit 175-os karral?
SzuMe
SzuMe
Írta 2002. december 04. - 09:28

Írta 2002. december 04. - 01:28

vendég__*
Írta 2002. december 04. - 00:05

elfogult vagyok..........meg mondjuk bennfentes, de én a luongoba láttam, hogy van.
Írta 2002. december 03. - 23:21

Hat az nem valami olcso.
Menettel rendelkezo fogaskereket hol kaphatok Pesten?
SzuMe
Menettel rendelkezo fogaskereket hol kaphatok Pesten?
SzuMe
vendég__*
Írta 2002. december 03. - 22:33

Írta 2002. december 03. - 22:19

vendég__*
Írta 2002. december 03. - 22:10

él angliában egy bringás ismerösöm aki megszerez nekem bármit amit épp kitalálok :

Írta 2002. december 03. - 22:06

vendég__*
Írta 2002. december 03. - 21:56

épp tegnap rendeltem egy agyat, 135 széles, az egyik oldalra szabadonfutót a másikra meg fix lánkereket lehet szerelni.............
Írta 2002. december 03. - 14:48

Nagyon gondolkodom azon, hogy fixit csinalok. Szerintetek a Budakeszi ut lefele milyen lehet vele? Csak mert ott dolgozom.
Persze raknek fel egy elso feket.
SzuMe
Persze raknek fel egy elso feket.
SzuMe