Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hi!
azt kerdeznem toletek ss magusoktol, hogy letezik-e single-s agy tarcsafekes valtozatban szabadon futos?????
elore is koszike!!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
részemröl sincs semmi baj, csak megkérdeztem

az il pompino-t csak ilyen szinben lehet kapni.....de nekem nagyon teccik.....az elözö bringám inkább bugyizöldnek volt mondható................úgy gondoltam/om, hogy egy feltünö bringát nem akarnak nagyon elkötni, mert, hogy feltünö.........bár ezügyben voltak már eszmecseréim olyanokkal akik nem igy vélik :) a perverzió meg a single speed ugyérzem.........42-14 ----->Dobogókö

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
semmi gáz csak olyan hülyén hangzik.
egyébként a pompinonál a szín is szempont volt? ;D

az elõzõ bringád is hasonló volt nem? bugyikék ;)

ez valami perverzió nálad? :D

Peppencs

Peppencs

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás
Hali nézzétek meg ezt,hátha találtok rá érdeklõdõt:
http://www.bikemag.h...5&aprorovatid=4
Köszike!Peti

quit

quit

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Hali!

Én is éppen egy ss gépet építek kifejezetten 1kerekezésre, hogy ne kelljen már annyit húznom a féket. 8) Egyenlõre a menetes agy+heggesztett BMX racsni kombóval próbálkozok (súly nem annyira szempont), csak a letekeredéssel vagyok bajban. Próbálom fémragasztóval vagy csapágyrögzítõvel összegyógyítani az agyat meg a racsnit, ha lesz valami eredménye, akkor szívesen beszámolok róla.
De ha valakinek lenne kész megoldásról képe, az is érdekelne...

beno

beno

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok

Szóval van egy régi orosz outim, és szeretném felújítani, ugyanis kellene munkábajáráshoz, és most hullott szét a váltója. Mivel síkságon lakom (Kecskemét) gondoltam jó lenne single-speedesíteni. Már egy ideje olvasgatom a topicokat, meg egy csomó leírást is olvasgattam, viszont sehol sincs leírva úgy egyben mibõl érdemes valami olcsó(bb) alsó középkategóriás bicót összehozni. Van egy csomó cikk arról hogy hogy ki és mibõl rakott össze 5kilós csodabicikliket 300ezerbõl meg hasonló, de nekem a munkábajáráshoz ez nem igazán nyerõ. Olyan árú kellene hogy még ne kapjak szívrohamot, ha valaki ellopja (azért remélem nem), de viszonylag könnyebb, jól hajtható stb.. legyen. A bikemagon levõ cikkek egész jók elinduláshoz, de kíváncsi lennék a ti bicikliteket mibõl hoztátok össze. Végülis ti már kitapasztaltátok mibõl érdemes összehozni ezt az egészet.
Szóval kiindulásnak annyi hogy egy régi orosz outim van, hátrafelé papucsos. És ugyebár ki szeretném rajta cserélni az egész hajtásrendszert, elsõ, hátsó kereket. És valami olyan érdekelne, hogy pl milyen márkájú, árú alkatrészekbõl raktátok össze a ezeket, hogy oda tudjak menni az itteni kerékpárboltoshoz, hogy ezt rakd össze haver :)

Kíváncsi vagyok ebbõl mit hoztok ki, de remélem valaki tud segíteni.
Köszi elõre is

bence

vendég__*

vendég__*
  • vendég
13.kerület..................

country; benfentes? hmmmmm ez baj, vagy hogy?

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Szume!
Nézd meg ebben a topicban! ;D
Nagy arcok a srácok, biztos tudnak minden kérdésedre válaszolni! ;)

minimal

minimal

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
nna. minimálnak egy sima lemezkerekecskéje van a kecskéjén, 14-es. no lehegesztett bmx-racsni. az nehéz ;D
azért nem rakok kontraanyát a fogaskerék után, mert ugyanarra a menetre megy, egyszer nekem lecsavarodott azzal együtt is, szétb..ta a menetet az agyon, csomót kellett vele szenvedni.
hajtókar: minél rövidebbet használj, szume! ha leér kanyarban, baromi nagyot lehet vele esni. próbáld ki egy szabadonfutóssal, hogy úgy kanyarodsz, hogy közben tekersz.
ha pedig rax fel elõre féket, akkor bármilyen lejtõn le tudsz vele jönni. naphegy-tér sem akadály, pedig az elég meredek.
a luongo a v.ker. hegedûs gyula utcában van, asszem 27/b, vagy ilyesmi. ha a körút felõl jössz, jobb oldalt lesz. ki van írva, meg mindig áll kint egy-két bicaj, fel lehet ismerni.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Lenne meg egy hajtokarhossz kerdesem. Ha fixit szeretnek, akkor ahhoz jobb lenne rovidebb hajtokar a kanyarodas miatt? Hasznal valaki fixit 175-os karral?

SzuMe

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Hol is van a Luongo? Ha mar annyit beszeltek rola, elnezek oda.

SzuMe

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
benfentes? :-\

vendég__*

vendég__*
  • vendég
elfogult vagyok..........meg mondjuk bennfentes, de én a luongoba láttam, hogy van.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Hat az nem valami olcso.
Menettel rendelkezo fogaskereket hol kaphatok Pesten?

SzuMe

vendég__*

vendég__*
  • vendég
71 font............ ::) :P :-\

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Mennyibol fog kijonni az agy?

SzuMe

vendég__*

vendég__*
  • vendég
él angliában egy bringás ismerösöm aki megszerez nekem bármit amit épp kitalálok ::)

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Honnan rendelted?

SzuMe

vendég__*

vendég__*
  • vendég
épp tegnap rendeltem egy agyat, 135 széles, az egyik oldalra szabadonfutót a másikra meg fix lánkereket lehet szerelni.............

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Nagyon gondolkodom azon, hogy fixit csinalok. Szerintetek a Budakeszi ut lefele milyen lehet vele? Csak mert ott dolgozom.
Persze raknek fel egy elso feket.

SzuMe