Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

vendég__*

vendég__*
  • vendég
nem rosz ötlet, csak nem tudom mennyire életképes ::)

Na de tényleg össze kéne zörrenteni egy fotózást......mondjuk csak tavasszal, mert akkor szépen szokott sütni a nap. De hol??

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jol el vagytok!!!
csinalj foliabol sarvedot (drotra kifeszitve). ;-]

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Gondoltam. Sot, csak a ket szelet hagytam meg, meg a palcakat, de nem volt jo, mert ugyanolyan saros lettem, mintha fenn se lett volna. Viszont elmondhattam, hogy konnyu sarvedom van...

Bagira

vendég__*

vendég__*
  • vendég
gondoltál már arra, hogy könnyités gyanánt kifurkálhatnád?...... :)

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Hat en ugy vagyok ezzel, hogy mikor meg muszaj volt, akkor bringaztam mindefele idoben fixivel, most, hogy nem muszaj, esoben meg ezen a finom nyalkas uton nem bringazok, de hoban, hidegben igen. Igazabol a labamra meg a hatamra felverodo trutyi zavar, mas nem. A sarvedot meg nem szeretm annyira. Nehez.:)

Bagira

vendég__*

vendég__*
  • vendég
pedig rajta vagyunk

akkor tekknikai kérdés, Te is letetted a fikszit igy a rossz idöben, vagy azzal is nyomod még?

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Nem adtam volna oda. Csak azt akartam, hogy irigykedj.

Akkora itt a zsivaj, hogy alig ertem, amit mondasz.
Remelem, a semmitmondo hozzaszolasokat nem torlik ki, mert ugy kicsit nehez lesz ma az ezret elerni.

Bagira

vendég__*

vendég__*
  • vendég
már a postán van és utazik.........az a "gond" hogy az én vázamba 135 széles agy kell......nem szeretnék 120as fikszi aggyal berhelni......De nagyon köszönöm a felajánlást

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
566 szingli sincs.

Van otthon egy olyanom, nem kell? Igaz nem vadi uj, de egy haborut mar kibirt, lehet, hogy nem tul szar anyagbol van...

Bagira

vendég__*

vendég__*
  • vendég
na majd ha meglesz az új fikszi/szingül agyam, akkor elszabadul a pokol ::)

1000 hozzászólás?? annyi szingülrájder sincs.......

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Most latom csak, milyen szep ez a szo igy leirva, hogy fikszis.
Szep...

Meg ma el kell ernunk az 1000 valaszt a topicban.

Bagira

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Most latom csak, milyen szep ez a szo igy leirva, hogy fikszis. Szep...

Meg ma el kell ernunk az 1000 valaszt a topicban.

Bagira

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Na majd jól elforditom én is az arcom ha netán találkoznánk........sznob fikszis.... ::) :)

de csak, hogy égjen a téma

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Ki gondolta volna... Amugy ha Te az vagy, akire gondolok, akkor nem vagyok Rad kivancsi.:))

Erdekes, hogy hogy elkezdett egni a tema, miutan felvetettem az otletet, nem?:)

Bagira

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Mivel én baromi egoista vagyok ezért rajta szeretnék lenni egy ilyen fotón..................jaaaa, és van szingülszpidem is ::)

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Hello.

Megszultem azt a gondolatot, hogy kellene egy foto csinalni a singlespeddesekrol. Annak ellenere, hogy utalok biciklisekkel mutatkozni...:) De ez tetszene szerintem.

Azok, akik valtoval feszitik a lancot, nem lehetnek rajta, csak a feszesre kihuzott lancu emberek, mert az a szep. Es a fenykeprekerules ujabb motivacio a normalis vaz beszerzesehez. :)

Ez nem tunik jo otletnek?

Bagira

Amugy Kellemes Husveti Unnepeket mindnekinek!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
rovid hmu??
http://www.torture-t...aw/MTB/mtb.html
csekk

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
kellemes ünnepeket minden 1x1-es havernak.
a jövõ évet már én is egy sebességben fogom várni egy szép neonzöld mali nyergében. 44-14 szabadonfutóval.

minimal

minimal

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
nna, úgy látszik eddig én vezetek áttétel-ügyben: az én fiximen 52-17 van 8) ez 3,05-ös áttétel. ezelõtt volt 42-14, az pont 3,0. egy napot mentem 42-13-al, az már egy kicsit durva. a mostani nem rossz, kurvára lehet vele menni. viszont gyorsulni meg fékezni jobb a kisebb áttétel. ha nem lenne fékem, biztos hogy gyengébb áttétel lenne fent, a lassítás miatt.

na mindenkinek kellemetes száguldozást ;D

ja, tényleg szume, hátra minek raktál féket? egy akkora áttételnél simán tudod blokkolni a hátsó kereket lábbal... de szerintem erre te is rá fogsz jönni.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Az áttétel álam: 52-20.
Amikor készült a gép, akkor kaptam jó áron 1 hajtómûvet 1 elkopott 42-es és 1 jó 52-es tányérral. Azért maradt az 52, hátul meg próbálgattam 18-at(túl combos) 19-et(Budán felfelé elég kemény) a 20 volt jó, a 21-22 már nagyon pörgetõs pl. a Kerepesin nem volt vele jó menni, mert lett volna még erõ, de pedálfordulat már nem.
Nekem az 52-20 bejött.

A hézagoló:
kell 1 leharcolt fogsor...szét kell bontani. Nem nehéz. Kisebb boltokba, ha aztmondod, 2 db-ért adsz 200Ft-ot, már rakják is eléd tucatszám.
Annyit vehetsz, amennyit akarsz ! ! !

Jókat lehet torzulni a hóba!!!!!
Próbáljátok ki ! ! !