Na de tényleg össze kéne zörrenteni egy fotózást......mondjuk csak tavasszal, mert akkor szépen szokott sütni a nap. De hol??
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Single Speed - SÖR
Indította
country
, 2002. február 16. 22:14
vendég__*
Írta 2002. december 28. - 23:00
vendég__*
nem rosz ötlet, csak nem tudom mennyire életképes :
Na de tényleg össze kéne zörrenteni egy fotózást......mondjuk csak tavasszal, mert akkor szépen szokott sütni a nap. De hol??
Írta 2002. december 28. - 22:49
Írta 2002. december 28. - 22:37
Gondoltam. Sot, csak a ket szelet hagytam meg, meg a palcakat, de nem volt jo, mert ugyanolyan saros lettem, mintha fenn se lett volna. Viszont elmondhattam, hogy konnyu sarvedom van...
Bagira
Bagira
vendég__*
Írta 2002. december 28. - 22:21
vendég__*
Írta 2002. december 28. - 22:06
Hat en ugy vagyok ezzel, hogy mikor meg muszaj volt, akkor bringaztam mindefele idoben fixivel, most, hogy nem muszaj, esoben meg ezen a finom nyalkas uton nem bringazok, de hoban, hidegben igen. Igazabol a labamra meg a hatamra felverodo trutyi zavar, mas nem. A sarvedot meg nem szeretm annyira. Nehez.
Bagira
Bagira
vendég__*
Írta 2002. december 28. - 21:33
vendég__*
pedig rajta vagyunk
akkor tekknikai kérdés, Te is letetted a fikszit igy a rossz idöben, vagy azzal is nyomod még?
akkor tekknikai kérdés, Te is letetted a fikszit igy a rossz idöben, vagy azzal is nyomod még?
Írta 2002. december 28. - 21:30
Nem adtam volna oda. Csak azt akartam, hogy irigykedj.
Akkora itt a zsivaj, hogy alig ertem, amit mondasz.
Remelem, a semmitmondo hozzaszolasokat nem torlik ki, mert ugy kicsit nehez lesz ma az ezret elerni.
Bagira
Akkora itt a zsivaj, hogy alig ertem, amit mondasz.
Remelem, a semmitmondo hozzaszolasokat nem torlik ki, mert ugy kicsit nehez lesz ma az ezret elerni.
Bagira
vendég__*
Írta 2002. december 28. - 21:26
vendég__*
már a postán van és utazik.........az a "gond" hogy az én vázamba 135 széles agy kell......nem szeretnék 120as fikszi aggyal berhelni......De nagyon köszönöm a felajánlást
Írta 2002. december 28. - 21:21
566 szingli sincs.
Van otthon egy olyanom, nem kell? Igaz nem vadi uj, de egy haborut mar kibirt, lehet, hogy nem tul szar anyagbol van...
Bagira
Van otthon egy olyanom, nem kell? Igaz nem vadi uj, de egy haborut mar kibirt, lehet, hogy nem tul szar anyagbol van...
Bagira
vendég__*
Írta 2002. december 28. - 21:20
vendég__*
na majd ha meglesz az új fikszi/szingül agyam, akkor elszabadul a pokol :
1000 hozzászólás?? annyi szingülrájder sincs.......
1000 hozzászólás?? annyi szingülrájder sincs.......
Írta 2002. december 28. - 21:15
Most latom csak, milyen szep ez a szo igy leirva, hogy fikszis.
Szep...
Meg ma el kell ernunk az 1000 valaszt a topicban.
Bagira
Szep...
Bagira
Írta 2002. december 28. - 21:14
Most latom csak, milyen szep ez a szo igy leirva, hogy fikszis. Szep...
Bagira
Bagira
vendég__*
Írta 2002. december 28. - 20:58
vendég__*
Na majd jól elforditom én is az arcom ha netán találkoznánk........sznob fikszis.... :

de csak, hogy égjen a téma
de csak, hogy égjen a téma
Írta 2002. december 28. - 20:53
Ki gondolta volna... Amugy ha Te az vagy, akire gondolok, akkor nem vagyok Rad kivancsi.
)
Erdekes, hogy hogy elkezdett egni a tema, miutan felvetettem az otletet, nem?
Bagira
Erdekes, hogy hogy elkezdett egni a tema, miutan felvetettem az otletet, nem?
Bagira
vendég__*
Írta 2002. december 28. - 20:18
vendég__*
Mivel én baromi egoista vagyok ezért rajta szeretnék lenni egy ilyen fotón..................jaaaa, és van szingülszpidem is :
Írta 2002. december 28. - 20:07
Hello.
Megszultem azt a gondolatot, hogy kellene egy foto csinalni a singlespeddesekrol. Annak ellenere, hogy utalok biciklisekkel mutatkozni...
De ez tetszene szerintem.
Azok, akik valtoval feszitik a lancot, nem lehetnek rajta, csak a feszesre kihuzott lancu emberek, mert az a szep. Es a fenykeprekerules ujabb motivacio a normalis vaz beszerzesehez.
Ez nem tunik jo otletnek?
Bagira
Amugy Kellemes Husveti Unnepeket mindnekinek!
Megszultem azt a gondolatot, hogy kellene egy foto csinalni a singlespeddesekrol. Annak ellenere, hogy utalok biciklisekkel mutatkozni...
Azok, akik valtoval feszitik a lancot, nem lehetnek rajta, csak a feszesre kihuzott lancu emberek, mert az a szep. Es a fenykeprekerules ujabb motivacio a normalis vaz beszerzesehez.
Ez nem tunik jo otletnek?
Bagira
Amugy Kellemes Husveti Unnepeket mindnekinek!
Írta 2002. december 25. - 20:06
Írta 2002. december 24. - 19:40
kellemes ünnepeket minden 1x1-es havernak.
a jövõ évet már én is egy sebességben fogom várni egy szép neonzöld mali nyergében. 44-14 szabadonfutóval.
a jövõ évet már én is egy sebességben fogom várni egy szép neonzöld mali nyergében. 44-14 szabadonfutóval.
Írta 2002. december 19. - 18:26
nna, úgy látszik eddig én vezetek áttétel-ügyben: az én fiximen 52-17 van 8) ez 3,05-ös áttétel. ezelõtt volt 42-14, az pont 3,0. egy napot mentem 42-13-al, az már egy kicsit durva. a mostani nem rossz, kurvára lehet vele menni. viszont gyorsulni meg fékezni jobb a kisebb áttétel. ha nem lenne fékem, biztos hogy gyengébb áttétel lenne fent, a lassítás miatt.
na mindenkinek kellemetes száguldozást ;D
ja, tényleg szume, hátra minek raktál féket? egy akkora áttételnél simán tudod blokkolni a hátsó kereket lábbal... de szerintem erre te is rá fogsz jönni.
na mindenkinek kellemetes száguldozást ;D
ja, tényleg szume, hátra minek raktál féket? egy akkora áttételnél simán tudod blokkolni a hátsó kereket lábbal... de szerintem erre te is rá fogsz jönni.
Írta 2002. december 17. - 15:06
Az áttétel álam: 52-20.
Amikor készült a gép, akkor kaptam jó áron 1 hajtómûvet 1 elkopott 42-es és 1 jó 52-es tányérral. Azért maradt az 52, hátul meg próbálgattam 18-at(túl combos) 19-et(Budán felfelé elég kemény) a 20 volt jó, a 21-22 már nagyon pörgetõs pl. a Kerepesin nem volt vele jó menni, mert lett volna még erõ, de pedálfordulat már nem.
Nekem az 52-20 bejött.
A hézagoló:
kell 1 leharcolt fogsor...szét kell bontani. Nem nehéz. Kisebb boltokba, ha aztmondod, 2 db-ért adsz 200Ft-ot, már rakják is eléd tucatszám.
Annyit vehetsz, amennyit akarsz ! ! !
Jókat lehet torzulni a hóba!!!!!
Próbáljátok ki ! ! !
Amikor készült a gép, akkor kaptam jó áron 1 hajtómûvet 1 elkopott 42-es és 1 jó 52-es tányérral. Azért maradt az 52, hátul meg próbálgattam 18-at(túl combos) 19-et(Budán felfelé elég kemény) a 20 volt jó, a 21-22 már nagyon pörgetõs pl. a Kerepesin nem volt vele jó menni, mert lett volna még erõ, de pedálfordulat már nem.
Nekem az 52-20 bejött.
A hézagoló:
kell 1 leharcolt fogsor...szét kell bontani. Nem nehéz. Kisebb boltokba, ha aztmondod, 2 db-ért adsz 200Ft-ot, már rakják is eléd tucatszám.
Annyit vehetsz, amennyit akarsz ! ! !
Jókat lehet torzulni a hóba!!!!!
Próbáljátok ki ! ! !

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére