Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Single Speed - SÖR

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3714 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Afene,ez szép volt,emelem poharam nervexre!

nervex

nervex

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
A céltalan marakodást és egymás leminõsítését (kripli) szerintem hagyjuk meg a saját végzetébe rohanó gépjármûhasználó társadalom privilégiumának.

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 posts
A mountainbike sem magyar kifejezés,mégsem fordítják kombájnnak. ::) :P

Nem az a lényeg h minek fordítják,hanem h mit takar.
Minden kerékpár típusnak megvannak az azt meghatározó paraméterei,a singlespeednek is.
Ez a vita oylan mintha azon folyna h mekkora kereke van egy muontainbike-nak,vagy hogyha lefestem ecsettel és olajfestékkel a biciklimet,az is jó mert szín. :-\ :-X

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

ergo fityisznek is meg van a maga joga hogy õ azt gondoljon amit akar csak nem sajátíthatja ki saját 135 mm-es részére.

hee?? mit csinálok én? kisajátítom? azt gondolok amit akarok, de ne gondoljam azt, hogy úgy van ahogy gondolom??

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
na miután én nyitottam ezt a topikot nem kamázom ezt a fasiszta baromságot hogy ki az eszesz meg ki nem. a single speed eleve nem magyar kifejezés ezért ki-ki annak fordítja aminek akarja. ergo fityisznek is meg van a maga joga hogy õ azt gondoljon amit akar csak nem sajátíthatja ki saját 135 mm-es részére.
uff

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Képzeljétek emberek! Én meg a montik között sem teszek külömbséget! Tehát a vacak áruházi izé is monti >:( Csak akkor méiért mondják azokra, hogy monti jellegû ??? Nem értem ::) ???

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts
Tudjátok mit? igazatok van!!
Amióta itt "vitázunk" az összes kripli ide jár szórakozni.... nincs nekem ehez kedvem.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Jobb a topik,mint a Világökörségek:)
"Tipikus kötekedõ"-ezért a címért azért fityisz is versenyezhet,ahogy így visszaolvastam...:)
Két topikot kéne csinálni,az egyik "SS az elitnek",belépés csak Surly,Onone,Kona vázzal és 135mm széles hátsó aggyal rendelkezõknek,a másik "SS mindenkinek",ide azok mennének,akik egysebességes bicóval tekernek.
(cigánykodók :P hajrá!)

nervex

nervex

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
Kösz, valami ilyesmire szerettem volna én is kilyukadni...

Synet

Synet

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
nem tudom de én nem teszek külömbséget single speed és single speed között
nekem minden az ami csak egy sebessség van.

nervex

nervex

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
Durván kötekedni eddig egy topikban láthattál, ahol próbáltam értelmes vitát folytatni, de késõn vettem észre, hogy teljesen rossz irányba megyek önhibámból. Erre azóta sem vagyok büszke.

A feltett két kérdes azután fogalmazódott meg bennem, hogy végigolvastam az utóbbi pár oldal diskurzusait. A kérdés tehát továbbra is kérdés, a "tipikus kötekedõ" cimkét pedig engedelmeddel visszautasítanám...

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts
OFF

nervex, olvasgattam itt a topikok közt és rájöttem, hogy Te egy tipikus kötekedõ alkat vagy....ezért szerintem válaszra se méltó a kédésed.... ::)

ON

nervex

nervex

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
A klasszikus elõrefelé nyitott vízszintes saruhornyú váltótartó konzol nélküli papuccsal rendelkezõ gépembe belegyógyított hetes kazettás agyba hézagolt 16-42 áttételemmel én beletartozok az ss kategóriába, vagy nem? És a szomszéd alkesz, akinek hátrafelé nyitott vízszintes papucsos tanyabájkja van láncfeszítõ, meg minden egyéb nélkül?

Synet

Synet

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
én ugy tudom a márkától függõen 3-10eig vannak kb

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Akkor nekem miért azt mondta a Velvártos csávó hogy nem tud hozni.Mindegy .Menyibe kerül?

Synet

Synet

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
pontosan thez
megjöttek a páratlan fogszámú racsnik és ezzel nagyából meg oldódtak az ss feszítõt használó kollégák gondjai(köztük nekem is kinyult a láncom és rossz lett a 36 16 de most már itt a 17es racsni4 :)
ja és mondanék vmit azoknak akik egy igazán jó olcsó tf es v a sima ss agyat akarnak fogjanak egy esztergályost és csináltassák meg vele!
én is ezt tettem és nagyon bevált!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
bocsánat h megint ideírok, csak gondoltam megemlítem, hogy a velvárt meghozta a páratlan számú fogaskerekeket... tehát már ilyet is lehet kapni ha minden igaz!

Ezüstkerék

Ezüstkerék

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Tartalmas és igaz volt amit a Fityisz leírt nékünk. ;)
Gagyenkov Fityisz! Duna maratonon én nyerem a tálca sört, de adok belöle... ;D ;) :D ;D

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Amit le írtál azzal egyet értek, de azért a duna maratonon le nyomlak fityisz ;D És en nyerem a tálca sört ;)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
A dörmögõ dömötör óta nem ily frankó topic! ;D