Afene,ez szép volt,emelem poharam nervexre!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Single Speed - SÖR
Started by
country
, 2002. February 16. 22:14
Posted 2004. July 02. - 12:26

Posted 2004. July 02. - 09:37

A céltalan marakodást és egymás leminõsítését (kripli) szerintem hagyjuk meg a saját végzetébe rohanó gépjármûhasználó társadalom privilégiumának.
Posted 2004. July 02. - 08:21

A mountainbike sem magyar kifejezés,mégsem fordítják kombájnnak. :

Nem az a lényeg h minek fordítják,hanem h mit takar.
Minden kerékpár típusnak megvannak az azt meghatározó paraméterei,a singlespeednek is.
Ez a vita oylan mintha azon folyna h mekkora kereke van egy muontainbike-nak,vagy hogyha lefestem ecsettel és olajfestékkel a biciklimet,az is jó mert szín. :-\ :-X

Nem az a lényeg h minek fordítják,hanem h mit takar.
Minden kerékpár típusnak megvannak az azt meghatározó paraméterei,a singlespeednek is.
Ez a vita oylan mintha azon folyna h mekkora kereke van egy muontainbike-nak,vagy hogyha lefestem ecsettel és olajfestékkel a biciklimet,az is jó mert szín. :-\ :-X
Posted 2004. July 02. - 08:10

ergo fityisznek is meg van a maga joga hogy õ azt gondoljon amit akar csak nem sajátíthatja ki saját 135 mm-es részére.
hee?? mit csinálok én? kisajátítom? azt gondolok amit akarok, de ne gondoljam azt, hogy úgy van ahogy gondolom??
Posted 2004. July 02. - 00:30

na miután én nyitottam ezt a topikot nem kamázom ezt a fasiszta baromságot hogy ki az eszesz meg ki nem. a single speed eleve nem magyar kifejezés ezért ki-ki annak fordítja aminek akarja. ergo fityisznek is meg van a maga joga hogy õ azt gondoljon amit akar csak nem sajátíthatja ki saját 135 mm-es részére.
uff
uff
Posted 2004. July 01. - 19:39

Képzeljétek emberek! Én meg a montik között sem teszek külömbséget! Tehát a vacak áruházi izé is monti >
Csak akkor méiért mondják azokra, hogy monti jellegû ??? Nem értem :
???

Posted 2004. July 01. - 19:14

Tudjátok mit? igazatok van!!
Amióta itt "vitázunk" az összes kripli ide jár szórakozni.... nincs nekem ehez kedvem.
Amióta itt "vitázunk" az összes kripli ide jár szórakozni.... nincs nekem ehez kedvem.
Posted 2004. July 01. - 18:02

Jobb a topik,mint a Világökörségek:)
"Tipikus kötekedõ"-ezért a címért azért fityisz is versenyezhet,ahogy így visszaolvastam...
Két topikot kéne csinálni,az egyik "SS az elitnek",belépés csak Surly,Onone,Kona vázzal és 135mm széles hátsó aggyal rendelkezõknek,a másik "SS mindenkinek",ide azok mennének,akik egysebességes bicóval tekernek.
(cigánykodók
hajrá!)
"Tipikus kötekedõ"-ezért a címért azért fityisz is versenyezhet,ahogy így visszaolvastam...

Két topikot kéne csinálni,az egyik "SS az elitnek",belépés csak Surly,Onone,Kona vázzal és 135mm széles hátsó aggyal rendelkezõknek,a másik "SS mindenkinek",ide azok mennének,akik egysebességes bicóval tekernek.
(cigánykodók

Posted 2004. July 01. - 16:58

Posted 2004. July 01. - 16:34

nem tudom de én nem teszek külömbséget single speed és single speed között
nekem minden az ami csak egy sebessség van.
nekem minden az ami csak egy sebessség van.
Posted 2004. July 01. - 16:16

Durván kötekedni eddig egy topikban láthattál, ahol próbáltam értelmes vitát folytatni, de késõn vettem észre, hogy teljesen rossz irányba megyek önhibámból. Erre azóta sem vagyok büszke.
A feltett két kérdes azután fogalmazódott meg bennem, hogy végigolvastam az utóbbi pár oldal diskurzusait. A kérdés tehát továbbra is kérdés, a "tipikus kötekedõ" cimkét pedig engedelmeddel visszautasítanám...
A feltett két kérdes azután fogalmazódott meg bennem, hogy végigolvastam az utóbbi pár oldal diskurzusait. A kérdés tehát továbbra is kérdés, a "tipikus kötekedõ" cimkét pedig engedelmeddel visszautasítanám...
Posted 2004. July 01. - 16:03

OFF
nervex, olvasgattam itt a topikok közt és rájöttem, hogy Te egy tipikus kötekedõ alkat vagy....ezért szerintem válaszra se méltó a kédésed.... :
ON
nervex, olvasgattam itt a topikok közt és rájöttem, hogy Te egy tipikus kötekedõ alkat vagy....ezért szerintem válaszra se méltó a kédésed.... :

ON
Posted 2004. July 01. - 14:38

A klasszikus elõrefelé nyitott vízszintes saruhornyú váltótartó konzol nélküli papuccsal rendelkezõ gépembe belegyógyított hetes kazettás agyba hézagolt 16-42 áttételemmel én beletartozok az ss kategóriába, vagy nem? És a szomszéd alkesz, akinek hátrafelé nyitott vízszintes papucsos tanyabájkja van láncfeszítõ, meg minden egyéb nélkül?
Posted 2004. July 01. - 12:22

Posted 2004. July 01. - 09:37

Akkor nekem miért azt mondta a Velvártos csávó hogy nem tud hozni.Mindegy .Menyibe kerül?
Posted 2004. June 30. - 23:24

pontosan thez
megjöttek a páratlan fogszámú racsnik és ezzel nagyából meg oldódtak az ss feszítõt használó kollégák gondjai(köztük nekem is kinyult a láncom és rossz lett a 36 16 de most már itt a 17es racsni4
ja és mondanék vmit azoknak akik egy igazán jó olcsó tf es v a sima ss agyat akarnak fogjanak egy esztergályost és csináltassák meg vele!
én is ezt tettem és nagyon bevált!
megjöttek a páratlan fogszámú racsnik és ezzel nagyából meg oldódtak az ss feszítõt használó kollégák gondjai(köztük nekem is kinyult a láncom és rossz lett a 36 16 de most már itt a 17es racsni4

ja és mondanék vmit azoknak akik egy igazán jó olcsó tf es v a sima ss agyat akarnak fogjanak egy esztergályost és csináltassák meg vele!
én is ezt tettem és nagyon bevált!
Posted 2004. June 30. - 22:31

bocsánat h megint ideírok, csak gondoltam megemlítem, hogy a velvárt meghozta a páratlan számú fogaskerekeket... tehát már ilyet is lehet kapni ha minden igaz!
Posted 2004. June 30. - 12:04

Tartalmas és igaz volt amit a Fityisz leírt nékünk. 
Gagyenkov Fityisz! Duna maratonon én nyerem a tálca sört, de adok belöle... ;D
;D

Gagyenkov Fityisz! Duna maratonon én nyerem a tálca sört, de adok belöle... ;D

Posted 2004. June 29. - 19:45

Amit le írtál azzal egyet értek, de azért a duna maratonon le nyomlak fityisz ;D És en nyerem a tálca sört

Posted 2004. June 29. - 14:23