Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Single Speed - SÖR

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3714 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Hijjnye!

Itt már a tárcsafék sem segít. Jók a képek!

ide már minek fék? :D
fékezi ez saját magát.. :)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Hijjnye!

Itt már a tárcsafék sem segít. Jók a képek!

Vettél lakatot a bicóra?

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Voltam ma bringazni...
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Merida CX500

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Ha valakinek kell kazis ss agyra 16os fog akkor van:)
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts

Mennyire tolerálja a nem egyenes láncvonalat?
.

Miért nem egyenes az a láncvonal:scratchhe
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

gimp

gimp

vendég

• fórumtag
  • 65 posts
A gyár oldalán nem írják, hogy spéci szélessége lenne, szerintem a 26os 135mm-es, a 20as meg bmx szélességû.
Az árát biztos nem éri meg (kiváncsi lennék, ezt mennyiért lehetne külföldrõl rendelni), de alternatívának jó, ezzel is bõvül a kínálat, súlyban vélhetõen jobb, mint egy b+ jellegû agy bmx racsnival.
Plusz ez még 32 lukas is, volt aki pont olyat keresett kb.fél éve, meg ugye a szép színek ;)

gkulcsar

gkulcsar

vendég

• fórumtag
  • 159 posts

Otthon van valaki triál-technológában?
Elsõ ránézésre ez az agy akár ss bringában is jól mûködne (30.000-ért elég húzós, de ha triálozni jó, sokat bírhat).

http://www.progrestr...us=7&language=1

Hát, nem mondom, 5eFt egy hátsó fixes lánckerék... akkor már rendelek külföldrõl háromezerér'... :-) Ez akkor se éri meg, ha mittoménmilyen extra anyagból van. Inkább cserélem félévente a 300Ft-os hajtipajtis tecsógazdaságosat :-)
Vagy ez nem is lenne jó, mert spéci triálos méretben van?

gimp

gimp

vendég

• fórumtag
  • 65 posts
Otthon van valaki triál-technológában?
Elsõ ránézésre ez az agy akár ss bringában is jól mûködne (30.000-ért elég húzós, de ha triálozni jó, sokat bírhat).

http://www.progrestr...us=7&language=1

gkulcsar

gkulcsar

vendég

• fórumtag
  • 159 posts

Kedden még volt a debreceni Pótkerékben legalább 1-1db belõlük, de nehogy valaki felvásárolja az összest, mert szombaton mennék venni (nekem csak 1 kell).
Amúgy ha tényleg hiánycikk, akkor nagyon szívesen eljuttatok bárkinek belõle.

Itt tolongok hosszú tömött sorokban :-)
Akinek már van, az a sor végére! :-)))

szili

szili

vendég

• fórumtag
  • 67 posts

Sz'al szerintem jó kis bizniszt csaphatnál, ha Debreckenben felvásárolnád az összes PC-1-et, majd szép haszonnal eladnád itt pesten... :-)

Kedden még volt a debreceni Pótkerékben legalább 1-1db belõlük, de nehogy valaki felvásárolja az összest, mert szombaton mennék venni (nekem csak 1 kell).
Amúgy ha tényleg hiánycikk, akkor nagyon szívesen eljuttatok bárkinek belõle.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

Igen. Jó kis biznisz, mi? :-)
A régi csapot viszont miért kéne visszaerõltetni a láncba? Nem kell teljesen kiszedni, és akkor két másodperc alatt vissza lehet tolni a láncbontóval.

Nekem kiesett eddig többször...lehet én vagyok láma
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

gimp

gimp

vendég

• fórumtag
  • 65 posts

Kérném tisztelettel:
http://www.sram.com/..._PC7X_08_02.PDF
Dilisek ezek az amerikaiak, szerintem még a patentszemrõl is van egy user manualjuk :-)

(Ahhoz nem is ártana, én csak a sokadik küszködés után jöttem rá, hogy elsõ lépésben az oldallapra merõlegesen kell nyomni, aztán jön szét.)

gkulcsar

gkulcsar

vendég

• fórumtag
  • 159 posts

Vennék is belõle rögtön úgy 3 darabot, ha megadnád a paramétereit... Postán is jöhet! :-)

Sz'al szerintem jó kis bizniszt csaphatnál, ha Debreckenben felvásárolnád az összes PC-1-et, majd szép haszonnal eladnád itt pesten... :-)

gkulcsar

gkulcsar

vendég

• fórumtag
  • 159 posts

Szal elvileg el kéne dobnom a kiszedett csapokat, csak újjal szerelhetném össze? Biztos hogy lusta lennék javítószettet vagy mit keresni, szal marad ez:) Mellesleg nem fixivel nyomulok, szal max bosszankodok egyetha beüt a ménkû:)

Annyiból lehet hogy jobb hogy könnyebb az új csapot szerelni, mint a régit visszaerõltetni a láncba.

Igen. Jó kis biznisz, mi? :-)
A régi csapot viszont miért kéne visszaerõltetni a láncba? Nem kell teljesen kiszedni, és akkor két másodperc alatt vissza lehet tolni a láncbontóval.

gkulcsar

gkulcsar

vendég

• fórumtag
  • 159 posts

Jókat hallottam arról a 7xrõl vagy mirõl, de ha nem sürgõs a lánccsere, sztem várd meg, míg lesz PC-1, csak az ár miatt.Azt hol olvastad, hogy a Sram láncokat nem lehet újra összerakni az eredeti csappal? Tudtommal ez a nagy S láncaival van így, és a Sramban pont az a jó, hogy szerelhetõ pótbuznyák nélkül is. Ugyanazt a láncszemet tízszer nem szívesen raknám össze, de nem is kell, mert ott a patentszem.

Kérném tisztelettel:
http://www.sram.com/..._PC7X_08_02.PDF
Dilisek ezek az amerikaiak, szerintem még a patentszemrõl is van egy user manualjuk :-)

gkulcsar

gkulcsar

vendég

• fórumtag
  • 159 posts

Ja és a kedvenc kereskedõmnél (ha-ha) lehet kapni mind a két fajtát (a simát és a nikelezettet) is.

Vennék is belõle rögtön úgy 3 darabot, ha megadnád a paramétereit... Postán is jöhet! :-)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Tényleg csendes. Melyik a kedvenc kereskedõd?

szili

szili

vendég

• fórumtag
  • 67 posts
Nekem most az a 800Ft-os cseh lánc van a gépemen, de elég zajos.
Viszont most láttam, hogy ez a PC1-es sem drágább (azt hittem pedig).
Ez tényleg zajtalanabb? Mennyire tolerálja a nem egyenes láncvonalat?
Ja és a kedvenc kereskedõmnél (ha-ha) lehet kapni mind a két fajtát (a simát és a nikelezettet) is.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,368 posts

Hát, azért ne tedd a jövõben. Van, aki ráb@szott már Shimanóval.

Lehet, hogy új csap kéne, de amúgy nekem összes kerékpáros ismerõs(szerelõ,nagykeres) ugyanazzal pakolja vissza, mondván idáig bevált.:)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Szal elvileg el kéne dobnom a kiszedett csapokat, csak újjal szerelhetném össze? Biztos hogy lusta lennék javítószettet vagy mit keresni, szal marad ez:) Mellesleg nem fixivel nyomulok, szal max bosszankodok egyetha beüt a ménkû:)

Annyiból lehet hogy jobb hogy könnyebb az új csapot szerelni, mint a régit visszaerõltetni a láncba.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.