Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Single Speed - SÖR

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3714 replies to this topic

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Az en kis SuSu 1,0 -on 44-16 van... ez alfoldi varosban OKes - de a BMX palyan nehez begyorsitani :-(
A SuSu 2,0 -n 34 - 16 van, levagott nyeregcso- Lankas lejton OK, Itt Pecsen is jo a varosban... a hegyre viszont tolni kell sokszor :-(
Gondolokzom egy kisebb attetelen, de akkor meg nem igazan haladnek... max meg a 34-18?
Tul kepp jo ez igy.. :)))

minimal

minimal

vendég

• fórumtag
  • 93 posts
szerintem nálad is a megoldás a második bringa megépítése. én 30-ból  8) dobtam össze az én városi csatalovamat, de ennek a fele a váz volt. szóval csak egyszer kell rá összegyûjteni a lét.
42-16: a montimon volt egy fél évig, tök jó áttétel szerintem is...én mondjuk ezt használtam télen, csak elsõfékkel  ;D ...amikor jégbordás volt az út, szívtam vele rendesen  8) akkor azért jól jött volna hátulra is egy fék...

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
áruló lettem. ez a büdös nagy helyzet. igazán az bátortalanított el hogy nem tudtam megfelelõ láncfeszítést kialakítani. a másik gondom pedig, hogy télen semmiképpen nem akartam az autók között kacsázni a hóban. a latyakban kiállva elindulni mondjuk  az én kis 42-16. gázos, no. aztán felkerült a SRAM de valahogy nem akaródzik leszedni. A vicc, hogy mondjuk így is csak 2-3 sebességet használok. Nem tudom ha találok valami jófej CNC embert akkor lehet szó a nagy comeback-rõl.

minimal

minimal

vendég

• fórumtag
  • 93 posts
country: hûtlen lettél az igaz úthoz!   8) én is bírom a sram-ot, és a montimon az van, de a ss az más... amióta ss volt a seggem alatt, teljesen a téma rabja lettem... most már egy külön városi örökhajtóst üzemeltetek, 52-20-al, és semmi pénzért nem adnám a feelinget! ;D ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Hát majd ha eljön az az idõ és pont akkor fogok géped építeni akkor lehet hogy SRAMot veszek rá!!! De egyenlõre tuti nem!!!

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
tudod, hogy ez már csak idõ kérdése. aztán pöcögtethet mindenki SRAM-ot is sokkal ergonomikusabban mint a shitanot

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
ÉN!!!

Mert nam bírom a markolatváltást!!!

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
csak arra gondoltam, hogy a shitmano annyira kiábrándított, hogy fogtam és leszereltem a váltót és a sok sz@rt a géprõl és így használtam tovább. monnyuk 1 évet meg 1 fél telet. aztán vettem 1 fent említett alternatíva szettjét és azóta nem értem, hogy ki az aki még shitmanót vesz/szórja a pénzét?/

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
bocs 34 -16 ... meg nagyon koran van....

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Haaaaaaat en ertem!
Egysebesseggel kicsit nagyobb erobefektetes, kicsit behataroltabb felhasznalas viszont nagyon stabil

A masik csillivilli mindent tud meg minden, de konnyen osszeomlik :)

a harmadik is sokat tud, de kicsit stabilabb es OLCSOBB bar a SRAM nak max a lanca jobb szerintem...

T0M voltam

Egyebkent neha nekem is hianyzik a sebvalto...
foleg amikor harmadjara tolom fel a hegyre a piciket...
Gondolokdtam egy kisebb elsotanyeron 34-46 helyett.
Vagy plussz egy elso tanyer , es kezzzel lepakolom, a hatsovalto ugyis engedi :)))
Vagy kene egy agyvalto? hmmmmm

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Ezt nem ertettem teljesen. Kicsit szurd man meg a mondanivalodat, es tisztitsd le...:)

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
itt az alkalom. mivel sikerült szereznem egy SRAM szettet a  bringámra azóta megszûntem egysebû lenni. sajnos rá kellett, hogy jöjjek de javu -m van teljesen mint a michrofost a shitmano ugyanezt teszi az emberrel. el megy a kedve váltogatni, a váltó beállítással szarakodni , és a megtévedt lélek rátalál az igaz útra ami SRAM-ban rejlik.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Nem beszelgetunk itt egy kicsit meg? Tok jo ez a tema, nem hiszem, hogy senkinek nincs kerdese...
Bagira

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Vegyel egy tropara ment hatsovaltot....!
Az megoldja a gondot. Most vettem egy ezresert egy meg talan mukodokepes LX et Cheerex tol.
Van meg egy XT je...

Olyan lancfeszitot en is szerettem volna csinlani, de ido hianyaban csak egy -amugy tokeletes /na jo kikalapalt ;)/- LX et hasznalok.

Amiket a DS/DH sok hasznalnak egyatalan nem volt jo :(

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
na ez az amire szerintem így kapásbol senki nem tud majd válaszolni bár ha mégis akkor jénis jól elmennék oda.  olvasd el a topicot és majd meglátod miröl beszéltem.

soxerencsét

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Sziasztok!
Most költözöm fel pestre és városi esztelenkedésre akarok egy ss bicot.
A probléma,hogy hol tudnék venni a hátsóváltó helyére szerelhetõ láncfeszítõt?
Konkrét bolt kellene,hogy ne keljen feleslegesen császkálnom
Köszike.
Sala voltam

vendég__*

vendég__*
  • vendég
én már festéssel együtt értettem a 10ezret :) (húúú de kimagyaráztam magamat)

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
a lánckerekek gyártójának neve GEBHARD vagy valami ilyesmi csehek és ha biztosra akarsz menni nézd meg a probikeban

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Mondom, azok a tanyerok nem olyan dragak, olvasd el, nem emlekszem az arukra pontosan. A papucscsere meg szerintem max 5e-bol ki kell jojjon, meg akkor is, ha... ha nagyon draga. Ja. bagira

vendég__*

vendég__*
  • vendég
látjátok!! ezért jó a pálya papucs, és ha belegondoltok nem is egy nagy érvágás, 10.000,- Ft alatt meg lehet uszni a cserét és utána nem kell itt a lánckerekekkel vacilálni :)