Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Single Speed - SÖR

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3714 replies to this topic

matula

matula

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
patentpedál városi gépre?
szerintem kényelmetlen...
de ha mégis valami montisat amiben járni is lehet, olyan országuti rendszert én még nemláttam amivel tudtam volna gyalogolni.

matula

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Milyen patentpedalt erdemes venni egy SS gepre varosba?
Orszaguti, vagy monti pedal inkabb?

SzuMe

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Kullokbol milyen jo?
Van ertelme 2-1.5-2-es kulloket hasznalni?
85 kilo vagyok.

SzuMe

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Azért az annyira nem vékony............valami mintás gumit érdemes szerintem használni. cyclocross gumit asszem lehet kapni de csak elvétve

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
A 28-as nagyon keves?
Van belole cyclocross kulso? Vagy milyet erdemes dzsuvaban hasznalni telen?

SzuMe

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Hmmmm, én a magam részérõl trekking felniket raknék városi bringába, mert arra szélesebb külsõt lehet rakni.......de ez izlés kérdése.....meg persze függ a váztól villától is...........én a városi ss gépbe sunrims MZ14-es felniket használok, ezek országuti felnik, de ez meg pénztárca kérdése.............de csak max 23 széles külsöket tudok használni......ha nagyobbat rakok fel belesúrol a sárhányóba.........de ha nincs fönt sárhányó akkor is max 28as gumi fér csak el :-[

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Akkor szerintem maradok a hagyomanyos felninel.
Milyet erdemes hasznalni? Orszaguti cuccokhoz lovesem sincs.(Meg soha nem volt semmi olyanom). Milyen gumit ajanlotok?

SzuMe

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Azt a szingos dolgot el kéne felejteni.....az semmire nem jó, városba meg pláne nem

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Ki milyen gumival teker varosban?
Peremes, vagy szingos?
Mennyi az arkulonbseg?
Mennyire lehet foltozni a szingost?

SzuMe

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
Én 27"-es kerekekkel megyek. Középméret...pont ideális ! ! !
:-)))

Ki mekkora gumival megy???
Mármint milyen szélessel???

Elõl nekem 23mm-es van(Axial Sport), hátul 28 v. 32mm-es...a trekking felni miatt.
Most, hogy jön a tél, jég, hó, felraktam a 32-est(mély barázdákkal) hátulra, tavasszal-nyáron nagyon jó a 28-as is...mintázat nélkül.

Melóba-suliba-templomba-buliba-randira-mindenhova bringával jártok?????????

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
most akkor az nem úgy van hogy a kisebb átmérõjû kerékkel jobban gyorsul a dolog?

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Van olyan attetel, amivel erdemes nekivagni a Budakeszi utnak? Vagy olyannal mar nem nagyon erdemes sik terepen maszkalni?
Lehet, hogy hulyeseget kerdeztem. Bocs!

SzuMe

vendég__*

vendég__*
  • vendég
persze......de ez áttétel kérdése is, nekem ez most pörgõsebb, hogy a hegyekkel is meg tudjak küzdeni. városba single speed-nek sokkal jobb 28" os bringát építeni........de ez saját vélemény

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
De egyebkent gyorsabban lehet haladni 28-as kerekkel?

SzuMe

vendég__*

vendég__*
  • vendég
fenesetudja.......az elsõ kettõ monti volt de szlikk gumikkal és 42-14es áttétellel, a mostani 28" -as 44-16os áttétellel.....szinte majdnem ugyan az, csak ennek magasabb a váza és más irányítani, de ez meg már megszokás kérdése............talán annyi ami nagyon más, hogy amíg a montival elkaptam egy úthibát nem volt akkora gons, de ezek kis vékony virslik nagyobb odafigyelést igényelnek..........bár ez is megszokás kérdése.............na most nem mondtam semmi hasznosat

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
fityisz2: Érzésre mi a különbség a 2 között?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
nekem volt két 26" os ss-em is, most egy 28" as van............ez most jobban hasít :P

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
En 28-asat szeretnek.

SzuMe

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
26 v. 27-es kerekû SS-eket hajtunk emerek????
Ki melyikre esküszik????

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Azt jelenti a szingos, hogy nincs drotperem, hanem csak ugy ra van rakva a feluletre a gumi. Nincs kulon kulso es belso, hanem egy darab slagszeru gumi van csak.

SzuMe