Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3027 replies to this topic

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
ha jol tom a 02es marzok elég rossz szériák, viszont most van egy dj2 sajnos eböl a fajtábol, de csak 40e. ha jol el tudom passzolni a villám, alig kell ráfizetnem, szinte ingyen van. és mondjuk maniotu mánia ide v oda, jó lenne, ha nem kéne 2 hetente zsírozni. szoval ennyit érdemes rááldozni v inkább semmit? egy 99es (talán?) X vert helyére lenne.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Nm.... ;)

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 posts
Ezer héla és köszönet, lor, és mint mondám, sala!

A Buda Maratonon elhagytam a kis gumibiszbaszt, és lõn alatta a két imbusz. De nem tudtam, mia túró, biztos lent szétszedtem volna. Akkor megyek és állítgatom. Mert majdnem merevvilla-feeling volt ;)

Szóval köszi! :) :) :) :) :) :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nem!

lent szetszeded
fent 21-es kulccsal rugot kapod ki
es ha fent van egy ksi gumi kupak alatt imbusz csavar akkor ott elofeszites.

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 posts
Kösz, Sala! Erõsíts meg, hogy jól értem-e!?
Fent, a tetején szedem ki a rugót/bakot, és lent a kerékagynál állítom a keménységet?!
(mert ha igen, akkor szét-össze rakosgattam, és nyomkodtam, hogy na mi lesz??? Mit röhögött a pók a sarokban!)

Köszi mégy egyszer és százszor!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Ottan tudod kivenni a ruganyt meg a gumibakokat belõle.
Az imbuszcsavarral a közepén a keménységet tudod állitani.És itt véget is ér az állítások hosszu sora ;)

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 posts
Szégyen-gyalázat, de nem olvastam végig az elõzõ 70 oldalt... Majd valaki megkövez, ha kérdezek... Ez van, gyere ki a hóra! Lassan lesz megint!

És a kérdés: Marzo Bomber 03-as exr comp telóban tényleg nincs mit állítani? mertfelül tekertem adjust feliratú csavarokat, de nem változott, csak kitekertem. Alul meg szerintem szétszedem, nem állítom. Nos? Ki tud erre értemes választ adni? Mi az isten az a két csavar (amire 21-es villáskulcs menne, és kézzel nem kehet tekergetni.)?

Köszike!

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
jah félrenéztem, nem figyeltem a 'gyártyára'. mer az rendben van, de akkor meg mind1, sõt még örülni is lehetne, hogy nem a hau csung csinálja, hanem a suntour. valamiért ugy értettem, hogy nem csak gyártja, amin kicsit elcsodálkoztam (tervezés, etc.). így tiszta
ezt a dropoffcompot meg igazán el lehetne fogni emberi villának, nincs semmi baja. 80 ezerért jó villa... jó lenne, ha egyes emberek nem kérdeznék meg 6szor ugyan azt amit már kitárgyaltunk/tak és ezt nem tennék meg a legtöbb topikban.

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
én spec a drop off compról csak jót hallottam.állítólag tök jól mozog meg minden.akkor meg ki nem sz*rja le h a suntour csinálta?

Sick

Sick

vendég

• fórumtag
  • 77 posts

erie: öö ez nem vicces... a suntour gyárt telókat a marzónak ::) bocs, de ezt nem gondolhatod komolyan :-X nem tudom hol hallottad, de azt a helyet kerüld el jó messzire.
amugy abban igazad van, hogy ezek alapjába véve oem cuccok (mint a dropoff comp) de itt valahogy lehet kapni, ugyhogy minket ez nem zavar. bár én inkább gyüjtögetnék egy olasz marzóra, dj/akármi.

Én speciel Gyapitól hallottam a Suntor/Marzo gyármányról (DropOff Comp).

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
Elég komolyan gondolom. 8) Miért mit hittél, hol gyártatja a Marzocchi a Távol-keleten összeszerelt alaptelóit? Felhúzott az olaszországi gyáron kívül még egyet csak ezért Tajvanon? Bizony nem, kiadta a munkát egy nagy kapacitású OEM gyártónak, és ez éppen az a cég, amit a Nyugaton Suntour néven ismernek. Az info egyébként az angliai központi Marzocchi disztribútor fõnöktõl származik, és jobban hiszek neki mint neked :P ;) Például az American Classic nagy részben valójában Chin Haur, na és? Ez a globalizálódott világ már csak ilyen.

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
most akkor szar a dropoff com vagy nem? ::) hehh

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
erie: öö ez nem vicces... a suntour gyárt telókat a marzónak ::) bocs, de ezt nem gondolhatod komolyan :-X nem tudom hol hallottad, de azt a helyet kerüld el jó messzire.
amugy abban igazad van, hogy ezek alapjába véve oem cuccok (mint a dropoff comp) de itt valahogy lehet kapni, ugyhogy minket ez nem zavar. bár én inkább gyüjtögetnék egy olasz marzóra, dj/akármi.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
drop off II:

mindkét szárban acélrugó és ssv nyílt olajfürdõ
elõfeszítést a teló belsejében légkamra (gondolom a rugo felett helyezkedik el) végzi, amit kívülrõl lehet állítani (belepumpálsz), a csillapítást viszont csak belülrõl

nagyjából ennyi

cseko

cseko

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
Én már fel se merem tenni a kérdésemet.Én ugyan több ízben is vettem a fáradságot és megnéztem az oldalukat,ki is másoltam,viszont nem vágom az angolt.Ezért merem megkérdezni,hogy valaki eltudja mondani, (lefordítani) hogy a Drop off 2 telónak pontosan mi van a két szárában,és mit lehet rajta állítani?

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Sajna nekem nem sikerült megtalálni annyira szerencsétlen voltam, de nagyon rendes tõled ez az óriási fáradtság!

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
Soha nem bírom felfogni miért nem képes valaki venni a fáradtságot, és megnézni a gyártó oldalán amit keres, de kérésed parancs ;)

EXR Pro

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Eerie: be tudnád linkelni az EXR Pro-t?

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
A korábban EXR most pedig MZ által fémjelzett, olajfürdõ nélküli, elasztomeres ócsó Marzo kategória mind OEM termék, azaz a Marzocchi-tól elméletileg nem is veheted meg, csak bringával egybeépítve. Valójában ezek nem Marzocchi telók, a Suntour gyártja õket a Marzocchi-nak. Olyanok is, szerintem inkább keressen az ember fia valami régebbi Bombert, ha ilyesmiben gondolkodik, mondjuk 2002-es MXC, azokat néhol még egész olcsón be lehet szerezni, és hát a mozgásuk közötti különbség ég és föld.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts

Mit gondoltok, a MARZOCCHI EXR PRO, ami a Mali honlapján van melyik telónak feleltethetõ meg a Marzó hivatalos honlapján?

Egy fantasztikusan merész képzettársítás után meg merném kockáztatni, hogy az EXR Pro a Marzocchi oldalán hihetetlen módon az EXR Pro-nak felel meg ;D Döbbenetes, igaz? 8)