Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3027 hozzászólás a témában

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
minek 180? nem tom, az az mz comp nem tûnik túl vaskosnak, de az én x vertem, ami hasonló, talán picit könyebb, már eléggé kész van a 160as avidtól. a bal válla hátrébb van mint a jobb...
télleg pecsába el lehet adni szerintetek egy nem túl jó állapotú villát, vagy ott is hozzáértõk császkálnak? mert állítólag néha vannak jó cuccok. mé kell egy villának ilyen gagyinak lennie?

dyo

dyo

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Hali! Nekem egy '04-es Mz Comp-om van, és most akarok hozzá 180 körüli tárcsát szerelni Deore hidr. fékkel. Nem túlzottan zúzom a gépet, azaz fõleg XC-s jellegel használom+városi ugra-bugra, de azért érdekelne, hogy árthatok-e a telónak (pl:nagyon megtekeri...), ugyanis nem valami merev a kicsike, annak ellenére, hogy fékmerevítõvel némi javulást értem el. Ha számít 75 kg körül vagyok.
Elõre is köszi!

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
szentem annyi pénzért jobb nem Usd-s telót is vehecc...az szentem jobban megéri so csatlakozom az elõttem szólóhoz

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
azt en is alairom hogy a SC shiver (nem a DC!!),nem a legolcsobb igaz USD,es jo is de csavarodik...sokak szerint szep de csak ezert ne vegyel egy telot.

De minden azon mulik mennyi az annyi

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ha csak azt nézzük hgogy egy srác kb lassan 1 éve próbálja itt eladni a fórumon, az apróban, és még mindig nem tudta... nemsok embernek van.
de pl. Kinda Géza nevü erdélyi srácnak (bpdh nyertese) is ez van, simán küldi vele, és látszólag nem is volt nagyon megcsoffadva alatta, az azt jelentheti h jól bírja a kiképzést(bár amennyit ö a földön volt... ::)) kicsi villa(ez relatív) lévén usd, nincs fékhíd, ezért picit nyúlósabb, kevésbbé merev mint egy normális teló, cserébe ha minden igaz az usd miatt sokkal szebben kéne mozognia. (de itt meg az köszön be h shiver..)
ha olcsón kapod, megéri megvenni, eredeti árért nem. annyiért már kapsz ugyanilyen massziv, de többet, szebben mozgó, egyszerübben beszerezhetõ telót.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Mit hogy bir? Ilyen kerdesekre nem lehet valaszolni..
mire hasznalod?
milyen bringaba?
milyen fekkel?
testsuly?
En nem vennek a helyedben,de kinke mi... ::)

Kinrade

Kinrade

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
csao! szeretnék venni közeljövõben egy shiver sc-t, és érdeklõdnék hogy szerintetek hogy bírja.

én

én

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Már kipróbáltam, de úgy extrém puha, nem üt fel de ezt csak a 10 cm guminak lehet köszönni.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Az egyik oldalról az összes cumót kipakolhatod, rugóstul mindenestül... Még úgy is kemény lesz... És zsirozzad sürün.

én

én

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
2003-as Exr compom van.Kicsit könnyû vagyok, a villa meg kicsit kemény.Használ valamit, ha mondjuk ??? ki veszem ez egyik szárból a leütés gátló gumit ami majdnem végigéri a rugót?
Köszi

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Nem lehet ugyanaz, esetleg csak úgy ha minden egy kicsivel nagyobb :)

Ekkora anyagmennyiség mellett egyáltalán nem gáz a normál nyak...

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
amúgy belsõségeit tekintve ugyanaz, mint a normál? (gondolom igen..) , és mennyire gáz 150mm normál nyakkal?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
szertem igy gondoltad
drop off bol is van 150mm-is
szinten oem

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Biztos OEM cuccos, vagy limitált széria direkt a speckónak. :P

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
de ez gyárinak tûnik..:
http://www.specializ...4cz3c1e8.j27005

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Mivel a becsúszók felületkezelésén és a belsején kívül megegyezik a Z150-nel, könnyedén átalakítható 150mm-re.

Valószínû a kicserélték a belét a z150-ben lévõre és kész is.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Tud valaki 15 cm-t mozgó dj II-rõl? Ezüst színû a becsúszója.....

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
jo kérdés. nekem 15öt mondtak de gyapinál még nem kérdeztem. hijjad fel remélem foglalkozik ilyennel (ha már tagokkal nem )

Brot

Brot

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
es mennyi cash az a persely cucc?

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
szerintem jók. bár jobb a manitou sherman. de a psylo olcsóbb is, de drágább viszont jobb. igazából nem tudom, mert egyiket se próbáltam, de asszem igy van! de lehet, hogy nem!!!! ;D ;D

van marzocchi topic!!!!!

keress rá mert EZERszer meg lett beszélve...