Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Indította
zOrg
, 2002. július 02. 06:48
Írta 2004. április 19. - 15:47
gyári sárvédõ 8500 huf, telópumpa meg mind kompatibilis, vehetsz akármilyet.
a nyomásra ügyelni kell!
dj3 idei: lemértem, több, mint 3 kiló, 25 grammig pontos mérlegen 3125 gramm.
a nyomásra ügyelni kell!
dj3 idei: lemértem, több, mint 3 kiló, 25 grammig pontos mérlegen 3125 gramm.
Írta 2004. április 18. - 19:56
Van valami javaslatotok telópumpa ügyben?A telópumpák szabványosak vagy ott is van többféle?
A manitou pumpája jó hozzá?
Az SKS telópumpáját tudom ajánlani. 25 bar-t tud max.Marzohoz és elméletileg minden más egyéb telóhoz használható. 7900 Ft az ára
Írta 2004. április 18. - 13:43
Írta 2004. április 18. - 13:15
A prospektusokban látható sárvédõ az jár gyárilag a telóhoz,vagy csak vásárolható hozzá?
Van valami javaslatotok telópumpa ügyben?A telópumpák szabványosak vagy ott is van többféle?
Írta 2004. április 17. - 00:03
lepattogzó festék igaz, de vigyázz rá.
mellesleg most elkapta ez a divat az összes gyártót.
5mm festék MÁZ mindenre...
na de mind1.
nem volt mázlija.
én 2 ilyet látok, egyiknek sem volt még baja...
a levegös teló lényege meg h engedi a levegöt, most hetente/2hetente/havonta utánafujod picit, hát... sztem nem nagy probléma, föleg h ennyiért kapsz ilyen telót....
és az eresztésröl meg pont ezaz:
csak azoknak van vele gondja, akik alig tesznek bele levegöt.
ha mondjuk eléred a minimum megadott nyomást, már nem lesz vele gond.
ezt már többen is írták itt....
meg mondják élöben is többen.
mellesleg most elkapta ez a divat az összes gyártót.
5mm festék MÁZ mindenre...
na de mind1.
nem volt mázlija.
én 2 ilyet látok, egyiknek sem volt még baja...
a levegös teló lényege meg h engedi a levegöt, most hetente/2hetente/havonta utánafujod picit, hát... sztem nem nagy probléma, föleg h ennyiért kapsz ilyen telót....
és az eresztésröl meg pont ezaz:
csak azoknak van vele gondja, akik alig tesznek bele levegöt.
ha mondjuk eléred a minimum megadott nyomást, már nem lesz vele gond.
ezt már többen is írták itt....
meg mondják élöben is többen.
Írta 2004. április 16. - 23:24
Pár sorral odébb Biczaj kolega azt írja a Drop-off-ról,hogy az övében, egy hónap használat után kinyiffant a csillapítás,elereszti a levegõt,gyatra a festés,a kavicsoktól lepattog.Erröl mi a véleményetek?
Én is ilyen telót akarok épp most venni és ez kissé elszomorít,elbizonytalanít.Igaz lenne?Egyedi eset?
Én is ilyen telót akarok épp most venni és ez kissé elszomorít,elbizonytalanít.Igaz lenne?Egyedi eset?
Írta 2004. április 16. - 14:07
Azért nem egészen DjIII Made in Italy vs. Comp Made in Taiwan. A Drop off Comp egyébként asszem csak egyik oldalon rugózik vagy csillapít
Írta 2004. április 16. - 13:55
Írta 2004. április 16. - 13:45
Most van egy psylo,m(2001) de nem tetszik a mozgása.. meg nem is szép a fehér Psylo 2003as PolarX be
Jó de inkább azért mert nem mozog olyan jól csak ha el tudnám adni akkor tudnék új telót venni.. de hát mindenki csak igér hogy megveszi azt csá semmi 3 napig izélgetnek hogy ok megveszi azt utána rám se bagózik csak eltünik az ígéretek ködjében.. (pfuu de költõi)
A drop off compot már én is néztem : Szép jól mozog
amúgy jó teló??a 2004esre gondoltam
Jó de inkább azért mert nem mozog olyan jól csak ha el tudnám adni akkor tudnék új telót venni.. de hát mindenki csak igér hogy megveszi azt csá semmi 3 napig izélgetnek hogy ok megveszi azt utána rám se bagózik csak eltünik az ígéretek ködjében.. (pfuu de költõi)
A drop off compot már én is néztem : Szép jól mozog
amúgy jó teló??a 2004esre gondoltam
Írta 2004. április 16. - 13:44
DJ3 nincs 3 kiló!!! kb 2.5 ... és azért gondoltam hogy ezt kellene mert mondta hogy strapabíró legyen és szépen mozogjon ... és hogy kicsi ugribugrit is bírjon el ... nos ez elbírja
Írta 2004. április 16. - 13:05
mást is ennyiért behoznak? ;D Egyrészt talán a súllya miatt nem a dj3!Psylo 2 kilo sincs!
Írta 2004. április 16. - 13:00
vegyél Drop-Off II -t. Én is azt akarok. Jensonusatól postaköltséggel együtt is kihozzák 80ért. http://www.jensonusa...aspx?i=FK703A21 Az tuti jó. A Dj III több mint 3 kiló. Azért az sok.
Írta 2004. április 16. - 12:49
Nekem azért meggyõzõ a DJ3-as mert már megjelenésre is 1 komoly telo!! Szerintem az 1ik legtutibb ... fölleg ha ugrabugrálni is akar kicsit az ember vele ... ;D
Írta 2004. április 16. - 12:47
veszel újjonan psylo xc-t vagy drop off comp vagy kicsit többért dj3 vagy használt 02-es psylo 50-ért kapsz xc-t!Vagy 70 körül csõtengelyessbe használt xc!Lásd én psylo xc-m csõtengelyes 02-es 75! ;D Én se értem miért nem jó neki a psylo! :'( >
Írta 2004. április 16. - 12:11
Írta 2004. április 16. - 12:05
Basszus azt tudom hogy marzocchi.com onnan néztem mert ezek freeride telóknak vannak feltüntetve... és hát én amolyan mindenhol bociklizõs fazon vagyok.
Na jó akkor olyan telót keresek ami:
-jól és finoman mozog
-legalább 100mm tudjon mozogni (ha több az se baj)
-ne kelljen sokat "ápolni"
-bírja a kiképzést!!!
-ne legyen k*urva drága (max 80)
na ilyet mit tudtok??(nem lenne baj ha Marzo lenne)
igaz hogykicst drágább mint terveznéd (kb 90-100e) de szerintem neked akkor a Marzocchi Dirt Jumper III kellene!!
Írta 2004. április 16. - 11:57
Írta 2004. április 16. - 11:54
Basszus azt tudom hogy marzocchi.com onnan néztem mert ezek freeride telóknak vannak feltüntetve... és hát én amolyan mindenhol bociklizõs fazon vagyok.
-jól és finoman mozog
-bírja a kiképzést!!!
-jól és finoman mozog
-bírja a kiképzést!!!
Írta 2004. április 16. - 10:59
Írta 2004. április 16. - 09:48
Sziasztok,, nekem a marzo drop off-ról lenne néhány nem jó véleményem, egy hónapja használom mivel ez volt a bicajban,de azóta kinyiffant a csillapítás,elereszti a levegõt, pedig kevesebb mint 1.5 bar van benne ??? ??? a festése pocsék-ahol kap egy kis kavicsot ott a festék azonnal lepattan.. amúgy jó,,, 8)