meg mintha a fékfelfogatás IS => PMA 2005 -osben az a jo, hogy 2006 -ra csak a szine valtozott.
csakhogy kötekeggyék még kicsit
meg mintha a fékfelfogatás IS => PMA 2005 -osben az a jo, hogy 2006 -ra csak a szine valtozott.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
annyiért most vennék 2-tHa mar itt tartunk Konas az SL -rol es az XC -rol beszelt, legalabbis az idezett szovegben az volt es arra valaszolt, aztan utana irta hogy neki Race van.
De akkor egyetertunk abban hogy a Marathon XC 100e -ert ujonan nagyjabol a legjobb vetel, mivel sehol nem lehet olyan aron megkapni, de ha megis...
a maraton race (Konás azt e,lített) nem eta-s....viszont könnyû....Biztos hogy erre gondoltal?
http://ebike.hu/term...implavallas/870
Korbejartam a dolgot, de hasznaltan 110e volt a legalacsaonyabb ar amit talaltam. Ez egy Eta -s villa.
Varom a linket, a vadonat uj 100e -es villarol
Nézegettem az apróba a Marathon villákat és volt egy SL meg egy XC 100ezerért. Megéri ilyet venni használtan? A mellékelt képek alapján szép állapotúnak tûntek. Mer ha megéri lehet hogy nyáron beújítok egyet:)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu