Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3027 hozzászólás a témában

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
HHHmmmmm..Marzocchi 66!!!! mozog vagy 160-170-et!!! szép kis darab....most mutatták be asszem..! ::)

http://www.pinkbike....pbpic193124.jpg

.....nekem tetszik.. ;) ;D

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Sõõõt!
www.answerproducts.com : manitou
www.sram.com : Rock Shox

Minden fennt van,sõt,FÓÓRUM is! Ott lehet érdeklõdi,persze világnyelveken... ::)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
sirus.
nemtudom menniy.
aztmeg nem is hiszem h lenne boltban.
és nem is egy felhasználási kategoriát írtál...
egy ujságban látod a márkanaveket és kérdezel rá mindig ujabbra? mert ugy tünik nekem...
www.marzocchi.com
fentvannak a régi telók is..
ez az információs társadalom lényege....

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
S1ru2
RS Psylo - Boxxer - Marzó...
Baze én ezt már nem tom követni.... :-X
Vegyé Sync telót,mert a gazdaságos downhill kerékpárban is az van,tuti bírja alattad is!
Bye

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Figyu ilyen telót még be lehet vhol szerezni??

Marzocchi Bomber Z1 MCR (2001)
Marzocchi Bomber Z1 Drop Off (2002)

ha tudsz segíteni annak örülök. Esetleg árat is tudsz mondani az remek.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
manitou vs marzo
ki melyiket szereti
black ELITE: minden kivulrol allithato, a rugout is 100/120mm között. oda ut visszaut, és elöfeszítés. minden kuivulrol
tpc csillapitas, opcionális v-fékszem
marzo do: kivulrol nem állíthato, belulrol sem minden...
elofeszitest meg a levegovel tudsz neki adni, telopumpával, vagy benzinkútnál(némelyik cucc belemegy)
csak tárcsafék...
válassz.
black elite komplettebb telo, összetettebb, állíthatóbb, de ezzel együtt drágább is.
~80e vs ~120e.....
de ha már a 120e-s villát megvennéd, akkor ~135e dj 2... acél becsuszo, állítható, full jo...

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
hi! Látom drop off comp a téma.ehhez nekem is lenne pár szavam.. ;D so:az említett drop off comp a jobb v Manitou black elite? ez a kérdés nekem most elég lényeges...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
h jobb, meg drágább....

cseko

cseko

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
És mit jelent az,hogy Z1-es széria?

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
Drop Off Compot kaphatsz pl. a Blue Cetben Gyapinál, vagy a Maliba is elmehetsz, õk is árulnak. A Drop off 1-2 abban különbözik, h azok Olaszo.-ban készülnek és állítható a csillapításuk. A 2nek pálcával, az 1nek kívülrõl, ill. az 1nek ETA-val blokkolható a rudóútja. Az utóbbi kettõ Z1-es széria, a Comp az csak úgy simán "drop-off comp"

cseko

cseko

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Nem tudjátok,hol lehet széles e hazánkban Drop Off Comp telót venni?Pár boltot már felhívtam de semmi.És mi a különbség a drop off 1 és 2 között?
Kb mennyibe kerülhetnek?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Sala: nem mindenki ugy született, hogy amikor kibújt az anyukájából, hozott magával a marzocchi telókhoz tunning tervrajzot ... szal számomra a felkoppanásgátló nem feltétlenül jelenti azt, hogy rövidebb lesz az út!!

És ha még úgy is van, akkor is ez a topik arról szól, hogy feltegyünk kérdéseket és aki tud az válaszol ... tehát ha nem tudsz kultúráltan válaszolni a feltett kérdésre, akkor inkább ne is mondj semmit!!

Biztosra veszem hogy én is tudok olyat amirõl neked halvány lila gõzõd sincs, de ha megkérdezed, nem foglak elküldeni melegebb ékhajlatra, hanem megpróbálok a legjobb tudásom szerint õszintés és szívesen segíteni ...

Ha a segítség nem õszintén jönne, akkor inkább nem égetem magam hasonló beszólásokkal, mint amit te ejtettél meg az elöbbiekben!! >:( >:(

Köszönöm!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

De ha kicserélem a rugót ... attól még nem fog teljesen kicsúszni a teló 130-ra amikor mondjuk pl viszem a hátamon???
Mert ha igen akkor ha mászok vele az ugyanugy nem segít rajtam!

Amugy meg van a rugo felett 1 olyan kb 4 centis mûanyag csõ! Ha azt kiszedem akkor máris nincs 130-as utja ... csak 90 ... és az cc-re sokkal jobb!! :D

Igaz ez nem cc telo ... ;D

Ano: Ne zsibbasszá!!!Rob irta hogy kell
Felkoppanásgátló !!!

Ami egy 20mm magas kb15mm átmérõlyü henger amit a nyomorudra huzol.

Ne csak nézz láss is!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
De ha kicserélem a rugót ... attól még nem fog teljesen kicsúszni a teló 130-ra amikor mondjuk pl viszem a hátamon???
Mert ha igen akkor ha mászok vele az ugyanugy nem segít rajtam!

Amugy meg van a rugo felett 1 olyan kb 4 centis mûanyag csõ! Ha azt kiszedem akkor máris nincs 130-as utja ... csak 90 ... és az cc-re sokkal jobb!! :D

Igaz ez nem cc telo ... ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ano: öcsémnek van 110-es marzo rugója, kersdd meg, hátha eladja.
akkor már csak egy kis felkoppanásgátló kell a nyomórúd feje alá, és kész is!

dropoff comp: ennyiért soha jobbat tipusú villa.
évente lesz egyszer vele bajod, mikor az olajat kicseréled, mert venned kell egy fél litert, ami van vagy 500 forint..... húha.

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
ano:
rugocserevel tudod orvosolni a problemadat.
a marciusi bikemaba az olajcsere mellett ottvolt meg a rugocsere is leirva/fotozva.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
skob:

szerény nyomott véleményem szerint megéri.
hideg meleg tök mindegy neki, mozgása csillapítása valami isten, pontosan kimozogja az útját.....
....egy baszott jó teló na...

Skob

Skob

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Üdv emberek..

Szeretnék venni egy Drop-Off comp-ot. Vele kapcs. érdekelne pár dolog ha van valakinek ilyen /Értem ezalatt hogy: hogy mozog, hidegben hogy mozog, mennyire nehéz, strapabíró-e és hogy megér-e 80K-t... ??? ??? ???

ThnX ;D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Hali!

Szerintetek ha a DJ3-asomat negatív levegõvel tehát úgy használom hogy kiengedem belõle az összes levegõt és aztán még összenyomom a telót köbö 5-6 centisre és a maradék levegõt is kiengedem (akkor puhábbnak kéne lennie) nem lehet semmi baja? Szal nem fárad hamarabb a rugó vagy ilyesmi?
Kössz elõre is :)

Ha nem számít hogy nagy az út amit kimozog de puhábbat akarsz ... akkor szedd ki az 1ik rugót valamelyik oldalról ... ha meg úgy nagyon puha, akkor még mindig fújhatsz kis levegõt bele hogy kicsit keményebb legyen ...

Amúgy én is így csináltam, csak nekem az a bajom hogy sok a 130mmes mozgás ... szar így vele mászni ;D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Csá emberek!

Lenne 1 kérdésem!
Miszerint vettem 1 Marzo Dirt Jumper3-at ... és tudtommal lehet csökkenteni az útját 130mm-rõl 110-re!
Nah errõl kéne nekem pontos info és leírás hogy hogyan mûködik ez ... a hivatalos weboldalon nem találtam ilyen jellegû info-t ... de lehet hogy rossz helyen nézelõdtem, vagy 1szerûen vak voltam ... :D

Elõre is thx ... ;)