Én nem értem!!!
Állandóan ez a "telótöréspara".... :PIgaza van Thez-nek mér nem arra használjuk a telót amire való!!!!!Könyörgöm ha van 5E -vel drágább széria és dörtölni akarok meg buldózerelni és a neve is ezt sugallja,meg a majd 3kilája akkor mért nem azt veszem, ha meg streetelni akarok akkor veszek egy jóval könnyebb manitout vagy rokksokkot ami még többet is bír mint egy Z1 W,és biztonság kedvéért még rövidebbre is vehetem az utat és nem lesz baja a nózitól.....bazze mindent arra mire való ÉRTEM!!!!
Egy cc vázzal se mész neki egy 6m-es buckának!!!(ha igen akkor rossz helyen élek és bocsi!! )
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Indította
zOrg
, 2002. július 02. 06:48
vendég_norbert78_*
Írta 2004. március 18. - 16:26
Írta 2004. március 17. - 21:25
latom nem vagy marzo fan. ensem.
de neked csak a manitou, csak az kell neked, mi?
kevesebb embernek tort el a 2002es dj. jo, tom ahogy zolle mondta, ha valamibol keves van, kevesebb is torik. de pl aron kolleganknak, egykoron begbie-nek is ez volt, igaz dj1. de csak nem volt annyival szarabb a 2 ugye?
vagy de...
no mind1.
de neked csak a manitou, csak az kell neked, mi?
kevesebb embernek tort el a 2002es dj. jo, tom ahogy zolle mondta, ha valamibol keves van, kevesebb is torik. de pl aron kolleganknak, egykoron begbie-nek is ez volt, igaz dj1. de csak nem volt annyival szarabb a 2 ugye?
vagy de...
no mind1.
Írta 2004. március 17. - 21:09
Írta 2004. március 17. - 21:02
nyomogattal mar shiver sc-t? ha a wedge vele egy kategoria, akkor nemtudom mire szamitottak az emberek.
mert az kanyarodik meg akkoris amikor nem kene neki.... szal midnen iranyba jar, csak elorefele nem....
de birom. ha megvesz az ember valamit, viselje kovetkezmenyeit.
en anno megneztem a villat, megfogtam a kereket a 2 labam kozott, es jol elkezdtem kanyaritani a kormanyt. majd elkezdtem rogton rohogni. mert majd 30°ot sikerult elforditani. na, ez gaz. de pl aki vasarol villat, az ezt nyugodtan megteheti, meg mielott kidob az ablakon ennyi penzt... vagy tudni kell, mire megy a villa. meg h a DJ akkortajt 5-e vel volt dragabb. es ha vkienk arra kellett, akkor mar a nevebol kifojolag is miert nem azt vette meg?! hat, de az emberi logika felulmulhatatlan volt midnigis. egyszeruen masra valo a villa. ezert futott mellette a DIRTJUMP szeria....
mert az kanyarodik meg akkoris amikor nem kene neki.... szal midnen iranyba jar, csak elorefele nem....
de birom. ha megvesz az ember valamit, viselje kovetkezmenyeit.
en anno megneztem a villat, megfogtam a kereket a 2 labam kozott, es jol elkezdtem kanyaritani a kormanyt. majd elkezdtem rogton rohogni. mert majd 30°ot sikerult elforditani. na, ez gaz. de pl aki vasarol villat, az ezt nyugodtan megteheti, meg mielott kidob az ablakon ennyi penzt... vagy tudni kell, mire megy a villa. meg h a DJ akkortajt 5-e vel volt dragabb. es ha vkienk arra kellett, akkor mar a nevebol kifojolag is miert nem azt vette meg?! hat, de az emberi logika felulmulhatatlan volt midnigis. egyszeruen masra valo a villa. ezert futott mellette a DIRTJUMP szeria....
Írta 2004. március 17. - 21:00
50 sec nagyon lol!
nezzetek meg ott van meg kulon extrem fr
fr topic meg lol-abb.
iljics es akko meg a 97-es z1-rol ne is beszeljunk!
nezzetek meg ott van meg kulon extrem fr
fr topic meg lol-abb.
iljics es akko meg a 97-es z1-rol ne is beszeljunk!
Írta 2004. március 17. - 20:58
miert, szar? birom h midneki mondja h az.. akkor minek vette meg?!
.... es akkor nem is hal meg olyan hamar....
Elõszõr volt egy jól megfigyelhetõ "dukurvajóésolcsóveszekénis" hullám aztán rá pár hónapra jött egy eladási hullám, nyomott áron adták el sokan.
Ez egy '01 Z5 Coil 130, annyit bír amennyit egy kihúzott Z5...vagyis keveset. A Z1 megnevezés pedig marketing.
Olyan hamar ? Éveket kéne kibírnia mint a mára már legendás '00-'01-es Z1 villák !
Írta 2004. március 17. - 20:54
gondolom hogy a marzonál sem véletlenül van freeride és extrém freeride kategória.
pl shiver sc az szerintük freeride 100mm úttal
super monster, junior T,888, shiver dc, dh/xtreme freeride.
170-200mm
pl shiver sc az szerintük freeride 100mm úttal
super monster, junior T,888, shiver dc, dh/xtreme freeride.
170-200mm
Írta 2004. március 17. - 20:51
jah, errol is volt mar par 30 oldalas vita....
mindenesetre ez nem a tipikus odaverem mert tuleli villa, de miert is varjatok ezt tole?! nem erre valo.... szal vagy technika legyen meg, vagy pihentetni jobban, mint egy merevvillat....
mindenesetre ez nem a tipikus odaverem mert tuleli villa, de miert is varjatok ezt tole?! nem erre valo.... szal vagy technika legyen meg, vagy pihentetni jobban, mint egy merevvillat....
Írta 2004. március 17. - 20:44
Írta 2004. március 17. - 20:35
miert, szar? birom h midneki mondja h az.. akkor minek vette meg?!
akinek meg nincs az....
egyszeruen mindenki masra hasznalja mint amire valo..... freeride...naponta 3 letores, de ezt leszamitva vegig 2 kerekkel a talajon vagy... se sikra ugras, se dirt, se nózvilmos.... es akkor nem is hal meg olyan hamar....
akinek meg nincs az....
egyszeruen mindenki masra hasznalja mint amire valo..... freeride...naponta 3 letores, de ezt leszamitva vegig 2 kerekkel a talajon vagy... se sikra ugras, se dirt, se nózvilmos.... es akkor nem is hal meg olyan hamar....
Írta 2004. március 17. - 20:30
miért mit vártál ,hogy kiírják a kezdõlapra hogy ne vedd mert szar?!
nem a maguk ellenségei.
Gondolom oda az van írva amire tervezve lett,nem az amilyenre sikerült...
Van valakinek z 150 fr villája?megoszthatná a véleményét.léci léci lécci (2004 es)
nem a maguk ellenségei.
Gondolom oda az van írva amire tervezve lett,nem az amilyenre sikerült...
Van valakinek z 150 fr villája?megoszthatná a véleményét.léci léci lécci (2004 es)
Írta 2004. március 17. - 19:15
iljics!
Itt is Z1 wedge a neve és nem ugy tûnik mintha a gyártó szerint is életveszélyes lenne.
http://www.marzocchi...sefork_2002.gif
Itt is Z1 wedge a neve és nem ugy tûnik mintha a gyártó szerint is életveszélyes lenne.
http://www.marzocchi...sefork_2002.gif
Írta 2004. március 17. - 16:57
Üdv!Nekem egy 2002-es mxc-m van, de 2003-as vállal(lyukas) és 3 részbõl álló lábak+hid rendszerrel.Azt hallom mindenfelöl, hogy a 2002-es Marzók törnek.Én 100 kilo vagyok és cc-zek, de szeretek ugratni, nyulazni.Szerintetek kitörhet alólam ez a villa?Már annyira f*sok, hogy amikor tekerek már csak azon jár az eszem hogy mekkorát esnék ha most eltörne.Szal van tényleg félnivalóm, vagy nem?
Írta 2004. március 16. - 16:29
Írta 2004. március 16. - 16:26
Írta 2004. március 16. - 15:26
Írta 2004. március 16. - 01:22
Jó lenne ha mi is a világ boldogabb feléhez tartoznánk, de sajna a Mali tényleg nem akar errõl hallani. Engem is elhajtottak, hiába írtam a Marzonak elõtte. Õk azt mondták cserélik, de Mali nem akarja. Nem tudom, hogy érvényesíthetném azt ami +illet.
Írta 2004. március 15. - 18:58
02-es wedge lehet hogy szépen mozog de nagyon törik!
Egyáltalán miért hívjátok Z1 Wedge-nek ? Miért nem '01 Z5 Coil 130-nak ? Hiszen az, mindenki (?) tudja ! Törik mint a szél, a Marzi is cseréli õket '03-as villára a világ boldogabbik felén !
Boltbajárásra és CC-re jó, másra életveszélyes a gyártó szerint is !
Írta 2004. március 14. - 21:56
ahogy sala említette vala: a gumibakot, vagy a rugót, amit levágtál, vagy egy darab mûanyagot be a nyomórúd feje alá. a rugó meg elvág. vagy vesz rövidebbet. (az öcsémnek van 110-es gyári marzo rugója, olcsón megszámítja)
Írta 2004. március 14. - 21:16
rugó elvág vagy szerez uj rugót.
Amennyivel rövidebb rugót raksz bele egy akkora müanyag tuskót kell a nyomorudra huzni.
ennyi
Amennyivel rövidebb rugót raksz bele egy akkora müanyag tuskót kell a nyomorudra huzni.
ennyi