Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BOA vs. Caprine DUAL vs. Merida Matts Dual....

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
137 hozzászólás a témában

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Aszomták Április!!! Kb 15-20a körül!!!  ;)

De ha késik ne engem nyakazz le!!!!!  ;D

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 hozzászólás
Mikor jön a 2002-es Polar-X? Várom már...

jackdaniel

jackdaniel

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás
Nekem még a Mongoose vázak is tetszenek, különösen mióta láttam a Kranked II -t. Tudja valaki milyen árban vannak?

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Csütörtökre lesznek meg a megigért fotók, sajna a konzolról a vaku miatt nem sikerült a közeli, de a többi képen látszik rendesen.

üdv
Nolan

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
Ebben a témában már csak a sz*rt kenegetjük jobbról balra, mert ugyanazt írja be mindenki átfogalmazva/csak kicsit/!

De azért nekem tetszik, és nyugodtan írjatok! 8)

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Morty:
Itt Pécsen van még 1 db leárazva, a többit már elvitték.

üdv
Nolan

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
És milyen szép lesz a Mamba, ha készen lesznek rajta a lángok! :)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Nem verünk meg Begbie!!!

Amúgy én is nagyon szemeztem a Napalmal csak éppen perpillanat akkor nem volt +20e-em!

Amiért végül a PolarX mellett öntöttem az az ára a minõsége és a szép szine miatt volt!!!

Azr azt beláthatjátok hogy a PolarX kék szebb mint a Napalm izé szín ?!?!

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 hozzászólás
Nolan: Honnan tudod a Boaah árát? Mer a Mali honlap besz@rt, még anno, oszt Saujhelyen nincs Mali Dealer... Melyik boltban ennyi?

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Morty:
A Napalmnak szerintem legjobb az ár/érték aránya! (polar-x esek biztos agyonvernek)

Tényleg ennyi!

Beg

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Egy haverom vett egy Boát, kinézetre ugyan  megbánta, de elég erõs, az alsócsõ a nornál szabvány 2 col helyett 4 colos, de egy festés azért ráférne! ;D
Asszem olyan 33 e-be kerül ittnálunk!

üdv
Nolan

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 hozzászólás
GYA!
Andix! A Napalm tényleg ilyen áron van? Mert szerintem brutáljó kis bicó...
8) 8) 8)

Morty Mike

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
No igen, A Polarx--Caprine, 40 rugo, Napalm, Ghost, 50-80 rugesz, a hitec, meg a Ruckus, meg 85ropi.
De attól függetlenül, ezek az "erõs" merevvázak. Ha valamit kihagytam,... de remélem nem.  ;D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
No Andix must mögmondtad...
Viszont a Ghost/HiTec/Napalm nem éppen annyiba kerül mint az elsõ három...
A Boa pedig boáááááááááááááááá....

HeavyTools-ok valami óbudai boltban leárazva kaphatók...címet sajna nem tudok  :-/

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
No> akkor röffenek egyet, most van idõm.
Mail Boa > Randa és kész.
Polarx > Fasza és kész. De nincs yoke.
Merida Dualok > Jól néz ki, de erõsítés nuku, nem bízom benne.
Caprine Dual > Nehéz, és túlerõsített. Van yoke.
Napalm/Ghost/P... > Kúúúl, és még nem is nehéz. Yokeos.
Hitec DS > DS vkn mennek vele, nem lehet rossz. No yoke!..
Ruckus > Leg. Lopes is evvel megy!
Heavy Tools > ??? Yoke
Na tulajdonképpen ezért röffentem be! Mennyi a Heavy Tools váz bolti ára? Nagyon megtetszett, és végre ez sem tucattermék. És a yoke miatt belemehet a "giga" külsõ ebbe is.

Soc.

Soc.

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Mostmár elárulhatom, hogy én is egy Dual Thrust-öt nyúzok  ::) Nekem eddig semmi bajom nem volt vele, pedig teló nélkül csinálok szintugrásokat, eséseket  ;) stb...
Szerintem jó kis váz, és egy-két szerelõ szerint jobb mint a polar-x.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na ez mar valami.
Tetszik ez az ugyanazaz a vaz teoria.:)  Bar ugyis a bringaboltos haverom velemenye fog szamitani.;)  (Ove volt ez a '98-as Crux vas is, es o igert valamilyen megoldast a CroMo vazon valo tarcsafekrogzitesren 8) Ha lesz raero ideje  es segit a tervezes/kivitelezesben, akkor marad az oreg vaz. Ha nagyon belendulnak a vasarlok, es sokan akarnak mindent venni a tavasz kozeledtevel, akkor lesz valami uj vaz. Most pillanatnyilag erzelmi szempontok miatt a Merida Dual Trust vaza all elol (rohadtul tetszik a szinosszeallitassa), utana a Magellan Crux. Azutan fene tudja. Pyxis, vagy valami mas konnyu es eros Merida? Penz, ido, erzelem....

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Annak idején Dual Thrust-ot akartam venni minden áron, de aztán bejött egy NAGYON jó ajánlat váz+telóra, s végül az lett belõle, de továbbra is bejün a Dual Thrust.
Fogadok egy sörbe, hogy itt mindenki ugyanarról a váztörésrõl tud, így aztán 1 eltört, de mivel mindenki vbeírja, hogy hallotta úgy tûnik, mintha egy szar lenne.
PolarX-et nem vennék, mert túl sok van a fogason, Caprine Dual-t nem vennék, mert nehéz, s nem lehet vele tekerni /ha estleg rádjön a bolondóra/...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na. Mondjatok mar valamit :) Mindent Elolvasva semmit se merek megvenni, de egyre inkabb hajlok az uj CrMo vaz fele, amit tarcsafekrogzitessel is rendelkezik. Ja persze Yasec lenne, ha vallalna. Tenyleg mikor lesz Sport 2002?
Ha megsem, akkor most legyen az oreg Crux hegeszteteses tarcsafekrogzitesel, vagy vegyek uj vazat idiota CC-zesre (mondjuk ugy agressziv). Sajnos nagyon tetszik a Merida Dual Trust, de az szerintetek torik. Bar itt mindent torik, meg a 20mm-es 100tonnas sufniban tarolt bringa is   :-/
Na a lenyeg az hogy nemtom mi a lenyeg. Ja, most megint tul sokat ittam a Nagybatyam palinkajabol, meg borabol.
a fenebe.
na majd holnap.

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
Nem olyan gagyi!Szerintem szép.
Az tény, hogy nem olyan erõs mint a PolarX, de szerintem szebb!
A Caprine mellett mindenki lemarad merevségben, de súlyban is!