Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BOA vs. Caprine DUAL vs. Merida Matts Dual....

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
137 hozzászólás a témában

vhagera

vhagera

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Csá!
Asszem jól megtaláltam ezt az oldalt a fórumot meg pláne. Volt már Caprine dualom->eladtam vettem polarx-et: beletettünk egy boxxer-t és egy rossz ugrás után kiszakadt/a boxxer kitépte/ a fejcsapágyház, ezért vettem Mali Boát. Volt már rajta boxxer, shiver, monster, supernova, és meg se szólalt a fejcsapágy.Azért fikázzátok mert nem ismeritek. Könnyebb, mint az összes többi /polary,cdual, mdualfun,stb/.Ja és a mali maba se jobb, sõt százsor gyengéb....NA CSÁ!
ÉLJEN BOA! 8) :) :) ;D

vhagera

vhagera

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Csá!
Asszem jól megtaláltam ezt az oldalt a fórumot meg pláne. Volt már Caprine dualom->eladtam vettem polarx-et: beletettünk egy boxxer-t és egy rossz ugrás után kiszakadt/a boxxer kitépte/ a fejcsapágyház, ezért vettem Mali Boát. Volt már rajta boxxer, shiver, monster, supernova, és meg se szólalt a fejcsapágy.Azért fikázzátok mert nem ismeritek. Könnyebb, mint az összes többi /polary,cdual, mdualfun,stb/.Ja és a mali maba se jobb, sõt százsor gyengéb....NA CSÁ!
ÉLJEN BOA! 8) :) :) ;D

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
A 222-essel, vagy a GIZMO nevû géppel megy?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Polar X, de azt meg tudja fizetni???

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
sziasztok én is egy kicsit értetlenül állok a Mali dolgai elõtt-mi?- mert kihoznak egy olyan vázat amire leve várhatóan nem lesz olyan nagy kereslet mint egy túramaratonkönnyûcc vázra és meglepõdnek hogy nem kell senkinek. A másik már maga a termék ami hát eléggé furcsa sõt meghökkentõ és szerintem meglehtõs átgondolatlanságra utal. Azt hiszem ma már nem elég K+F szintjén annyi hogy használjuk mindenbõl a legnagyobbat legvastagabbat stb. aztán a sok hülyegyerek meg majd megveszi. Néha olyan érzésem támad azért olyan angy az alsócsõ hogy ráférjen  a mali matrica ami valahonnan megmaradt.

nagy_M

nagy_M

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Az Orangenek van trialgepe is na meg a PATRIOT
ezeket alig hozzak amerikaba, allitolag az egesz importalast egy csavokezde el, a multkor egy cikket olvastam roola
iden Steve Peat Orange-el megy :) :) :)
a GTnel csak Brian Lopes maradt...

M

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
HÉ ANDIX! A HAJÓGYÁRI-SZIGETNÉL LEVÕ MOL KÚTNÁL KANYARODJ BE AZ UTCÁBA(BENEDEK ELEK UTCA), ÉS A VÉGÉN, MAGGADDALL SZEMBE MEGLÁTOD A HEAVY TOOLS BOLTOT. VÁRJÁÁ!!! AZ UTCA NEVE AHOL A BOLT VAN: VAJDA LAJOS UTCA, A SZÁM XY. ;D ;D ;D ;D ;D

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Király volt ez az ORANGE gép Nagy M! Már voltam elõtte is a honlapon,de ezt nem láttam. Te láttad a 222-es DH gépet??????? ********* jóóóó!!!!

u.i: a konzollal nagyon igazad van...

Stormbringer ;D

nagy_M

nagy_M

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
nem azert lepodtem meg, hogy nincsrajta konzol, mert dualra olyan fontos lenne, hanem mert ma mar szinte minden jo vazra tesznek...

M

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Én vettem DSre tárcsaféket!!!

Nem a fékerõ miatt fontos hanem mert sokkar jobban adagolható és rövidebb fékutata tudsz használni mint a V fékkel!!! Ésb ugyebár ha késõbb kell fékezni gyorsabb lehetsz!!!  ;)

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 hozzászólás
örökhajtós szlalomgép rullz!  ;)

jackdaniel

jackdaniel

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás
Dualra nem igazan szükséges a tárcsa, mondhatni felesleges. Tavaly õsszel még Gulyás Misi DS gépén is szimpla v-fék volt. No meg nem igazan kell fékezni egy dualpályán.

TrialTom

TrialTom

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás
Na hogy már egy ideje összeraktam a keróm Polarxel  tudok nem csak ránézésre véleményt mondani:tényleg király!!! (van róla kép is csak még nincs fenn a neten)
A haverom aszonta vesz majd egy 2002-set

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hogy ne lehetne?
minek van ilyen cangád he még ezt sem tudod?
jól nyomhatod........................

Bitecus

Bitecus

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Az a BOA váz egybõl csábítóbb 20-ért, kicsit gondolkodóba ejtett. Talán egy egyedi festéssel segíteni lehetne rajta (lásd az errõl szóló témát), sõt szinte kínálja magát erre.

nagy_M

nagy_M

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
uristen ezt nem is tudtam, foleg fure, mert a MAmban van, pedig az regebbi vaz ???
Hihetetlen
legjobban azt tennek, ha kijonnenek vmi uj vazzal, es akkor felvehetnek a versenyt a Polar-X el, es a tobbivel

M

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Szvsz. is ilyesmi állhat az akció hátterében. Pláne egy olyan dual váz, amin nincs tárcsafékszem ? Égbekiálltó  :)

nagy_M

nagy_M

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
nem igazan ismerem a Mali uzletpolitikat, de lehet hogy azert ilyen olcso, met senki sem veszi, es igy probaljak az embereket ravenni, hogy megvegyek.

ha az alsocsovet olyannak gyartanak, hogy fontrol lefele szukul akkor talan jobb lenne(kicsit Orangeos)
ilyen:
http://www.orangebik...KES/Ms_Isle.jpg

M

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Nem tudom, hogy láttátok-e, de a BOA most már csak 20 ezer. Mondjuk ettõl függetlenül még mindíg elég csúnyácska. (és még mindíg finom voltam)

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
A Mongoose vázak a Malinál 50000-tõl vannak, de használtan egy 7.5-ös kb. 35000-bõl megvan!