Hello!
Télleg olyan gagyi a Dual Thrust? Mik a vélemények róla? Vagy csak azért szóljátok le, mert ránézésre nem olyan erõs mint a polar-x/caprine/stb.... ?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

BOA vs. Caprine DUAL vs. Merida Matts Dual....
Indította
Pull
, 2001. december 18. 00:23
Írta 2002. február 03. - 00:31

Írta 2002. február 02. - 18:54

Arra kiválló a Mozo+Dual ha el is üt a sertés szállító kamion a bicónak semmi baja nem lesz!!!
Írta 2002. február 02. - 17:12

Írta 2002. február 01. - 00:39

Bocsesz gyerekek, tudom, hogy nem ennek indult a téma, de szerintetek melyik a JOBB config:
1. Magellan Polar-X + Ballistic Blade alu teló
2. Caprine Dual + Mozo RM-500A (2,97 kg, brutálisan jó ...nehéz) teló (TESZT a mostani számban)
Mondjuk annyira brutal nem vagyok (Deore Hollowtech 1 hónapig se bírta --> AGRESSIVE CC), de a tartós alkatrészeket jobban komálom. Hegyi vandálkodásra lenne a bicajka...
Morty Mike
1. Magellan Polar-X + Ballistic Blade alu teló
2. Caprine Dual + Mozo RM-500A (2,97 kg, brutálisan jó ...nehéz) teló (TESZT a mostani számban)
Mondjuk annyira brutal nem vagyok (Deore Hollowtech 1 hónapig se bírta --> AGRESSIVE CC), de a tartós alkatrészeket jobban komálom. Hegyi vandálkodásra lenne a bicajka...
Morty Mike
Írta 2002. január 31. - 00:30

Írta 2002. január 30. - 21:04

Na most én is hozzá szólnék: Aki volt a Sport-szigeten és a verseny után is kintmaradt kb. félórát az láthatta amint az egyik haverom a Dual trusth-ját sikeresen eltörte/ végigrepesztette, amikor vissza vitte, hogy kicseréljék gariba (polarX-et kapott) azt mondták neki, hogy a 2002-es verzió a Fun Dual v. Dual Fun (valami ilyesmi) az meglesz erõsítve, láttam egy képet az új modelrõl és mitlátok tök ugyan az csak a szine más (lehet, hogy belül vannak a felülhegesztések :
)
Szerintem a Magellan klaszisokkal jobb mint a Merida és a Caprine, de a Planet-X az, az olyan mint a Milleneum Falcon, semmi extra, de simán lenyomlya az összes bírodalmi církálót.
Palmer

Szerintem a Magellan klaszisokkal jobb mint a Merida és a Caprine, de a Planet-X az, az olyan mint a Milleneum Falcon, semmi extra, de simán lenyomlya az összes bírodalmi církálót.
Palmer
Írta 2002. január 30. - 19:53

Írta 2002. január 30. - 00:00

Nem is azt mondom, csak hogy a Planet-X csinálta elõször!!! Lehet hogy megvették a licenszet!!!!!! Nemtom!
Írta 2002. január 29. - 22:43

Jó, de ha belegondolsz, a Planet-x egy kib*szott jó márka, és a név már önnmagában el is adja a vázat.
Szal most azért mer eutópában lekoppintották ugyanazt, az nem baj, de egy vázgeometria hasonlíthat is a másikhoz. Azért mert két küönbözõ Horst-linkes vázat gyárt két különbözõ gyár, attól az még nem lesz koppintás!
üdv
Nolan
Szal most azért mer eutópában lekoppintották ugyanazt, az nem baj, de egy vázgeometria hasonlíthat is a másikhoz. Azért mert két küönbözõ Horst-linkes vázat gyárt két különbözõ gyár, attól az még nem lesz koppintás!
üdv
Nolan
Írta 2002. január 29. - 11:05

A koppintás teljesen egyértelmõ!!!
Ez egy 2001es Planat-X váz ami annyire jó lett hogy többen is megirígyelve saját néven gyártsák! Ezér kell levédetni a vázgeometriákat is!!!
Amúgy az eredeti Planat: 170e körül van, ezek szernt a Ghost: 75e a Napalm meg: 55e körül volt amíg lehetett kapni!!!
Vicces!
Ez egy 2001es Planat-X váz ami annyire jó lett hogy többen is megirígyelve saját néven gyártsák! Ezér kell levédetni a vázgeometriákat is!!!
Amúgy az eredeti Planat: 170e körül van, ezek szernt a Ghost: 75e a Napalm meg: 55e körül volt amíg lehetett kapni!!!
Vicces!
Írta 2002. január 29. - 00:56

Nem írtam árat?
Hm..
75 e pénz
de szerintem ez a koppintás dolog nem egyértelmû, mert ki tudja hogy ki kirõl másol.
De végülis jó kis váz.
Sajna képet csak a vázról tudok küldeni, mert tervezés alatt áll a világ elsõ C.C.C.P. telója, ami egy szimplavállas Monster-nek felel meg! ;D
Tavasszal összerakom, majd ámulhattok! ;D
üdv
Nolan
Hm..
75 e pénz
de szerintem ez a koppintás dolog nem egyértelmû, mert ki tudja hogy ki kirõl másol.
De végülis jó kis váz.
Sajna képet csak a vázról tudok küldeni, mert tervezés alatt áll a világ elsõ C.C.C.P. telója, ami egy szimplavállas Monster-nek felel meg! ;D
Tavasszal összerakom, majd ámulhattok! ;D
üdv
Nolan
Írta 2002. január 29. - 00:41

Pull! Dettó ugyanez a vázam (bár a képrõl is látszik) mm-re egyeznek! Csak annak nem ilyen csili-vili a festése!
Nolan: Gratula a vázhoz! Fotózd már le a gépet ha össze van rakva, hagy írígykedjek! (az ára engem is érdekelne).
Beg
Nolan: Gratula a vázhoz! Fotózd már le a gépet ha össze van rakva, hagy írígykedjek! (az ára engem is érdekelne).
Beg
Írta 2002. január 29. - 00:00

LEHET!!! Én egy STX RC-vel használtam és most térek ét láncvezetõre!!! 
Ha kell eladó sz elsõváltóm!!!

Ha kell eladó sz elsõváltóm!!!

Írta 2002. január 28. - 23:42

Csumika All!
Lenne egy kerdesem:
Polar-X-re lehet elsovaltot pakolni? ??? ??? ???
Mer egy spanom gondolkodik Dual Bringa epitesen, es ha a Magellan tudi elsovalto, akkor a sulya miatt az lenne neki...
Na KOSSE, Bye
Lenne egy kerdesem:
Polar-X-re lehet elsovaltot pakolni? ??? ??? ???
Mer egy spanom gondolkodik Dual Bringa epitesen, es ha a Magellan tudi elsovalto, akkor a sulya miatt az lenne neki...
Na KOSSE, Bye

Írta 2002. január 28. - 22:50

Hell!
Ha szabad kérdeznem mennyiért szerezted ezt a ghost-ot?? Az biztos hogy csak kevés van az országban(2db) de szerintem kicsit drágába kerülhetett. Vagy nem?? Légyszi súgd meg!
Ha szabad kérdeznem mennyiért szerezted ezt a ghost-ot?? Az biztos hogy csak kevés van az országban(2db) de szerintem kicsit drágába kerülhetett. Vagy nem?? Légyszi súgd meg!
Írta 2002. január 28. - 22:20

Beg:
Megvettem Ghost-omat!
Most hozta a postás bá! ;D
Ha érdekel vkit, itt egy kép, de ha ilyet akar venni, akkor siessen, mert 2-õt hoztak az országba, és az egyik asszem még megvan.(hát igen én egy sznob vagyok ;D)
Íme:

Bõvebben:
www.ghost-bikes.de
üdv
Nolan
Megvettem Ghost-omat!
Most hozta a postás bá! ;D
Ha érdekel vkit, itt egy kép, de ha ilyet akar venni, akkor siessen, mert 2-õt hoztak az országba, és az egyik asszem még megvan.(hát igen én egy sznob vagyok ;D)
Íme:

Bõvebben:
www.ghost-bikes.de
üdv
Nolan
Írta 2002. január 28. - 21:27

Láttam élõben egy Boát és a hányinger kerülgetett. Lehet hogy jó de én fel nem ülnék egy olyan ocsmányságra.
Írta 2002. január 28. - 18:30

Ja, kép nincs róla a neten!
Itt megnézhetsz egyet összeszerelve:
http://kep.tar.hu/be...s/pic604797.jpg
http://kep.tar.hu/be...s/pic604798.jpg
Itt megnézhetsz egyet összeszerelve:
http://kep.tar.hu/be...s/pic604797.jpg
http://kep.tar.hu/be...s/pic604798.jpg
Írta 2002. január 28. - 18:29

NAPALM-ról röviden:
kb. 15 collos 2300g brutál agyonerõsített 7005ös alu, négyszögkeresztmetszetû lánc és támvillával, Yoke-os kapcsolódással!
Mindez 50-60e körül volt, amíg lehetett kapni! (szerintem hamarosan jön az új szállítmány)
Tökugyanaz mint a Ghost Dual, de sokkal olcsóbb! Amúgy meg mindkettõ Planet-X koppintás lehet.
Röviden ennyi!
Beg
kb. 15 collos 2300g brutál agyonerõsített 7005ös alu, négyszögkeresztmetszetû lánc és támvillával, Yoke-os kapcsolódással!
Mindez 50-60e körül volt, amíg lehetett kapni! (szerintem hamarosan jön az új szállítmány)
Tökugyanaz mint a Ghost Dual, de sokkal olcsóbb! Amúgy meg mindkettõ Planet-X koppintás lehet.
Röviden ennyi!
Beg
Írta 2002. január 28. - 07:41

CSá All!
Errõl a Napalm vázró sem hallottam még soha sem! Jó az? Mi pénzt kóstál?
Errõl a Napalm vázró sem hallottam még soha sem! Jó az? Mi pénzt kóstál?