Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BOA vs. Caprine DUAL vs. Merida Matts Dual....

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
137 hozzászólás a témában

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Így van.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Nemtom, mért kellett ennyire leoltani a boát. Jó váz az, nem is ronda.Tudok sokkal rondábbat is, mint plul az orange, vagy a polarx.A polarxnek egyszerûen csúnya a festése.Ja, és a matrix dual is eléggé gnóm... ;DDe nembaj.Nekem is boám van, egy rockshoxjudyval, és jól bírja.Vhagerának csak azt üzenem, hogy ha ennyire szereti a vázát/bringáját, akkor függessze ki otthon a falra, emeljen neki oltárt,stb.DE. Major is hibás, mert mit kell olyan oltáré stílusban oltani a vázat? Ezzel szerintem a büszkeségén esett csorba, és gondolom felb....a az agyvizét. Majd lenyugszik!

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Asszem a Boa tényleg nem a legszebb, de ellenben kib*szott erõs, aki úgyis töri a vázakat, annak pont jó, de én valahogy szép akarok lenni ;D
Ezért nem vettem, hiába olcsó

Opa

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
mi kerül annyiba azon a wheeler Ds vázon?? komolyan kérdezed az, hogy pont olyanra tervezték amire egy ds váznak kell lennie. Erõs hátsó háromszög négyszög pálcákkal yokekal ogye polarx/ alul felül és ami a legdurvább vízszintes villapapuccsal. felülhegesztések az indokolt helyeken. szóval közel a tökéletes  ds vázhoz. no ez kerül kilencven rongyba.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Normális vagy ? ? ?  :o

Ez a fórum a személyes vélemyényekrõl szól!!! Attól hogy egy BOA vázad van ami szerintem (és az emberek többséger szerinte) irtó ronda és használhatatlan attól még nem kell kéromkodni!!! Semmi helye itt az indulatoknak!!! Ha ennyire bepöccentél ösd a plüssmacid az ágyban, de ne itt káromkodj!!!

NYUGI!!!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
**********deleted member**************

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
225000ft ? ? ? Jól vagy ? ? ? :o Meg 22000 a váz ? ? ? Egy HARO DSR XT rárcsával, XTR váltóval iszonyat álat cuccokkl volt 260000!!! Egy PolarX 30000 vagy mennyi!!! És ezek egy hangyányit jobb ak mit az a csúgya, átgondolatlan, nehéz BOA!!! Komolyan nagyon gáz az a váz!!!!!

vhagera

vhagera

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Ja. és a ridebike-ban 19900 a mali váz!
ÉLJEN BOA! ÉLJEN BOA!

vhagera

vhagera

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Láttátok már az új wheeler ds vázat? a mostani bájkmagban :D volt, azt írják, hogy 89900. Ezen mi ennyi? A vázom semmi nincs, ami olya xtra lenne.Azt mondják, hogy nincs s-bend benne, meghogy az s-bend életveszélyes.Fasság'"!!!Az én édes  8)BOA 8)mban van duplafalú s-benmd-es támvilla, aztán még egyszer sem haltam meg!!!(és a villapapucsok is állnak)
Mali Boa üzletek(csak hogy tudjátok 8) :D :) ;) ;D):
8)Ride bike - sárgakék - 15 col.
Ugyanitt - vil.kék-söt.kék - 15, 18 col.
8)Pólus - szökõkútnál lévõ bringabolt - 225000ft-MALI BOA LX-acor,vuelta,bomber5,fulllx
8)Jól jegyezzétek meg! Nálam is rendelhettek BOA-t, bármilyen színre fújva, festésel együtt 22000-ért!!Csak most! ;D ;D ;D ;D

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Hi-tec róhadt jó csak a 80 rugó...

Astro

Astro

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
vhag:
Nemtom, a bulldog strapabíró. de viszont a HiTec Dual sem rossz

vhagera

vhagera

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Ja, és a heavy tools bulldog 75 db ezres... Lásd bikemag...Nekem az se teccik'", meg a full bringa se.Na csá!
ÉLJEN BOA!

vhagera

vhagera

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Ahol jólesik. Egy hónap múlva jön haza amcsiból a haverom, és neki van egy színre/boa/ fújt boxxere.
Azzal lesz ám szép....
tbertalan:Milyen felszereltséggel van a bringád?/kérdés újra feltéve.../
Matrix airbone vázat a kerékvárban/2.ker/, és a ridebika/árkád14.ker.örs/ is kapsz 28-ért. Ha caprine
csinát triát és duált is, akkor a Neuzer/Matrix mért ne? Nekem a váz nem teccik'" 8), mert színben kevés teló megy hozzá..Na csá!
ÉLJEN BOA!

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
vhagera: hol szoktad/szoktatok nyomni ilyen gepekkel?? ez most nem b...tas, tenyleg kivancsi vagyok. urban assault vagy ahol eppen jolesik?
Ha osszejonne 1 duplavallas en is siman beletennem a merevfarumba...

vad

Astro

Astro

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Hi!  ;)
Szerintem a HT Bulldog éri meg.
Nemtom' mennyi ??? , de faxa   ::)

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Igen az gáz, hogy nincs rajta konzol. Mindegy majd ha elõre meg elsz a tárcsám lecserélem a boa-t és át építem egy polárixbe!!!

nagy_M

nagy_M

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
látom újraéledt a téma, ennek örülök.
én sosen szidtam, a Boat, az teny, hogy nem néz ki annyira jool mint az Orange, de hat az ara sem annyi(töredéke).
azert a Mali tervezoi sem hulyek, bar a tarcsafekkonzol hinya szerintam hiba volt.
orulok nek i, hogy egyebkent jool birja a terhelest.
a nerevbe duplavallas telo nem baromsag (nezd meg a speci vazak vs. tomegtermek temaban ötödik, vagy hatodik Tech oldal, a shiveres surlyt ;D ;D)
atfestessel sok mindent meg lehet oldani a kinezet erdekeben, jo nagy mintak fernek raa  ;D ;D
masreszt az idei polarX festese nem kimondottan teccik.
ti se tudtok vmit a Matrix Airborne dual vagy trial?? vazrool????(ezt mar mashol is kerdeztem, de hatha...)

koszi

M

vhagera

vhagera

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
És milyen felszereltséggel?Kiváncsi vagyok!  ??? Egyátalán nem volt brutális a duplavállas cicákkal a váz. 15 colos vált.-ban van és nem volt "chopper" állagú.Ja és a bringám rohadt könnyû!! Hááát, könnyebb, mint a "polariksz".Na csá!!
ÉLJEN MALI BOA!!

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
nekem is boa-m van de már lassan mindenkinek ilyen lesz és madj a 2003-as Polarixet fogom megvennni!! egyébként brutála boa mindent bír csak hát a kinézete más mint a többi malié!!! Dualra ds elmegy.... bírja!!

MucKe1

MucKe1

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Nos én nem vagyok egy brutálkodó alkat, de nem gázos egy Monster, Shiver, Boxxer egy merevvázban? :o :o :o