nem akartalak megijeszteni, hangsúlyozom AZ XT-HEZ VISZONYÍTVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek v1.
Started by
Major
, 2001. July 19. 23:28
Posted 2002. March 11. - 01:18
Shaman:
nem akartalak megijeszteni, hangsúlyozom AZ XT-HEZ VISZONYÍTVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posted 2002. March 11. - 01:08
Te lcs!
megijesztettél ezzel a " Deore nem adagolható" tapasztalattal...
amikor végre sikerült eldöntenem, hogy deoret veszek, jössz Te, és lerombolod ezt a szép elképzelésemet ;D ;D ;D
örök harag ;D ;D
megijesztettél ezzel a " Deore nem adagolható" tapasztalattal...
amikor végre sikerült eldöntenem, hogy deoret veszek, jössz Te, és lerombolod ezt a szép elképzelésemet ;D ;D ;D
örök harag ;D ;D
Posted 2002. March 11. - 00:59
Saját TAPASZTALAT!!! az XT vs. DEORE témához.
Volt szerencsém installálni egyrészt a saját XT-met és a Sorn DEORE'02-jét.
Mindkét fék 200-as Grimecával megy.
Installálás:
Ilyen szempontból egyértélmû gyõztes a DEORE a Postmount miatt. Egyszerûen kurva könnyû felrakni, semmilyen szaktudást nem igényel. Az XT-hez még talán 0.1-es alátét is kéne, mert pl nekem nincs teljesen középen.
Adagolhatóság:
Na hát itt van a kutya rohadtul elásva. A különbség döbbenetes. Nekem ebben egyértelmûen az XT a gyõztes, nem lehet hibázni vele fékezéskor, ez fõleg technikás DH-nál volt érezhetõ.
A DEORE abszolút satu, nagyon kemény nyomásponttal, sokaknak inkább ez jön be.
Bekopás:
Az XT-nél 3 piros lámpa, a DEORÉ-nél 13.
Egyujjasság:
Mindkettõ abszolút 1 ujjas (200-assal)
Deore elõnyök:
-post mount
-ár
Deore hátrányok:
-adagolhatóság
-fékkar felületkezelés (csúszós/fényes)
-igénytelen betéttartó "jancsiszeg"
-vezeték kar csatlakozás egyenes (szubjektív)
-nem vízszintes tartály, mint az XT-nél.
-grammosoknak a több adapter miatt többletsúly és a 200-as tuningnál macerás adapterezés (reszelni kell)
egyelõre ennyit, lcs
Volt szerencsém installálni egyrészt a saját XT-met és a Sorn DEORE'02-jét.
Mindkét fék 200-as Grimecával megy.
Installálás:
Ilyen szempontból egyértélmû gyõztes a DEORE a Postmount miatt. Egyszerûen kurva könnyû felrakni, semmilyen szaktudást nem igényel. Az XT-hez még talán 0.1-es alátét is kéne, mert pl nekem nincs teljesen középen.
Adagolhatóság:
Na hát itt van a kutya rohadtul elásva. A különbség döbbenetes. Nekem ebben egyértelmûen az XT a gyõztes, nem lehet hibázni vele fékezéskor, ez fõleg technikás DH-nál volt érezhetõ.
A DEORE abszolút satu, nagyon kemény nyomásponttal, sokaknak inkább ez jön be.
Bekopás:
Az XT-nél 3 piros lámpa, a DEORÉ-nél 13.
Egyujjasság:
Mindkettõ abszolút 1 ujjas (200-assal)
Deore elõnyök:
-post mount
-ár
Deore hátrányok:
-adagolhatóság
-fékkar felületkezelés (csúszós/fényes)
-igénytelen betéttartó "jancsiszeg"
-vezeték kar csatlakozás egyenes (szubjektív)
-nem vízszintes tartály, mint az XT-nél.
-grammosoknak a több adapter miatt többletsúly és a 200-as tuningnál macerás adapterezés (reszelni kell)
egyelõre ennyit, lcs
Posted 2002. March 10. - 22:45
Posted 2002. March 10. - 18:14
Posted 2002. March 10. - 15:54
Bocs! De gyorsabban gondolkozom mint amennyire gyorsan gépelni tudok.... 
Ha akarjátok kijavítgatom!
Ha akarjátok kijavítgatom!
Posted 2002. March 10. - 14:48
Posted 2002. March 10. - 14:45
Major asszem már ADSLetek van.. nem kéne kicsit leellenõrizni hogy mit írsz??? ;D
tele van helyesírási hibákkal
tele van helyesírási hibákkal
Posted 2002. March 09. - 23:22
XT? Deore 2002? Deore 2001?
Hát jó kérdés!!!
Az XT ugyebár nagyon szép, jó, izléses, adagolható mindenféle! LegCsáv szerint hibátlan amit nem is kétlek!!! Szóval mindenképpen szonte kompromisszummentes de hát 50/db!!!
A Deore 2002 egy nagyon nagyon jó fék!!! Páne miután kipróbáltam a GT Rokus-on nagyon megtetszett!!! Jól fog, jól adagolható bár kicsit hosszabban kéne haz tesztelni hogy nagyon véleményt lehessen róla alkotni! Az egyetlen amit hibaként hallotam róla hogy a gyári tárcsak kissé gyengus és félõ hogy nagyon kopós a fékfetülete! De ez csak kósza hír volt! Ez olyan 35/db körül van
A Deore 2001 szintén egy baráti fék! Meglehûen jól állítható és nagyon sokoldalú! Nem fog rosszabbul mint a 2002es nagytestvére!!! Atapvetõen a felfogatásban különböznek! Szóval jó kis darab ez is! Ehez mostanában 25/db áron hozzá lehet jutni ami engem is meggyõzött!!!
Szóval igazából most nem montam semmit de talám mégis!!!
Hát jó kérdés!!!
Az XT ugyebár nagyon szép, jó, izléses, adagolható mindenféle! LegCsáv szerint hibátlan amit nem is kétlek!!! Szóval mindenképpen szonte kompromisszummentes de hát 50/db!!!
A Deore 2002 egy nagyon nagyon jó fék!!! Páne miután kipróbáltam a GT Rokus-on nagyon megtetszett!!! Jól fog, jól adagolható bár kicsit hosszabban kéne haz tesztelni hogy nagyon véleményt lehessen róla alkotni! Az egyetlen amit hibaként hallotam róla hogy a gyári tárcsak kissé gyengus és félõ hogy nagyon kopós a fékfetülete! De ez csak kósza hír volt! Ez olyan 35/db körül van
A Deore 2001 szintén egy baráti fék! Meglehûen jól állítható és nagyon sokoldalú! Nem fog rosszabbul mint a 2002es nagytestvére!!! Atapvetõen a felfogatásban különböznek! Szóval jó kis darab ez is! Ehez mostanában 25/db áron hozzá lehet jutni ami engem is meggyõzött!!!
Szóval igazából most nem montam semmit de talám mégis!!!
Posted 2002. March 09. - 21:53
Posted 2002. March 09. - 21:45
A Hayesnek csak 1 baja van: a kar 1 idõ után kikotyogósodik. Ja meg egyszer elvágta az ujjamat. :'(
Posted 2002. March 09. - 21:44
A kérdés az lenne, hogy mennyivel gyengébb. Ha lehet írjatok konkrét adatokat pl. a német BIKE tesztjébõl. Jó lenne ha valaki felrakná egy oldalra.
Posted 2002. March 09. - 21:33
Ha már annyi pénzem lenne, hogy tudok venni XT, inkább hozzá rakok még 3000Ft és veszek Hayest!!!
Posted 2002. March 09. - 20:56
Posted 2002. March 09. - 20:55
srácok.
megéri +20000 ropit leperkálni csak hogy XT tárcsféked legyen? mert most kb ennyivel drágább a Deore hidránál...
hmmmmm.
megéri +20000 ropit leperkálni csak hogy XT tárcsféked legyen? mert most kb ennyivel drágább a Deore hidránál...
hmmmmm.
Posted 2002. March 09. - 15:20
Posted 2002. March 09. - 09:53
Posted 2002. March 09. - 02:35
Na megvolt az elsõ komoly bevetés az XT-vel. Nem bírom ki hogy ne ömlengjek róla.
Egyszerûen k@@@@ra ki@@@@@@@ttul jó.
Az adagolhatósága hihetetlen, még a nagy tárcsával is, rohadtul kíméli a gumit és az ujjamat.
Teljesen 1 ujjas, nem fáj a fékezés, mint régebben, nem gyengul a fékhatás, egyszerûen nincs hibája.
Vegyetek XT-t!!!!!
lcs
Egyszerûen k@@@@ra ki@@@@@@@ttul jó.
Az adagolhatósága hihetetlen, még a nagy tárcsával is, rohadtul kíméli a gumit és az ujjamat.
Teljesen 1 ujjas, nem fáj a fékezés, mint régebben, nem gyengul a fékhatás, egyszerûen nincs hibája.
Vegyetek XT-t!!!!!
lcs
Posted 2002. March 08. - 19:53
Meg nincs Hope fekem, majd csak lesz.
Az XT is nagyon jo, csak most keen a love, mert telot kene vennem.
Az XT is nagyon jo, csak most keen a love, mert telot kene vennem.
Posted 2002. March 08. - 17:59
Vole, azért elmondhatnád, hogy milyen a Hope :
. Gondolom nem rossz, ha rögtön el is akarod adni az XT-t.
;D
/Ez persze csak tipp volt ;D . /
/Ez persze csak tipp volt ;D . /

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top