Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek v1.

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
646 hozzászólás a témában

MrGyulagy

MrGyulagy

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Ma megvettem a sram tárcsámat ,úgy döntöttem átfestem.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Hát ez lenne a legjobb az tuti!!!!!
Ha bárki tud ilyel akkor rögtön szóljon!!!!!!!  :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Major!

A supergó kõnig oldal, csak hát be is kell hozni valahogy. Ha van kint ismerõsöd, aki hazajár akkor játszik. Kb 25 USD-ért az államok legtávolabbi zugába is eljut a motyó, és az ismerõs meg bebilleg vele a zöld folyosón. Komám is így jutott Ultegra váltóhoz, karokhoz, meg egyebekhez, szülei hozták szuvenírként nyaralásból.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Üdv lcs!

Kösz a díjat!

Ezután is igyekszem mindenben tálékozott lenni...  ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
MOST TALÁLTAM VALAMIT !!!!!!! :

http://www.supergo.c...9&company=~ALL~

Itt van alul Shimano XT Hydraulic Disc méghozzá $109.00!!!!!!!! Ami mai árfolyamon 29,537.66 HUF
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IGEN NEM DRÁGA!!! HA ENNYI LERNNE NÁLUNK ILYET VENNÉK NEM SRAM-OT!!!!!!!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Nagyon nem érdekel, csak azt hittem én b@sztam el.

hühhh.....

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Hi Dear...
szerintem az elõtted szóló miatt van... ha jól látom, de nem értek nagyon hozzá, akkor Õ tett egy beállítást meg az ablak méreteire...

zOrg mesternek kopogd le az S.O.S.t... :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Nem tudom, miért lett ez (az elõzõ) hozzászólásom ilyen vastag. Segíccsetek!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Szerintem LCS, Te is tisztában vagy azzal, hogy mekkora idióta vagy!  ;D ;D

Szerintem nem olyan szuper hír amúgy, hogy egy kib*szott csavar 900 forint, de az már jó, hogy az utolsó darabig mindent lehet kapni, a srác egy kb 20 oldalas katalógust húzott elõ, és abban minden benne van, szépen ábrával. RULE.

A fékbetét meg egyenlõre marad, ami volt, és egy fél év múlva meglátjuk.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
"Nekem semilyen tapsztalatom nincs semmilyen tárcsafékkel kapcsolatban sem, csak igyekszem összeolvasni minden hülyeséget a neten, s tálékozotnak tünni..."

Iljicsnek kiosztom a hét beszólása díjat. ;D ;D ;D

"Szervizbe állították be de nem igazán szuperált neki."
Ebben a hírben benne van maga a megoldás is. Szereld magad, vagy meghalsz!!!!!!

Rob: Ez szuper hír. Betétre ne sajnáld a 7000-t mert az kibír két szezont is, fõleg mert nálatok nincs még hegy se ;D ;D

üdv, lcs

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Nekem semilyen tapsztalatom nincs semmilyen tárcsafékkel kapcsolatban sem, csak igyekszem összeolvasni minden hülyeséget a neten, s tálékozotnak tünni... ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Hali,

Nagy lamer lehetett a gyerek, hogy avid bovdenese van, es nem tudjak ugy beallitani, hogy CC- re jol fogjon. Ki volt az a bena??? Legfeljebb akkor lehet, ha beolajozta veletlenul a fekpofat, mert akkor az XT se fog. A lenyeg; az avid bovdenes kiraly fek!! De jobb az XT!!!!!!!
En probaltam mar mind a kettot es tudom....

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
iljicS fugyu csak!
Honnan veszed hogy az avid a legjobb? Neked olyan van? A Duna Maratonon beszéltem egy sráccal akinek avid volt fent és szidta mint a bokrot! Szervizbe állították be de nem igazán szuperált neki.Ha van neked avid-os tapasztalatod írmeg már mert érdekelne!!!!!!!!!!!! Köszi! :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Bazz...

LCS!  Voltam a Bergussonban, hoznak légtelenítõcsavart, darabja 900 HUF, van fékbetét is, vékonyabb 3500ért, eredeti 7000valahányszázért..... Tiszta költségekbe verem magam....

Közben persze megcsináltam az egyik csavart 7esre, és mûködik, nem is kellett volna rendelni egyet sem, de ez már az én formám...:(

Remélem idén még elöl hátul sikerül kipróbálnom, hogy mit tud életem elsõ olajos tárcsaféke igazából.

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Ne izgulj Rob, Ha meg is válok a QUARZ-tól az a vitrinemben jól mutat! Örülök hogy dudod ki vagyok, s újra találkoztunk!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Egy pici apróság a Hájesz vs. Simánjó  bowdenesek versenyéhez a S. javára.
A H. betét kb 6000/pár,
a S. kb 3000/pár.

A H. tárcsa (tuning esetén a 8"-os) kb 16000/db
A S. -hoz jövõre lesz tuning! A féktesten hosszabb lesz kar és 203-as tárcsa fog járni hozzá.

üdv. lcs

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
olaf

Szerintem megéri a csere, csak figyelj arra is, hogy a csodaszép Quarz elsõagyadtól meg kell válnod! És akkor olyan elsõ agyat kell venned, hogy a meglevõ küllõket ne kelljen kihajintani!  ;)

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Skacok!
Mennyiért tudtok mechanikus tárcsaféket elõre???
Fõleg a SRAM érdekelne.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Hayes mechanikus 25e körül van, az Avid 39e. Az Avid a legjobb bowdenes ! És a legdrágább...

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Höhö  ;D.
Most kicsit furi szegény. Adott egy CC váz a Merida Speedem...  Erre, elsõ kerék Mofo Dh Front (2.35) + Mavic D321 + 2.3mmes küllõk + Hayes agy (DT Hügi).
Hát Major, az a Mofo külsõ nagyon elveszik a 4cmes felniben  ;D . Majd erre jön még a Sram tárcsa. Meg persze 203mmes tárcsával  ;). Remélem Judy C befogadja mindezt...  ;D
Oszt a távlati cél Psylo + GT Ruckus. Vagy hasonló kaliber. De egyelõre tavaszig a cuccokat fejlesztem.