Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek v1.

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
646 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Még nincs vele tapsztalatom, várom Mr. Peppencs hívását, hogy mehetek a cuccért, mert egy vidéki haverjáé a fék. Ha meglesz tutira elmesélem !
A Hayes-rõl sokat nem tudok mesélni, hála a BKV-nak, amennyit mentem vele az k*rva jó volt, egyujjas, adagolható, bivaly stb !  :D

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
HS 33 rol tapasztalatokat PLS V fekkel /regi LX, XTR/ osszehasonlitva!!! Hatulra kene...

Koszi!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Hát, olyan jövõ tavaszra, vagyis úgy egy év múlva. Most valószínûleg megveszem Peppencs Magura HS-33-asát hátulra, per pillanat az elõl Hayes, hátul ALivio v-fék combo van használatban, de ez így nem az igazi, mert az Alivio itt már gyengécske.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
iljicS:
Mikorra tevezed a msikat ? ? ?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Na, végérvényesen beléptem a tárcsafékesek klubjába!
Hayes FH a kicsike, ilyen van a Ritchey-nek a Kranked-be, csak ez nem teljesen fekete, hanem olyan mint egy bizonyos évjáratú RS Judy XL. /Aki tudja mirõl beszélek annak jó !  ;)/ 8" tárcsával használom, és igencsak megvagyok vele elégedve! /Persze a fékvezeték körüli huzavona nem kellett volna, végül persze megoldották a szakik a gordiuszi csomót: levágták rövidebbre, miután a forgalmazó töredelmesen bevallotta, hogy egyefene le lehet vágni.../ Még nincs bekopva, jó kemény pofája lehet, mert mindennap megyek vele, igaz csak városban. De most itt a hosszú hétvége! Utána újra visszatérek az "éles" körülmények közötti viselkedésérõl!

Shaman

Shaman

vendég

• fórumtag
  • 237 hozzászólás
apám!!:)))
én néha bringázom is, ahol ugye pedál+erõ+sebesség+tekerés  ;D ;D
nem holmi rolllller  ;D ;D ;D ;D
én a rollert 5 évesen hagytam abba ;D ;D
túl veszélyes kezdett lenni, mocsok sok adrenalin, ami nem tesz jót ifi korban ;D ;D ;D ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Szerény válaményem szerint bírnia kéne!!! Nekem most SUN DitWich van fenn és ezt a 20m rollert nagyon jól bírta!!!  ;D

Shaman

Shaman

vendég

• fórumtag
  • 237 hozzászólás
Te MAjor.. ha már tfék a topik, F519 MAvic bírja a discet vagy nem kifejezetten erre találták ki???

Shaman

Shaman

vendég

• fórumtag
  • 237 hozzászólás
csak vigyázz, ne lásson meg senki:)))nem venném szívesen:)
jak.. csokinyuszi jó lesz? ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
OK! Holnap rohanok a fényképezõvel és majd meglátjátok!!!  ;)

KÉszítsd a különdíjat!!!  ;D

Shaman

Shaman

vendég

• fórumtag
  • 237 hozzászólás
ha a roller módot lefényképezed, ide berakod, kapsz különdíjat..  ;D ;Dnem csak tõlem  ;D ;D
majd egyszer én is kipróbálom:)))

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ja, szolj csak az ovobacsinak!!! Majd o elintezi a dolgot.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Major nagyon kitoltak veled Rooxék... mondd el gyacinak... ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Tegnep meguntam a bicajtalanságot és összeraktam a cangám! Bár hajtómûvem nincs de azért a Tárcsafék már fenn van!!! ;D (2001es Deore gyári 160as tányérral) Szóval roller mádeban teszteltem a kos drágát és nekem nagyon bejött!!! Eddig tuti!!!  :) Bár majd még ki kell próbálni bicaj módban is!!! ( Személyes megjegyszés: a [ROOX] k***a annyát!!! Már bocsánat!)

Shaman

Shaman

vendég

• fórumtag
  • 237 hozzászólás
Köszi srácok az infókat, ma véglegesen döntöttem, fõleg mert 25 ropiért találtam zsírúj gyári Deorét... holnap megveszem...
plusz hozzá egy 2002es MArz villát, valsz MXR.. visz olcsó, semmi újat nem tud a régiekhez, de szerintem ok..
na pá, majd jövök

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Jajj, valamit elfelejtettem.  ::) Major említette a Deore'02 gyári 160-as tárcsáit. Tök igaza van, valóban gyengusnak tûnik (igaz én egybõl 200-as Grimecával használtam). Nem jut eszembe a szó, de ezek a tárcsák már valami új eljárással készültek. Erre azt mondták nekem, hogy kevésbbé rozsdásodik (kit érdekel?  ;D), állítólag "jobban fog", de gyorsabban is kopik. Hát nem tudom... Nekem puhának és valóban kopósnak tûnik.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Én is kiegészíteném még kicsikét az XT/Deore'02 témát: az XT egy álom, döbbenet az a fék. Az adagolhatósága valóban leírhatatlan. Node a Deore...  ;D Amiért Deoré-t vettem: nekem nem ér meg + cirka 30 ezer forintot a jobb adagolhatóság. Meg én amúgy is jobban csípem a kicsit satusabb érzést. És Sharman nyugi, azért a Deore is adagolható, csupán az XT-hez viszonyítva hurka.  :)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Sorn villája HI5, erre jön elõbb a 200-as grimeca adapter, majd rá a deore gyári post mount-ja és a fék maga.

lcs

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Sorn Deore-ja Postmount-os ?! Tehát Sorn Manitou villával bír ?! Milyennel ?

Shaman

Shaman

vendég

• fórumtag
  • 237 hozzászólás
Te lcs.
megnyugtattál ... ;D ;D ;D
nem figyeltem a viszonyítvára...
jössz sport 2002 re?