Egy emailedbe került volna, és küldik a másikat, cserével, ilyen is van...
Emberek! El se tudjátok képzeli mi a helyzet vidéken!
Szerintetek mennyi rá az esély, hogy egy vidéki húszezres kisvárosban válogatni tudsz a boltok-szerelõk között???
A yamaha csónakmotorbolttal együtt üzemeltetett boltost és feleségét mennyire érdekli a napi bringa technika?
Az országútis múlttal bíró boltos-szerelõt mennyire érdeklik a terepbringák, az aktuális irányzatok?
Elárulom semennyire!!!
Milyen árfekvésû bringákal alkatrészekkel van tele az a két bolt ami egy viszonylag jómódú kisvárosban van? 50-60 e. , alap készlet, még egy kilences lánc sinc :-(
Ami ezen felül kell, csak megrendelésre, mert a vidéki átlag bringásnak "kicsit" mások (szerényebbek) az igényei mint amit itt a fórumon sokan gondoltok....
De legalább segítõkészek a boltosaink, ha konkrét igénnyel állok elõ megpróbálják beszerezni, az más kérdés milyen áron. De, hogy itt nekem tanácsot adjanak bringából, alkatrészbõl?! ha..Ha.. Ha..
Márpedig sok hozzáértõ boltos van ! Ha valamelyik nem tetszik, mész a másik boltba. Látom, hogy miskolci vagy, ott biztosan nincs olyan sok bolt, mint itt Pesten. Ez nekünk nagy elõny, o.k. Nagykerek többsége is Pesten van, ha kérek valamit, 1-2 nap múlva megkapom. Megértem, hogy Miskolcról nem naponta jönnek Pestre a nagykerbe. Sok pesti bolt is nyugatról, neten rendeli az árút, nem mindent persze.
"Javaslat:az internettel versenyt felvevõ hazai árak,professzionálisan kiszolgáló forgalmazók,üzletemberek,üzletek,hálózatok megjelenése.Kisebb kapzsiság,több szakértelem.És a közhely :MINDIG A VÁSÁRLÓ AZ ELSÕ ÉS A VÁSÁRLÓNAK MINDIG IGAZA VAN!Ne Én legyek már a piacért,hanem értem versengjenek."
Ez a mondatod valami rózsaszín álomvilágnak tûnik ! Ez nyugaton sincs mindig így. És az sem igaz, hogy a neten rendeléseddel mindent megoldasz. Megtörtént esetek tucatjai bizonyítják, mennyi buktatója lehet a dolognak. (eltünt árú, hibásat küldtek, nem küldték de levonták az árát,.....)