ehh, ez ugyanaz a bringa, mint a linken, egy motornál még elmenne a módszer, de ezt nem olyan nehéz felemelni.... körültekintõ volt a gazdája:) vagy inkább

de azt meg momentán bezárták ha minden igaz
de azt meg momentán bezárták ha minden igazDevecser tényleg lomis helyként indult. ma már nem tudom mennyire az.
ami biztos tele van lopott gépekkel az a Verseny utcai piac.
Haver már több bringát is vett Devecserben. Õ meg van gyõzõdve, hogy azok ott mind nyugaton lomizott bringák. Szóval, ez így nem teljesen igaz. Ügye ?
Haver már több bringát is vett Devecserben. Õ meg van gyõzõdve, hogy azok ott mind nyugaton lomizott bringák. Szóval, ez így nem teljesen igaz. Ügye ?
Emlékszel nagyjából az idõpontra, mert akkor visszakeresném. Vagy ha tudod linkeld ide légyszi!
köszi
Lehet, hogy Dura ace volt az !
Amúgy 1 millkás gépet nem piacon árulnék. Ott biztosan nincs komoly, hozzáértõ vevõ. Legalább is, igen kicsi rá az esély.
...Hogy többek közt mi mentett meg ? Mikor ellépek a bringámtól, az álló bringán az elsõ váltókart elmozdítom, mintha a kis tányérra váltanék. Ez megzavarja õket és kicsit lelassítja, ha esetleg elindulna. A másik, hogy patentpedálom van...
köszi
Igen, lakásfeltöréses bicaj lopásról hallottam már... Kifigyelték, betörtek és vitték, pedig a lakásban is lakatolva volt a bringa.. Vagy itt, vagy a CM-en olvastam a károsult írását...
Köszi a sok hozzászólást!
Sportgépet alap, hogy sehol nem hagyjuk kint. Vonaton meg mindig a közelemben van lezárva. Vonatos sztorija van valakinek? Hallottatok már ilyenrõl, hogy valakinek a vonaton babrálták a bicóját, esetleg el is vitték?
Ami miatt kicsit parázok, hogy esetleg kifigyelnek, és betörnek a kecóba, amikor nincs itt senki. Tudtok ehhez hasonló esetrõl?