Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Formula 1 fanok ide!
Started by
Montifan
, 2009. August 29. 14:19
Posted 2011. October 14. - 21:52

Posted 2011. October 14. - 21:04

nem vagyok babonas
Button is panaszkodott hogy nem birta bemelegedesre birni a gumikat, es ha o nem, akkor mindenki mas is szenvedni fog. De ha Lewis a mult heti formajat at tudja menteni mostanra, akkor o lesz a gyorsabb. Vettelt viszont nem tudom ki fogja tudni megallitani.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. October 14. - 20:28

Edzésre: 1. Vettel, 2. Hamilton, 3. Button
tamaska, nem tudom mennyire vagy babonás, de a táblázatomba beírva a tipped minden név pirosra váltott - a tavalyit töltöm újra, ami piros az találat volt, tehát a tavalyi telitalálatos
tamaska, nem tudom mennyire vagy babonás, de a táblázatomba beírva a tipped minden név pirosra váltott - a tavalyit töltöm újra, ami piros az találat volt, tehát a tavalyi telitalálatos

"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2011. October 14. - 18:36

ha tenyleg huvos lesz a palya, es sokat kell gumit cserelni, akkor a mclarenek nyerok lehetnek... a redbull es plane a ferrari eddig is nehezebben melegitette fel a gumikat.
Posted 2011. October 14. - 17:15

na megint F1. elso ket FP alapjan nehez tippelni, a red bullok fel se raktak a puha gumit, szal kb lehetetlen tudni hogy ki hogy all. Foleg ha az idomeron szaraz lesz a palya.
tippem
Vettel
Hamilton
Button
tippem
Vettel
Hamilton
Button
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. October 12. - 08:23

jo iras
F1 - Szuzukai Grbe Tkr: Lecsszshatr
Már éppen úgy tûnt, hogy DRS-távolságon belül kerül hozzá, amikor Button hirtelen, mintegy varázsütésre, magára talált, megfutva az egész verseny leggyorsabb körét. Mintha csak incselkedett volna Alonsóval. "Nos, egész évben figyeltem Sebet, és arra a következtetésre jutottam, hogy így kell versenyezni: az ember elkocsikázgat, aztán a végén nyom egy kövér gázt" - tréfálkozott. "Úgy tûnik, õ is ezt szokta csinálni a futamok végén, ezért gondoltam, kipróbálom a módszerét. Köszönöm, bevált."
F1 - Szuzukai Grbe Tkr: Lecsszshatr
Posted 2011. October 11. - 17:26

vettel hattere
apjanak azert ennel sokkal nagyobb erdemei vannak.
Totalcar - Magazin - Tízen, akik bajnokot csináltak Vettelbõl
http://www.youtube.com/watch?v=GrofXYsj4SE
http://www.youtube.com/watch?v=GZKsYG37KO4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=oLUW9wubQIw&feature=related

Totalcar - Magazin - Tízen, akik bajnokot csináltak Vettelbõl
http://www.youtube.com/watch?v=GrofXYsj4SE
http://www.youtube.com/watch?v=GZKsYG37KO4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=oLUW9wubQIw&feature=related
Posted 2011. October 09. - 20:00

Újfent szertnék gratulálni Vettel-nek,aki a délutáni világbajnokságot is megnyerte.
Rendben, átadom neki a gratulációd.

Posted 2011. October 09. - 18:28

Posted 2011. October 09. - 10:49

A dobogót szépen eltaláltam, csak épp egyik helyezés sem stimmel. 
A SC behozása elég fura volt, talán így akarták kicsit izgalmasabbá tenni, az amúgy elég sima versenyt. Hamilton dobogós szereplésére már régóta nem tippelek, és rendben teljesíti is ezt az "elvárást".
Buttonnak gratula, egyre jobban csinálja. És mindamellett egy szimpatikus versenyzõ.

A SC behozása elég fura volt, talán így akarták kicsit izgalmasabbá tenni, az amúgy elég sima versenyt. Hamilton dobogós szereplésére már régóta nem tippelek, és rendben teljesíti is ezt az "elvárást".
Buttonnak gratula, egyre jobban csinálja. És mindamellett egy szimpatikus versenyzõ.
Posted 2011. October 09. - 10:06

Posted 2011. October 09. - 08:25

Szánalmas ez a gumipolitika. Olyan korlátozás szaga van, mintha SPD-SL stoplis bringás cipõben futtatnák Usain Boltot meg az egész sprinter mezõnyt...

Posted 2011. October 09. - 07:15

hamilton eseteben az azert akkor mas volt, akkor az ujonc dolog szamlajara lehetett irni. szvsz az a gond, hogy lefele megy ilyen fiatalon. vettel nagyon tehetseges (mar 2007ben kiszurtam, es 2008 ota neki szurkolok), es ami fontosabb nagyon szorgalmas. ezen a szinten keves mar a tehetseg (lsd hamilton, raikkonen).
Posted 2011. October 08. - 23:27

1.Vettel 2. Button 3. Alonso
Hamiltontól nekem az volt a "csúcs", amikor belerohant a boxutcában, a szabad jelzésre váró Raikkönnen autójába, még 2008-ban.
Az ide évben szerintem frusztrálja az is, hogy a (rövid távon) lassabb Button, akit mindenki lassabbnak tartott Hamiltonnál, jobban szerepel nála.
Lehet, mégsem akkora ász ez a Hamilton, mint amekkorának kikiáltották.
És az is lehet, hogy a Red Bull sem jobb annyival, mint amennyivel Vettel vezeti a bajnokságot. Ott van Webber, aki "beleszürkült" az élmezõnybe, az elvileg legjobb autóval. Ennyire nem hiszem hogy balfék lenne, Alonsohoz, Hamiltonhoz, Buttonhoz képest. Jelenleg a Red Bull szerintem azonos szinten van a Mclarennel. De ha Webber és a Mclarenesek teljesítményét nézem, akkor akár lehet hogy jobbak is a Mclarenek.
Hamiltontól nekem az volt a "csúcs", amikor belerohant a boxutcában, a szabad jelzésre váró Raikkönnen autójába, még 2008-ban.
Az ide évben szerintem frusztrálja az is, hogy a (rövid távon) lassabb Button, akit mindenki lassabbnak tartott Hamiltonnál, jobban szerepel nála.
Lehet, mégsem akkora ász ez a Hamilton, mint amekkorának kikiáltották.
És az is lehet, hogy a Red Bull sem jobb annyival, mint amennyivel Vettel vezeti a bajnokságot. Ott van Webber, aki "beleszürkült" az élmezõnybe, az elvileg legjobb autóval. Ennyire nem hiszem hogy balfék lenne, Alonsohoz, Hamiltonhoz, Buttonhoz képest. Jelenleg a Red Bull szerintem azonos szinten van a Mclarennel. De ha Webber és a Mclarenesek teljesítményét nézem, akkor akár lehet hogy jobbak is a Mclarenek.
Posted 2011. October 08. - 21:59

hamilton elaludt. nalunk mutattak ahogy a gombokat tekergette a kormanyon, es egyszercsak ott volt mellette webber meg schumacher. nem tudom mi gatolta meg hogy 25masodperccel korabban menjen ki? Lehet pole pozicios idore is jo lett volna, igy meg beszopikalta.
Vettel miert nem csinal ilyen ordenare hibakat? ettol is jo pilota a jo pilota.
Vettel miert nem csinal ilyen ordenare hibakat? ettol is jo pilota a jo pilota.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. October 08. - 21:47

Úúúúúgy sajnálom szegény ártatlan, tisztességesen vezetõ kis Hamiltont...
Nem is érdemel ilyet! Leszorítják... pfuj!
Hamilton leszúrta Schumachert - f1
Tiszta durva, mikor visszanyal a fagyi
Nem is érdemel ilyet! Leszorítják... pfuj!
Hamilton leszúrta Schumachert - f1
Tiszta durva, mikor visszanyal a fagyi

Posted 2011. October 08. - 17:25

versenytipp Button, Vettel, Hamilton
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. October 08. - 11:10

Hát egyre inkább nyilvánvaló, hogy Vettel ufo. De minimum zseni.
Fõleg annak függvényében, hogy Webber nagyon jó pilóta, mégha most indiszponált is, mégis óriási a különbség köztük.
Fõleg annak függvényében, hogy Webber nagyon jó pilóta, mégha most indiszponált is, mégis óriási a különbség köztük.
Posted 2011. October 08. - 09:59

Volt itt 6pt, 5pt és sok 3pt 
Verseny: 1. Vettel, 2. Button, 3. Hamilton

Verseny: 1. Vettel, 2. Button, 3. Hamilton
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2011. October 08. - 08:05

vettel nagyon nagy... ez tenyleg az a kulonbseg volt, amit o tett hozza. pedig epp azt neztem a q2 utan, hogy mi valtozik, es ugyanugy "elohuztak a nyulat a kalapbol" (ahogy weber gabi mondta), az elso szektorban sokkal erosebb volt a mclaren, es az a kulonbseg tunt el, de nem volt meg azaz elony, mint az eddigi versenyeken. webber baromira indiszponalt...
ettol fuggetlenul versenyen nem tudom, hogy lesz e eselyuk, mert nagyon eros a ket mclaren.
versenytippem: button, vettel, alonso
ettol fuggetlenul versenyen nem tudom, hogy lesz e eselyuk, mert nagyon eros a ket mclaren.
versenytippem: button, vettel, alonso