De mit? Könyörgöm!
) Idézeteket akarok vagy valami sztorit. Én csak a jóra emlékszem, de úgy látszik valami(k) elekerülte a figyelmem.
Pl. nincs üzemanyagja, vége van a versenynek und so weiter.
De mit? Könyörgöm!
) Idézeteket akarok vagy valami sztorit. Én csak a jóra emlékszem, de úgy látszik valami(k) elekerülte a figyelmem.
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
cikkirokent jo meglatasai vannak, de tenyleg zoldeket beszelt... weber gabi a legjobb a felhozatalbol.
Dávid Sanyi bácsira gondolsz? Azért õ is mondott zöldeket tisztességgel, bár vele már a kora kapcsán megesik hogy félrebeszél, nem úgy mint a "fiatalok" én is bírtam úgy éreztem a Tv elõtt mintha az unokája lennék ahogy nyomta a Mansell sztorikat.
Mióta nincs Palik madár, azóta elvagyok a kommentátorokkal. Ha már nem idegesítenek, akkor már nagy baj nem lehet. Persze ehhez "kellett" Palik rettenet stílusa. Wéber egész tûrhetõ, Czollneren viszont látszik, ki volt a "mestere", bár egyre kevesebbszer lehet tõle idétlen felnyerítéseket, és röhögéseket hallani. Fejlõdik.
remélem épkézláb kommentátorokat is kap a közvetítés.
végre, bízom benne lesz HD közvetítés is jövöre: 2012-ben már nem az RTL Klub közvetíti az F1-et - F1 Csatorna - Forma1, hírek, játék, videók, elemzések - Pannon Lapok Társasága