Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2757 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
vettel, webber, button

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Vettel, Webber, Button idomerore
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Idõmérõ: Vettel, Button, Webber

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Edzés: Vettel, Hamilton, Webber
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
idõmérõ Vettel, Button, Hamilton
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

A "lébecolós" részben tök igaza van.
Tipikusan ilyen Trulli is.

Nem értek egyet. Miért lébecolás az, ha valakinek sem a képességei, sem az autója nem olyanok, amivel felvehetné a versenyt a legjobbakkal, és ezekkel a versenyzõ is tisztában van?
Van pár élpilóta, és élcsapat, akik kiemelkednek a mezõnybõl, de akik hátrébb "lébecolnak", nem tudhatjuk, nekik a 14. hely megszerzése, vagy akár csak a verseny teljesítése mekkora erõfeszítést jelent.
Egy profi sportoló ne "lébecolgassa" le az ellenfeleit akkor sem, ha történetesen õ sokkal jobb képességû némelyiknél. Ha így folytatja Hamilton, akkor csak tényleg egy nagyon jó képességû kaszkadõr lesz a mezõnyben, akitõl mindig várunk valami mutatványt, de sosem a jó szereplést, és ezt hozza is.
És nem tudni, meddig tud majd megmaradni élcsapatnál. Elsõ számú pilótának nem alkalmas, sem a csapathoz, sem a versenyhez, sem az ellenfelekhez való hozzáállása miatt. Második számúról meg inkább nem írok semmit. :)
Ja igen tudom, nincs náluk "elsõ számú" , de azért tudjuk jól, hogy mindenhol van, még ha nem is Ferraris módon.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Kétlem, hogy verseny közben megkérte volna a mérnökét, hogy szóljon Massának...

akkor biztos massa kerte, es piquet is csak falnak akart hajtani. es persze ez egyaltalan nem befolyasolta alonso poziciojat. ne legyetek mar ilyen naivak... az ilyen forgatokonyvekbe tutira be van mindegyik avatva.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

személyisége, van neki? :)

Ja, az aurájával irányítja Massát.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
személyisége, van neki? :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

mert ez kinek volt jo? a massanak? renaultnal mar lattunk hasonlot.

nekem csak az a fura, hogy van vmi balhe korulotte (csapatrol csapatra), aminek veletlenul mindig epp o a kedvezmenyezettje, de persze o sose tud semmirol.

Kétlem, hogy verseny közben megkérte volna a mérnökét, hogy szóljon Massának...

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Mi köze van ennek Alonsohoz? Õ szólt Massának? Massa szabálytalanul védekezett? Massa ment neki Hamiltonnak?

mert ez kinek volt jo? a massanak? renaultnal mar lattunk hasonlot.

nekem csak az a fura, hogy van vmi balhe korulotte (csapatrol csapatra), aminek veletlenul mindig epp o a kedvezmenyezettje, de persze o sose tud semmirol.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Arról nem is beszélve, hogy sem a mekinél, sem a renault-nál nem tudhatjuk, hogy mi történt pontosan és hogy hol ki volt az értelmi szerzõ és hogy mi volt Alo szerepe mindabban.
Egy dolog róható fel neki, de ez is ízlés kérdése, hogy hisztis, néha picsog a rádióba és megosztó a személyisége.

Egyébként Button nyilatkozta, hogy náluk a McLarennél hagyományosan nincs sorrend a pilóták közt, de õ és Lewis között olyan nagy a "stílus beli" különbség, hogy kiegyensúlyozzák egymást. Ezzel szemben (ezt is õ mondta) a Ferrari pedig klasszikusan a sorrend felállító csapat és, hogy ez a VB szerzés egy másik fajtája és emiatt nem ítéli el õket...õk így csinálják és valljuk be, ez eredményes módszer.
Míg a mekinél a senna-prost és a hamilton-alonso párharcban is a káros oldalát mutatta meg ez a módszer.
Alo nyilvánvalóan elsõ számúnak szerette volna magát a mekihez, amit nem kapott meg és láttuk mi lett a vége - Kiminek adták a VB címet.
Most jó a szitu a mekinél is, mert Button sokkal lassabb alapból, így ritkán akadnak össze, igaz Lewis most depis és béna éppen.
Ferrarinál is egyértelmû, hogy Massa alapból lassabb, ráadásul még 2. számú is.

Elkalandoztam, bocsi :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

erdekes, hogy alonso szinte minden sz*rban benne van, akarmelyik csapatnal is van (renault, mclaren, ferrari)... ez azert mar nem veletlen. megis a neve vhogy sosincs a "listan", de vhogy mindig o a kedvezmenyezett.

F1: Massnak szltak, hogy "tegye tnkre" Hamilton versenyt - vide

Mi köze van ennek Alonsohoz? Õ szólt Massának? Massa szabálytalanul védekezett? Massa ment neki Hamiltonnak?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
erdekes, hogy alonso szinte minden sz*rban benne van, akarmelyik csapatnal is van (renault, mclaren, ferrari)... ez azert mar nem veletlen. megis a neve vhogy sosincs a "listan", de vhogy mindig o a kedvezmenyezett.

F1: Massnak szltak, hogy "tegye tnkre" Hamilton versenyt - vide

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Nekem úgy tûnik,hogy tisztában van vele a szezon fele óta hogy nem lehet vb és emiatt hisztis mint valami óvodás

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
A "lébecolós" részben tök igaza van.
Tipikusan ilyen Trulli is.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
hat kivancsi vagyok meddig nyujtozkodhat... neha tenyleg nem artana kicsit magaban is keresni a hibat. egyre kevesebben erzik, hogy ez csak a csapaton mulna.

A McLarennél csalódottak amiatt is, hogy Hamilton több alkalommal nyilvánosan kérdõre vonta õket, amiért szerinte nem tudnak a tehetségéhez méltó autót készíteni számára, a saját hibáiért viszont nem hajlandó vállalni a felelõsséget. Szingapúrban még burkoltan meg is fenyegette a csapatát. "Elõbb-utóbb, ha ez így folytatódik, bár nem hiszem, hogy így fog, alaposan próbára teszik a türelmemet" - mondta, egyértelmûvé téve azt is, hogy különbnek tartja magát versenyzõtársainak többségénél.
"Vannak, akik beérik annyival, hogy az F1-ben lehetnek, és ellébecolnak. Nézzük csak meg Rubens Barrichellót! Úgy tûnik, õ elégedett a jelenlegi helyzetével is" - vélte. "De vannak olyanok is, mint én, akik azért élnek, hogy a legjobbak legyenek. Ha az ember nem ezzel van elfoglalva, akkor tulajdonképpen nem is csinál semmit."

F1: A McLarennl egyre jobban aggdnak Hamilton miatt

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
démonhill jól megmondja:
F1: Michael Schumacher mr "tl reg" a Forma-1-hez

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
eleg jol leirja, amit lenyegeben en is boncolgattam :)
F1: Szingapri Grbe Tkr - A tehetsg csapdja

Lewisnak el kellene döntenie, hogy mit akar: a közönséget szórakoztatni, vagy eredményeket elérni. Az elõbbi felé jó úton halad, hiszen több konfliktusba keveredik, mint Chuck Norris és Steven Seagal együttvéve, s ezzel, mitagadás, nagyon megkönnyíti a mi dolgunkat is. Ha cinikus lennék, azt tanácsolnám neki, maradjon csak ilyen. A kedvünkért. De kétlem, hogy hosszú távon ez biztosítaná a lelki egyensúlyát.

ezert nagy vettel... olyan hihetetlen dolgokra figyel, ami szvsz a versenyzok nagy reszenek meg se fordulna a fejeben.

"Egyszerre mentünk be a bokszba, azt hiszem, Heikkivel. Tudtam, hogy a lotusos szerelõk gyorsaságától függõen értelemszerûen éppen elém vagy mögém is fog megérkezni, ezért szemmel tartottam a jelzõlámpájukat és a nyalókát" - mondta. "Figyeltem a nyalókájukat, és láttam, hogy felemelik, miközben közeledek feléjük. Számítottam rá. Szerintem Heikki elõször nem vett észre, mert rossz szögben álltunk egymáshoz képest, úgyhogy egy pillanatra el kellett vennem a gázt. Egyszerû félreértés történt, nem Heikki hibája volt."

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
nagyon fiatal meg ilyen fel-egy eves hullamvolgyhoz - neki folyamatosan fejlodni kell, ha fel akar a legnagyobbak szintjere erni.