Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2757 hozzászólás a témában

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
végre, bízom benne lesz HD közvetítés is jövöre: 2012-ben már nem az RTL Klub közvetíti az F1-et - F1 Csatorna - Forma1, hírek, játék, videók, elemzések - Pannon Lapok Társasága
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Sport Géza - Forma1 - Nem a kalocsais overall nyerte a szavazást

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
vettel igazi gonosztevo, nem ertem mit lovagolnak rajta ennyit :) raik szokasa volt ez amugy...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Vettel a futam végén még a leggyorsabb kört is megfutotta - bár fõnökei már többször megkérték, hogy ne kockáztasson emiatt az utolsó percekben.

"Szerintem meg fognak ölni. A rádión elõször közölték, hogy 'nem lett meg a leggyorsabb kör', ami nyilvánvalóan nem volt igaz. Aztán beleszóltak, hogy 'te marha, megcsináltad!'" - mesélte a német. "Ez csak egy apróság, valószínûleg inkább az ember egójához van köze, hiszen pont úgysem jár érte. Igazából nagyon hülye dolog volt a részemrõl, de most sikerült, úgyhogy örülök."

F1: Csibszsg volt Vettel leggyorsabb kre Koreban

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem sok info van, de szerintem ez elegge unhivatalos dolog volt. egyreszt ezt mondja a tibor:

I had to drive with only one eye open as the camera was blocking my other eye, quite tricky

masreszt o nem is versenyez iden, a Pirellinek dolgozik mint tesztpilota. Es "installation lap", epphogy csak megjaratja az autot. Szal szerintem annyi a tortenet hogy fogtak valami GoPro-t vagy Contour-t es raszigeteloszalagoztak a sisakra poenbol.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
hat baze ez nagyon allat... minden pilota fejere aggassanak mar ilyet :) a 2012es szimulatort ugyan meg nem lattam, de pl ebbol a razkodasbol, ahogy zotykolodnek, semmi nem jott at a korabbiaknal.

meg esetleg annyit lehetne, hogy ket kamerabol raknanak ossze kepet, es a szem fokusztavolsaganak megfelelo latoszoggel. hogy nez ki maga a kutyu?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez meg egy jo video

First Time Ever Eye-Level Camera Formula 1 Car - Lucas di Grassi | Real Driver Point Of View - YouTube
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
wow ez jo kep :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
Posted Image

SPOILER: Schumacher és Vettel, 1994

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Emlékszem az egy jó kis verseny volt..
11:38:11 IM 2012

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

F1 2007 Hungaroring - Alonso szivatja Hamiltont az idõmérõn (Czollner & Wéber) - YouTube

Amikor még Liuzzi verte Vettel-t idõmérõn.. :) mennyire nagyot fordult a világ azóta mindkettejükkel. 6:15nél látható.

vettel beugro volt egy remszar kocsival. mit vartal? :) egy ev mulva futamot nyert ugyanezzel az autoval, amit azota se sikerult megismetelniuk (meg kozeleben sem voltak). hamarosan felkerul legtobb futamot nyert pilotak 10es listajara is.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
F1 2007 Hungaroring - Alonso szivatja Hamiltont az idõmérõn (Czollner & Wéber) - YouTube

Amikor még Liuzzi verte Vettel-t idõmérõn.. :) mennyire nagyot fordult a világ azóta mindkettejükkel. 6:15nél látható.
11:38:11 IM 2012

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Összesített: 1. blueshark 79pt, 2. Dózer 74pt, 3. Gabe84 67pt, 4. tamaska 46pt, 5. zeezoltano és arn 17-17pt, 7. Montifan 12pt, 8. legszebbcsavo 5pt
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
versenyre: Hamilton, Button, Vettel

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
holnapra

Button
Vettel
Alonso

RAUH-Welt
B E G R I F F

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
hat ez mar beteg :)
F1: Vettel sajt zsebbl fizetett volna 45 millit csapatnak

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
suminak problemai voltak a technikaval, de igazabol a vegeredmeny szamit... a mclarenek szvsz itt nagyon erosek, minden mellettuk szol.

versenyre: button, hamilton, vettel

ha nem lenne ennyire gumigyilkos a palya, akkor a hamit tippelnem elsonek, de szvsz a vegere button lesz a nyero.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Versenyre: 1. Hamilton, 2. Vettel, 3. Button
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Futam: Hamilton, Button, Vettel

Vettel milyen morcos.:)
Hamilton és Vettel a rajtnál holnap kemények lesznek egymással.

Most "kénytelen" vagyok Hamiltonnal számolni, de lehet hogy rosszul teszem.:)

Ha el tud jönni, és nem kell harcolni senkivel test test ellen, akkor talán nem csinál hülyeséget, és gyors tud majd lenni.

Alonsot meg elverte Massa, ez meglepõ. Schumi meg újra gyengélkedik.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Vettel, Hamilton, Button