végre, bízom benne lesz HD közvetítés is jövöre: 2012-ben már nem az RTL Klub közvetíti az F1-et - F1 Csatorna - Forma1, hírek, játék, videók, elemzések - Pannon Lapok Társasága
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Formula 1 fanok ide!
Started by
Montifan
, 2009. August 29. 14:19
Posted 2011. October 21. - 14:52

Posted 2011. October 21. - 13:12

Posted 2011. October 19. - 06:14

vettel igazi gonosztevo, nem ertem mit lovagolnak rajta ennyit
raik szokasa volt ez amugy...

Posted 2011. October 19. - 06:04

Vettel a futam végén még a leggyorsabb kört is megfutotta - bár fõnökei már többször megkérték, hogy ne kockáztasson emiatt az utolsó percekben.
"Szerintem meg fognak ölni. A rádión elõször közölték, hogy 'nem lett meg a leggyorsabb kör', ami nyilvánvalóan nem volt igaz. Aztán beleszóltak, hogy 'te marha, megcsináltad!'" - mesélte a német. "Ez csak egy apróság, valószínûleg inkább az ember egójához van köze, hiszen pont úgysem jár érte. Igazából nagyon hülye dolog volt a részemrõl, de most sikerült, úgyhogy örülök."
F1: Csibszsg volt Vettel leggyorsabb kre Koreban
"Szerintem meg fognak ölni. A rádión elõször közölték, hogy 'nem lett meg a leggyorsabb kör', ami nyilvánvalóan nem volt igaz. Aztán beleszóltak, hogy 'te marha, megcsináltad!'" - mesélte a német. "Ez csak egy apróság, valószínûleg inkább az ember egójához van köze, hiszen pont úgysem jár érte. Igazából nagyon hülye dolog volt a részemrõl, de most sikerült, úgyhogy örülök."
F1: Csibszsg volt Vettel leggyorsabb kre Koreban
Posted 2011. October 18. - 17:17

nem sok info van, de szerintem ez elegge unhivatalos dolog volt. egyreszt ezt mondja a tibor:
masreszt o nem is versenyez iden, a Pirellinek dolgozik mint tesztpilota. Es "installation lap", epphogy csak megjaratja az autot. Szal szerintem annyi a tortenet hogy fogtak valami GoPro-t vagy Contour-t es raszigeteloszalagoztak a sisakra poenbol.
I had to drive with only one eye open as the camera was blocking my other eye, quite tricky
masreszt o nem is versenyez iden, a Pirellinek dolgozik mint tesztpilota. Es "installation lap", epphogy csak megjaratja az autot. Szal szerintem annyi a tortenet hogy fogtak valami GoPro-t vagy Contour-t es raszigeteloszalagoztak a sisakra poenbol.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. October 18. - 16:59

hat baze ez nagyon allat... minden pilota fejere aggassanak mar ilyet
a 2012es szimulatort ugyan meg nem lattam, de pl ebbol a razkodasbol, ahogy zotykolodnek, semmi nem jott at a korabbiaknal.
meg esetleg annyit lehetne, hogy ket kamerabol raknanak ossze kepet, es a szem fokusztavolsaganak megfelelo latoszoggel. hogy nez ki maga a kutyu?

meg esetleg annyit lehetne, hogy ket kamerabol raknanak ossze kepet, es a szem fokusztavolsaganak megfelelo latoszoggel. hogy nez ki maga a kutyu?
Posted 2011. October 18. - 15:57

ez meg egy jo video
First Time Ever Eye-Level Camera Formula 1 Car - Lucas di Grassi | Real Driver Point Of View - YouTube
First Time Ever Eye-Level Camera Formula 1 Car - Lucas di Grassi | Real Driver Point Of View - YouTube
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. October 18. - 00:01

wow ez jo kep

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. October 17. - 23:41

Posted 2011. October 16. - 19:45

Posted 2011. October 16. - 19:20

F1 2007 Hungaroring - Alonso szivatja Hamiltont az idõmérõn (Czollner & Wéber) - YouTube
Amikor még Liuzzi verte Vettel-t idõmérõn..mennyire nagyot fordult a világ azóta mindkettejükkel. 6:15nél látható.
vettel beugro volt egy remszar kocsival. mit vartal?

Posted 2011. October 16. - 16:49

F1 2007 Hungaroring - Alonso szivatja Hamiltont az idõmérõn (Czollner & Wéber) - YouTube
Amikor még Liuzzi verte Vettel-t idõmérõn..
mennyire nagyot fordult a világ azóta mindkettejükkel. 6:15nél látható.
Amikor még Liuzzi verte Vettel-t idõmérõn..

11:38:11 IM 2012
Posted 2011. October 16. - 11:15

Összesített: 1. blueshark 79pt, 2. Dózer 74pt, 3. Gabe84 67pt, 4. tamaska 46pt, 5. zeezoltano és arn 17-17pt, 7. Montifan 12pt, 8. legszebbcsavo 5pt
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2011. October 16. - 07:41

versenyre: Hamilton, Button, Vettel
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. October 15. - 20:48

holnapra
Button
Vettel
Alonso
Button
Vettel
Alonso
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. October 15. - 20:20

Posted 2011. October 15. - 11:42

suminak problemai voltak a technikaval, de igazabol a vegeredmeny szamit... a mclarenek szvsz itt nagyon erosek, minden mellettuk szol.
versenyre: button, hamilton, vettel
ha nem lenne ennyire gumigyilkos a palya, akkor a hamit tippelnem elsonek, de szvsz a vegere button lesz a nyero.
versenyre: button, hamilton, vettel
ha nem lenne ennyire gumigyilkos a palya, akkor a hamit tippelnem elsonek, de szvsz a vegere button lesz a nyero.
Posted 2011. October 15. - 09:35

Posted 2011. October 15. - 08:12

Futam: Hamilton, Button, Vettel
Vettel milyen morcos.
Hamilton és Vettel a rajtnál holnap kemények lesznek egymással.
Most "kénytelen" vagyok Hamiltonnal számolni, de lehet hogy rosszul teszem.
Ha el tud jönni, és nem kell harcolni senkivel test test ellen, akkor talán nem csinál hülyeséget, és gyors tud majd lenni.
Alonsot meg elverte Massa, ez meglepõ. Schumi meg újra gyengélkedik.
Vettel milyen morcos.

Hamilton és Vettel a rajtnál holnap kemények lesznek egymással.
Most "kénytelen" vagyok Hamiltonnal számolni, de lehet hogy rosszul teszem.

Ha el tud jönni, és nem kell harcolni senkivel test test ellen, akkor talán nem csinál hülyeséget, és gyors tud majd lenni.
Alonsot meg elverte Massa, ez meglepõ. Schumi meg újra gyengélkedik.
Posted 2011. October 15. - 06:47

Vettel, Hamilton, Button
Team Heavy Pedal - Szeged