Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2757 hozzászólás a témában

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.690 hozzászólás

Hamilton meg ki fog esni.
Ahogy kell.
Sosem fogom megszeretni.

Ezt mondjuk szépen megjósoltad elõre !!
Marci

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

megis mit vartal tole? elso alkalommal ult a Ferrariban.

Pontosan ezt vártam tõle.:)Késõbb sem lesz sokkal jobb.

Hamiltont meg nem értem.
Semmi értelme nem volt, meg ennél azért összeszedettebb szokott lenni.

Szokott ám õ máskor is balfékeskedni.Pl amikor a boxutcában csúszott ki a kavicsba,vagy amikor a piros lámpa miatt a boxutcában álló Raikönnenbe belerongyolt hátulról.Ez legutóbbi szerintem világszám.:)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Liuzzinak drukkolok.
A Vettelen kívül (aki vagy egy zseni, vagy éppen feküdt neki a TR, bár a tavalyi monzai esõs gyõzelem még nem a világ) mindenki panaszkodott, hogy a TR-nál nem igazán veszik figyelembe a pilótát. Sztem Liuzzi is ettõl szenvedett és kirúgták, pedig jó. Itt a példa rá. Ezzel a taktikával még a gyõzelemért is mehetett volna.

Jó verseny volt. Szegény Lewis...de õ ettõl csak mégjobb lesz, õ azafajta.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Hamilton ilyen Whitmash is ezt mondta. Nyerni akar minden versenyen, minden korben. ha vegigautozol egy verseny ugy hogy folyamatosan a limiten vagy, akkor sajnos elofordul hogy eldobod az autot. a razokon kivul valami muanyagfu van, azt kapta el a hatso kerek, es egybol keresztbeallt. mivel mar kigyorsitasi fazisban volt, de tapadas ott zero.

nyilvan szep lett volna a dobogon allni, de igazabol tokmindegy, mert se az egyeni, se a csapatvilagbajnoksagba nem fognak mar beleszolni.

jovore viszont ujra vilagbajnok lehet, ha a szezon elejetol fogva gyors lesz az auto. pont a mentalitasa miatt. es addigra mar rutinja is lesz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
RedBull még összeszedhette volna magát.
Így nem lesz olyan szoros a vége, mint tavaly, pedig az tetszett.

Hamiltont meg nem értem.
Semmi értelme nem volt, meg ennél azért összeszedettebb szokott lenni.
Na mindegy, nem a kedvenc pilótám, szal drukkolok tovább másoknak.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
igy Raikonnen 4 utolso versenye 2. 3. 1. 3. ami a szezon elejet nezve nem is olyan rossz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Liuzzi-ért kár....

két toyota loller volt

Barichello meg megérdemelte, jol ment....

jó kis verseny volt...

Hamilton meg elbaszta

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
Hamilton... már nem kellett volna az utolsó körben ilyen bevállalosan mennie! Na Bari-nak pedig egy nagy-nagy grat!:D

yep!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
utolso korben... szerencsetlen.

plusz igy ugrott a tippmixem :D

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ejjj, Hamilton jól eldobta.
Mondjuk nem kívántam neki, remélem nem tûnök sportszerûtlennek...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Polgári áldozatok mindig vannak. :D

Edit: a 2 Toyota?
LOL! :afro:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jo volt ez a boxkiallas. Raikonnen majdnem lefulladt, Sutil meg eluti a szerelot lol

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Szépen csinálják a dolgukat. ;)

Ha jövõre lesz normális Ferrari, akkor Alonso pirít majd, de én valahogy nem venném fixre, hogy ott lesz.

Raikönen meg furcsa lenne, ha visszamenne.
Azért jött el, mert a McLaren mindenébe beleszólt, ami neki nem volt pálya.
A Ferrarinál meg ugye tivornyázhatott (ami nem feltétlenül szerencsés :)).

Barichello meg most éli 2. gyerekkorát. :D
Én sajnálnám, ha lemenne...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jovore megy a Ferrarihoz Alonso, ez mar kb el van dontve.

a nagy kavart a BMW kiszallasa okozza mivel ott marad ket pilota akik relative jok. Lewis marad, de Kovalainen valszeg repul es a helyere johet Heidfeld. Vagy Raikonnen.

eddig meg csak a Red Bull ket versenyzojenek van fix szerzodese jovo evre, a tobbiek kozul senki nem tudja hogy mi lesz, szal most nagy a kapkodas a managerek kozott hogy a jo helyeket megszerezzek.

Barrichello is lehet hogy nyugdijba megy, ott is lesz egy hely, a Renaultnal akar ketto is, Trulli se biztos hogy marad, szal van sok kiado ules.

itt meg kozben kezd erni a Brawn 1-2

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mr. Brawn képben van. ;)

Liuzzit én is sajnálom.

Alonso meg egyszer ülhetne már olyan igazán fasza autóban.
Van arca, tud produkálni...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Kovalainen autojaval valami nem ok.

Liuzzi out. kar erte. sebessegvalto hiba

ha bejon a Brawn-ok strategiaja, akkor bejon a tippem :) Hamiltonnak meg Raikonennek nagyon kell kapkodia magat, kulonben oda a dobogo

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sutil beérhetne dobogós helyen.
Bírom az ilyen villanásokat. ;)

Liuzzi meg mennyire komolyan alázta Kovalainent?! :D

Hamilton meg ki fog esni.
Ahogy kell.
Sosem fogom megszeretni.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Üdv.

Barichello
Hamilton vagy forditva
a harmadik hely nekem tökmindegy.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
én is Barichello-t tippelem befutónak! meg remélem is, hogy õ lesz (mivel most nincs itt Massa, akinek drukkolhatnék, így itt a honfitárs, de amúgy is szimpatikus nekem)!:D
tippek:
1.Barichello
2.Raikkonen
3.Sutil

yep!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
megis mit vartal tole? elso alkalommal ult a Ferrariban.

tippem a versenyre:

1. Barrichello
2. Button
3. Hamilton

RAUH-Welt
B E G R I F F